Wild Falls

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Wild Falls er et videoslotspil, der finder sted under guldfeberdagene i Yukon, Canada. Spillet har en forbedret visning af wild-kister, der flyder ned ad floden og ud over et brusende vandfald. Klassiske ikoner fylder de 5 hjul. Spillere kan spille 20 gevinstlinjer med en fast indsats på 1 mønt pr. linje. Wild Falls har, alt det en spiller kunne ønske sig, nemlig spændende gameplay, mange gratis spil, omspil og wilds med multiplikatorer. Store præmier alt sammen i en country-klassiker, der er sjov at spille, og holder spillerne i gang i søgen efter guld.

De HURTIGE OMSPIL udløses ved at have en eller to kister på hjulene. Kisterne holdes på plads, og der gives et omspil. Omspillene fortsætter med tilføjelse af nye kister. Hvis der er 3 kister på hjulene, vil gratis spil-funktionen FLOD AF GULD eller SUPERFLOD AF GULD blive udløst med henholdsvis normale træ- eller guldkister.

Gratis spil-funktionen FLOD AF GULD udløses ved at have 3 kister på hjulene. Kisterne kan kun forekomme på hjul 2, 3 og 4. Gratis spil fortsætter, så længe der er kister på hjulene. Kisterne klistrer og vandrer dernæst én placering ned ad hjulene ved afslutningen af hvert gratis spil, indtil de falder ud af bunden af hjulene. Under gratis spil kan der tilføres nye kister. Maksimal udbetaling under FLOD AF GULD er 10.000x indsats! Gratis spillet SUPERFLOD AF GULD er en funktion udløst under GULDFEBER. Det fungerer på samme måde som FLOD AF GULD, med undtagelse af at det udløses af 3 guldkister, og alle kister forbliver af guld under de gratis spil. Gratis spil fortsætter, indtil der ikke er flere guldkister på hjulene eller indtil den maksimale udbetaling på 10.000x indsats!

GULDFEBER er en tilfældig funktion, hvor alle kisterne bliver til guldkister. Hver guldkiste har en tilfældig multiplikator på enten 2x, 3x eller 5x. Kisterne er både Wilds og Scatters! HURTIGE OMSPIL kan udløses med guldkister. Hvis der er 3 guldkister på hjulene, tildeles det gratis spil SUPERFLOD AF GULD.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 24-01-2019