Holy Diver

HJÆLP

Introduktion til spillet

Holy Diver er et seks-hjuls videoslot med Reel Adventure™ med Big Time Gaming’s unikke Megaways™. Et Reel Adventure™ slot giver spillerne mulighed for at opgradere deres spil, hvilket giver flere chancer for at vinde og et stigende trækpotentiale.

Megaways™

Hver enkelt hjul kan have op til 7 symboler. Gevinstmultiplikatorer øger måderne at vinde på. Hver spin kan have op til NIVEAU 1 = 117649 Megaways™ gevinstmuligheder! NIVEAU 2 = 396900 Megaways™ gevinstmuligheder! NIVEAU 3 = 586971 Megaways™ gevinstmuligheder!

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet. Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin. Reel Adventure™ fremskridtet er unikt for hver indsatsværdi.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil. Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. Reel Adventure™ figuren vil udvikle sig og de 6 hjul vil dreje og derefter stoppe og vise resultatet.

Gevinst på symboler

Alle gevinster begynder ved venstre hjul og udbetaler fra venstre til højre på hinanden følgende hjul. Udbetalinger multipliceres efter indsats. Wilds erstatter alle symboler. Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Kister med lykke

Åbn kister for at forbedre hjulene 2 til 5 for det aktuelle spin med en af de følgende 4 bonusser. Standard symbol bonus Afslører et standardsymbol 9, 10, J, Q, K eller A. Afsløret symbol omdannes til Wild. Sværd-bonus Tilføjer op til 3 fulde hjuls wilds hver med en vindemultiplikator op til X7. Ildkugle-bonus Tilføjer op til fire flammende Wilds, et pr. hjul Juvelsymbol-bonus Afslører et eller flere juvelsymboler. Afslørede symboler konverteres til Wilds med en vindemultiplikator baseret på niveauet.

Skjold af lykke

Enhver juvel der er afsløret fra kister tilføjes til skjoldet. Op til 4 juveler kan afsløres på en gang Når alle fire juveler er afsløret, har spilleren mulighed for at stige i niveau eller samle de gratis spins. Afslutning af niveau 3 vil automatisk udløse gratis spins.

Gratis spin funktion

Ved indsamling af gratis spins får du 10 gratis spins. Under gratis spins vil hver juvel på hjul 2 til 5 blive Wild med en vindemultiplikator baseret på niveauet. Niveau 1 = Wild Niveau 2 = x2 Wild Niveau 3 = x3 Wild Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins. I slutningen af gratis spins-funktionen vender spillet tilbage til niveau 1.

Diamant genudløser

Helten vil indsamle diamanter under de gratis spins. De første fire diamanter giver dig et ekstra spin hver og den femte diamant tildeler 8 ekstra gratis spins og en genudløser. En genudløser øger basisantallet af symboler pr. hjul. Første genudløser: 4 til 7 symboler Anden genudløser: 6 til 7 symboler Yderligere genudløsere: 7 symboler

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent (RTP) på mellem 96,39% - 96,54% I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet startes næste gang. Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed. Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil. Holy Diver skrevet af Ronnie James Dio \m/ bruges med tilladelse fra Carlin Music Corp.

Seneste opdatering: 07-02-2019