Cash Wizard

SÅDAN SPILLER MAN

VÆLG DIN INDSATS

Hvis du ønsker at justere din indsats, skal du klikke på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

LINJER

Denne måler viser antallet af spillede linjer. Alle linjer er altid i spil.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der spilles for pr. spin.

START SPILLET

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spin ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere autospil.
En bonusevent stopper autospil.

SAMLET GEVINST

Gevinstmåleren viser det samlede beløb vundet for et enkelt spin.

HJÆLP

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multipla af indsatsen pr. linje.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, der vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje. Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje med start fra hjulet yderst til venstre. Der udbetales scatter-gevinster, når symbolerne lander i en hvilken som helst placering på hjulene. Kun den højeste gevinst pr. spillede linje bliver udbetalt. Gevinstoversigten er dynamisk og viser de gældende udbetalinger baseret på den nuværende linjeindsats. Gevinster på forskellige linjer lægges sammen, og scatter-gevinster (hvis det aktuelt) lægges til gevinstlinjegevinsterne. Alle gevinster udbetales i den aktuelle valuta. Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster. Alle aktive gevinstlinjer ligger fast. Ét eller flere jokersymboler i en vinderkombination på en aktiv gevinstlinje er joker og gælder for alle andre symboler undtagen:

USYNLIGT BLÆK
Frispil
Flere Frispil
Eliksir

TROLDMAND BONUSINDSATS

Dette spil kræver et ekstra bonus-indsatsspil for at starte. Bonus-indsatsspillet svarer til 20x indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, der spilles for, svarer til (30 linjer x indsatsen pr. linje) + bonusindsatsen. Den samlede indsats, der spilles for, køber alle bonusfunktioner og alle udbetalinger på 30 gevinstlinjer. På spin, der ikke udløser funktionen Magiske eliksirer, funktionen Usynligt blæk eller funktionen Frispil, kan bonusfunktionen Wizard Wild eller Mystery Wheel vælges vilkårligt til spil i forbindelse med grundspillets hjul.

BONUSFUNKTIONEN TROLDMAND WILD

I begyndelsen af hvert spil, og mens hjulene stadig drejer, startes bonusfunktionen Wizard Wild muligvis vilkårligt. Troldmanden dukker frem og tildeler vilkårligt 2 til 5 yderligere jokersymboler. Tildelte jokersymboler holdes, indtil hjulene stopper med at dreje, og alle vinderkombinationer er blevet evalueret. Disse jokersymboler fungerer som andre jokersymboler og har de samme erstatningsregler. Symboler, der lander bag holdte jokersymboler, påvirker ikke vinderkombinationerne. Bonusfunktionen slutter, når alle vinderkombinationer er blevet evalueret. Ingen anden funktion tildeles på det samme spin som bonusfunktionen Wizard Wild.

BONUSFUNKTIONEN HEMMELIGT HJUL

Ved fuldført spin, hvor ingen anden bonusfunktion aktiveres, startes ét spin med funktionen Mystery Wheel eventuelt vilkårligt. Hvis funktionen Mystery Wheel aktiveres, tildeles spilleren ét spin med Mystery Wheel. Klik på troldmanden for at stoppe hjulet. Når hjulet stopper, tildeles den genvist, der vises med pilen. Hvis bonusfunktionen Frispil tildeles af Mystery Wheel, aktiveres bonusfunktionen Frispil automatisk. Det samlede antal Frispil, der tildeles, spænder fra 5 til 20 Frispil. Hvis et beløb vindes, multipliceres gevinsten med indsatsen pr. linje. De tildelte værdier spænder fra 100 til 10.000 (inkl. jackpot).

BONUSFUNKTIONEN Frispil

Funktionen Frispil kan aktiveres på to forskellige måder. Når de tre scatter-symboler vises på hjul 2, 3 og 4, tildeles spillerne 15 Frispil, hvilket også er tilfældet, når Mystery Wheel tildeler antallet af de Frispil, der vises med markøren. Symbolet Frispil vises kun i grundspillet. Spilleren tildeles 2x den samlede indsats, ekskl. bonusindsatsen som præmie for at aktivere bonussen. Alle spil i Frispil tredobles. Der kan blive tildelt ekstra Frispil under bonusfunktionen Frispil, og de lægges til de resterende Frispil. 3 spredte symboler af typen Flere Frispil på hjul 2, 3 og 4 tildeler antallet af Frispil, da bonusfunktionen Frispil blev aktiveret. Symbolet Flere Frispil vises kun i Frispillet. Symbolet Frispil og symbolet Flere Frispil vises kun på hjul 2, 3 og 4. Alle Frispil spilles med de linjeindsatser, som var aktive, da de Frispil blev aktiveret. Bonusfunktionen Frispil ophører, når der ikke er flere Frispil tilbage. De Frispil benytter bonushjul, som er anderledes end basisspillets hjul. Funktionerne Wizard Wild og Mystery Wheel er ikke tilgængelige under Frispil. Alle andre symboler giver udbetaling ifølge gevinstoversigten.

BONUSFUNKTIONEN TRYLLEDRIK

Tre Eliksirsymboler på hjul 1, 2 og 3 på en betalingslinje starter funktionen Magiske eliksirer. Spilleren kan vælge op til syv eliksirer for at afsløre deres gevinstværdier. Valg af en forbandet eliksir afslutter bonussen. Spilleren modtager 10x indsatsen pr. linje som en gevinst for at udløse bonussen. Hvis spilleren vælger alle syv eliksirer uden at afsløre den forbandede eliksir, tildeles der en yderligere bonus med en værdi på 100x indsatsen pr. linje. Bonusværdier akkumuleres fortsat under spil, indtil bonusfunktionen afsluttes . Bonusgevinster multipliceres på forhånd med indsatsen pr. linje gange antallet af indledende betalingslinjer med henblik på at afgøre den samlede vundne bonus. Det samlede bonusområde spænder fra 10x til 760x indsatsen pr. linje ganget antallet af indledende betalingslinjer. Funktionen afsluttes, når alle eliksirer er blevet valgt, eller den forbandede eliksir er blevet valgt. Eliksirsymboler fremkommer kun på hjul 1, 2 og 3.

BONUSFUNKTIONEN USYNLIG BLÆK

Ét symbol af typen Usynligt blæk i en hvilken som helst position på hjul 3 udløser funktionen Usynligt blæk. Klik på symbolet for at få vist bonusgevinsten. Spilleren tildeles et tilfældigt beløb fra 2x til 20x spillets samlede indsats ekskl. bonusindsats. De viste bonussymboler er allerede blevet multipliceret. Symbolet for Usynligt blæk vises kun på hjul 3.