Bonsai Spins

SPILLEREGLER

Bonsai Spins er en video-slot på 5 hjul i 5 rækker. Spillet er med 20 væddemålslinjer (faste), som giver gevinst fra venstre mod højre. BONSAI TREE er et scatter-symbol. 3 scatter-sumboler på hjulene 1, 3 og 5 giver gratis spil

Gevinster i grundspillet øger niveauet på måleren. Belønninger ved ændrede hjul gives på niveauerne 2, 4 og 6. Ved at nå en af disse belønninger aktiveres den ved næste spil og vedbliver i de efterfølgende spil indtil den næste belønning er opnået. Hvis et tabende spil opstår på noget tidspunkt bortset fra ved toppen af måleren (niveau 6) vil måleren blive nulstillet igen. Ved toppen af måleren kræves to nederlag i træk inden måleren nulstilles til bunden.

Når funktionen gratis spil udløses gives der 5 gratis spil

Et PAGODA- eller ARCHWAY-symbol i en af de fremhævede placeringer under gratis spil udløser 3 ekstra gratis spil, og øger multiplikatoren for efterfølgende gevinster.

Den maksimale udbetaling på denne maskine er (1250x højeste væddemål). Alle gevinster der overstiger dette beløb begrænses i stedet til den maksimale udbetaling.

Kun den højeste gevinst pr. række kan vindes.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

GRATIS SPIL-FEATURE

Gratis spil udlsøes fra 3 eller flere scatter-symboler som lander overalt på hjulene. Der gives 5 gratis spil

Symboler med lave udbetalinger fjernes fra hjulene under gratis spil.

Ved begyndelsen af funktionen fremhæves 10 placeringer på hjulene. Når enten PAGODA- eller ARCHWAY-symbolerne lander på disse placeringer, bliver de fremhævede.

Fremhævelse af alle placeringer giver spilleren 3 ekstra, gratis spil, og øger gevinstmultikatoren. Multiplikatoren tildeles på efterfølgende gevinster. Placeringen af særlige placeringer nulstilles, og der vælges nye placeringer.

Den maksimale gevinstmultiplikator man kan opnå under gratis spil er 10x.

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
Bonussymboler
Wild

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål
 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud. Når du har nået det mindste / maksimale antal linjer, deaktiveres den tilsvarende knap.
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 96%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slår lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.