Fate of Fortune

Spilbeskrivelse:

• Fate of Fortune er et slotspil med 5 hjul, 5-3-1-3-5 rækker og 81 forbundne udbetalingslinjer.
  • En spilrunde starter i normaltilstand med nye symboler, der spinner ind, og en chance for, at Fortune's Favor bliver aktiveret i krystalkuglen.
  • Fortune's Favor-funktioner, der aktiveres fra krystalkuglen, er:
  • LADY SWAP: Det aktiverede dame-symbol erstatter alle andre dame-symboler på hjulene.
  • MULTIPLIER: Multiplicerer enhver gevinst med denne Kan være op til x50.
  • WALKIND WILD: Placerer et wild-symbol på hjul Det udløser et respin, deler sig og går et hjul til venstre og til højre. Det fortsætter, indtil symbolet løber tør for hjul,og giver således 3 respin i alt. Yderligere Fortune's Favor-funktioner kan tildeles under Walking Wild-respin.
  • LOCKED WILD: Placerer og låser et wild-symbol på hjul 3 med en låst wild- multiplikator på Hvis der ikke er nogen gevinst, bliver et respin udløst, og Locked Wild-multiplikatoren øges med x2. Dette gentages for hver nulgevinst, indtil du får en gevinst, som afslutter respin. Lady Swap- og Multiplier-funktionerne kan tildeles under respin.
  • Hvis 3 eller 4 bonus-symboler dukker op på hjulene i normaltilstanden, udløses gratis spin-bonusspillet.

Spilvisning:

Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Symbolbetaling vises i mønter.

Gevinstlinjer:

Fate of Fortune har 81 forbundne udbetalingslinjer. Udbetalingslinjer udbetales fra venstre til højre og fra højre til venstre.

Særlige symboler:

Spilfunktioner:

Bonusspil:

Hvis 3 eller 4 bonus-symboler dukker op på hjulene i normaltilstanden, udløses gratis spin-bonusspillet.

Gratis spin-bonusspillet starter med et garanteret Mystery-symbolstabel, der lander på hjul 1, 2, 4 eller 5 og en gratis spin-gevinstmultiplikator på x1. Hvis bonusspillet blev udløst af 4 bonussymboler, er du garanteret Mystery-symbolstabler på to hjul. De garanterede Mystery-symbolstabler lander i første omgang med det første symbol på øverste række. Efterfølgende Mystery-symbolstabler kan spinnes ind på enhver position på ethvert andet hjul, bortset fra hjul 3.

For hvert gratis spin skubber Mystery-symbolstablen en række ned, og gratis spin- gevinstmultiplikatoren bliver forøget med 1. De Mystery-symboler, der bliver afsløret, er nye hver gang.

Gratis spin-bonusspil varer, indtil der ikke kommer flere Mystery-symboler.

Knapafklaringer:

Spilleregler:

1. Fate of Fortune er et slotspil med 5 hjul, 5-3-1-3-5 rækker og 81 forbundne udbetalingslinjer.
  2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats udgør 100 mønter.
  4. Udbetalingslinjer udbetales fra venstre til højre og fra højre til Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevensttabellen.
  8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.
  9. Fate of Fortune spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med gratis spin.
  10. Wild-symboler dukker op i normaltilstand og bonustilstand og erstatter ethvert symbol, undtagen bonusscatter-symboler. En udbetalingslinje med ene wild- symboler udbetaler som symbolet med højest værdi.
  11. EXPANDING WILD: Wild-symbolet fremkommer på jul 2 og Det udvides 1 hjul udad til det ydre hjul med en garanteret gevinst.
  12. MYSTERY: Mystery-symboler optræder stablet på hjul 1, 2, 4 og De forvandler sig alle til samme udbetalingssymbol, når et spin slutter.
  13. En spilrunde starter i normaltilstand med nye symboler, der spinner ind, og en chance for, at Fortune's Favor bliver aktiveret i krystalkuglen.
  14. Fortune's Favor-funktioner, der aktiveres fra krystalkuglen, er:
  • LADY SWAP: Det aktiverede dame-symbol erstatter alle andre dame-symboler på hjulene.
  • MULTIPLIER: Multiplicerer enhver gevinst med denne Kan være op til x50.
  • WALKIND WILD: Placerer et wild-symbol på hjul Det udløser et respin, deler sig og går et hjul til venstre og til højre. Det fortsætter, indtil symbolet løber tør for hjul, og giver således 3 respin i alt. Yderligere Fortune's Favor-funktioner kan tildeles under Walking Wild-respin.
  • LOCKED WILD: Placerer og låser et wild-symbol på hjul 3 med en låst wild- multiplikator på Hvis der ikke er nogen gevinst, bliver et respin udløst, og Locked Wild-multiplikatoren øges med x2. Dette gentages for hver nulgevinst, indtil du får en gevinst, som afslutter respin. Lady Swap- og Multiplier-funktionerne kan tildeles under respin.
  1. Hvis 3 eller 4 bonus-symboler dukker op på hjulene i normaltilstanden, udløses gratis spin-bonusspillet.
  2. Gratis spin-bonusspillet starter med et garanteret Mystery-symbolstabel, der lander på hjul 1, 2, 4 eller 5 og en gratis spin-gevinstmultiplikator på Hvis bonusspillet blev udløst af 4 bonussymboler, er du garanteret Mystery- symbolstabler på to hjul. De garanterede Mystery-symbolstabler lander i første omgang med det første symbol på øverste række. Efterfølgende Mystery- symbolstabler kan spinnes ind på enhver position på ethvert andet hjul, bortset fra hjul 3.
  3. For hvert gratis spin skubber Mystery-symbolstablen en række ned, og gratis spin-gevinstmultiplikatoren bliver forøget med De Mystery-symboler, der bliver afsløret, er nye hver gang.
  4. Gratis spin-bonusspil varer, indtil der ikke kommer flere Mystery-symboler.
  5. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  6. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.
  7. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
  8. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0%.
  9. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen.
  10. Alle indsatser og gevinster annulleres vedfejl
  11. Sidst opdateret 21-06-2021

Seneste opdatering: 02-08-2021