5 Pots O'Riches

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. RTP : 94.96%

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Der er præmiepositioner oven over alle hjul. Hvis et særligt Heldig Gnom-symbol lander på et hjul, indsamler det præmien oven over det tilsvarende hjul.

Joker

• Wild-symbolet erstatter alle symboler med undtagelse af Scatter-symboler.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Lucky Leprechaun

• Under ethvert spin er der en chance for, at Lucky Leprechaun scatter-symbolet lander synligt. Lucky Leprechaun-symbolet kan forekomme på et hvilket som helst hjul, men ikke på positionerne over hjulene.
  • Hvis der lander en synlig Lucky Leprechaun på hjulene, afhængig af præmien på placeringen oven over hjulet, som den landede på, bliver der tildelt en præmie:
  • Pengepræmie: Dette tildeler en pengepræmiegevinst til spilleren.
  • Indsaml Alt: Tildeler alle synlige præmier på positionerne oven over hjulene (undtagen Gratis Spil og Ekstra Spil).
  • Emerald Wilds: Mens de strejfer om, kan flere wilds tilfældigt blive tilføjet til hjulene (op til 5 wilds).
  • Bonus: Udløser Gratis Spil-featuren.
  • Ekstra Spil (kun under Gratis Spil): tildeler ekstra spin under Gratis Spil-featuren.

Gratis Spil

• Hvis der vises en Lucky Leprechaun med et Gratis Spil-symbol oven over det tilsvarende hjul, bliver Gratis Spil-bonussen tildelt.
  • Der dukker et hjul op med et antal Gratis Spil i hvert segment, inden der spinnes. Spinnet stopper og afslører, hvor mange Gratis Spil der tildeles.
  • Under Gratis Spil er Lucky Leprechaun aktiv på alle de hjul, hvor positionerne over hjulene er beriget med større værdier og Ekstra Spil-positioner.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spil, anvendes under hele Gratis Spil-runden.
  • Gratis spil kan blive genudløst.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Følgende funktion er tilgængelig afhængig af lovgivningen i din jurisdiktion.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Leprechaun Bet (afhængig af operatørens konfigurationer)

• Leprechaun Bet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når aktiveret, bliver der aktiveret en ekstra række af positioner, hvor Gnomen kan lande på hjulene og tildele præmien på positionen oven over det relevante hjul.
  • Leprechaun Bet spilles mod en ekstra omkostning på 0,25 x samlet indsats.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.