Book of Power

Spilleregler

• "Book of Power" er en spillemaskine med 5 kolonner, 3 rækker og 10 gevinstlinjer. Spillet spilles altid med alle gevinstlinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun de højeste betalende kombinationer for hver gevinstlinje, startende fra hjulet længst til venstre.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Bogsymbolerne erstatter alle symboler undtagen det særlige Udvidende Symbol under Free Spins.
  • Hvis summen af alle gevinster overstiger 15.000x, tildeles spilleren indsatsen på 15.000x.
  • Power Bet, der koster +100 % mere end den almindelige indsats, er tilgængelig. Når de er aktive, udløses Free Spins hyppigere, og der er en chance for at udløse Power Free Spins. Hvis almindelige Free Spins udløses, når Power Bet er aktiv, kan spilleren vælge at miste de almindelige Free Spins for at spille om chancen for i stedet at udløse Power Free Spins.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Når du spiller med Power Bet aktiv, er spillerafkastet 94.00 %.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Free Spins

• At lande 3 Bogsymboler tildeler 10 Free Spins, 4 bøger tildeler 15 Free Spins og 5 bøger tildeler 20 Free Spins.
  • Et af de 9 almindelige symboler vælges tilfældigt til at være et særligt Udvidende Symbol under Free Spins.
  • For hvert spil udbetales eventuelle normale gevinster først. Hvis der er nok af de særlige Udvidende Symboler (2 for højtbetalende symboler og 3 for lavtbetalende symboler), udvides de til at dække hele hjulet og udbetaler for hver af de 10 linjer, uanset deres vandrette position, i henhold til antallet af symboler og den tilsvarende værdi fra udbetalingstabellen. Bemærk, at alle eksisterende Bogsymboler ignoreres for udbetalingen af det Udvidende Symbol.
  • Hvis der findes flere særlige symboler, gøres dette sekventielt for hvert af de særlige symboler.
  • Hvis du lander 2 eller flere Bogsymboler i et spil, tildeles yderligere 5 spil. Hvert yderligere Bogsymbol, der landede ud over det andet, udløser yderligere 5 spil.
  • Når der tildeles yderligere spil, vælges et af de almindelige symboler som et yderligere Udvidende Symbol. Hvis det valgte symbol allerede er et Udvidende Symbol, tildeles det i stedet en multiplikator, der øges med en, hver gang symbolet vælges. Denne multiplikator kan aldrig gå over 9. Eventuelle ændringer i Udvidende Symboler eller multiplikatorer træder i kraft fra det følgende spil.

POWER FREE SPINS

• At lande 3 Bogsymboler, hvor et af dem er et Power Book-symbol, vil tildele 10 Power Free Spins, 4 bøger tildeler 15 Power Free Spins og 5 bøger tildeler 20 Power Free Spins.
  • Et af de 9 almindelige symboler vælges tilfældigt til at være et Udvidende Symbol under Power Free Spins.
  • For hvert spil udbetales eventuelle normale gevinster først. Hvis der er nok Udvidende Symboler (2 for højtbetalende symboler og 3 for lavtbetalende symboler), udvides de til at dække hele hjulet og udbetaler for hver af de 10 linjer, uanset deres vandrette position, i henhold til antallet af symboler og den tilsvarende værdi fra udbetalingstabellen. Bemærk, at eventuelle eksisterende bogsymboler ignoreres for udbetalingen for det særlige udvidede symbol.
  • Hvis du lander 2 eller flere Bogsymboler i et spil, tildeles yderligere 5 spil. Hvert yderligere Bogsymbol, der landede ud over det andet, udløser yderligere 5 spil.
  • Når der tildeles yderligere spil, opgraderes det Udvidende Symbol til det næste mere værdifulde symbol. Hvis det Udvidende Symbol allerede er det mest værdifulde symbol, får dette symbol i stedet en multiplikator, der øges med én, hver gang der skulle ske en opgradering. Denne multiplikator kan aldrig gå over 9. Eventuelle ændringer i Udvidende Symboler eller multiplikatorer træder i kraft fra det følgende spil.
  • Power Book kan lande under ethvert spil i Power Free Spin på hjul 2, 3 og 4.
  • Når du lander en Power Book, bliver det tilsvarende hjul gyldent i resten af sessionen med Power Free Spins. Et gyldent hjul tæller som hvis det Udvidende Symbol var landet på hjulet, selv når det ikke er tilfældet.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 08-03-2023