Bronco Spirit

11

Alle symboler betaler fra venstre mod højre på tilstødende hjul startende fra det yderste venstre hjul.

Dette er BONUS-symbolet og vises på alle hjul.

5 - €2,50

Dette er WILD-symbolet og erstatter alle andre symboler undtagen .

Det vises kun på det 10. spin i grundspillet og som omstrejfende wild under GRATIS SPINS-funktionen.

PROGRESSIV FUNKTION

2

Spillet spilles i serier på 10 spins, som spilleren kan købe på enhver indsats. Spin-tal stiger fra et spin til det næste indtil 10 og starter så forfra på 1.

Alle 2 som rammer på skærmen under en 10 spin-cyklus, indsamles i en måler oven på spillet. Op til 20  2 kan indsamles. Ved det 10. spin vil alle indsamlede 2 komme tilbage på skærmen i tilfældige positioner som 3, som gælder for resultatet af det spin.

Fremskridtet gemmes for hver mulig indsats, og vender man tilbage til en specifik indsats, indlæses fremskridtet inklusiv indsamlede symboler og antal spins for den cyklus.

Øges indsatsen under en 10 spin-cyklus, nulstilles spin-tallet tilbage til 1, og alle indsamlede symboler ryddes.

GRATIS SPINS-FUNKTION

Ram 3 eller flere af symbolet 4 for at udløse GRATIS SPINS-FUNKTIONEN.

I starten af GRATIS SPINS-funktionen afhængigt af antal ramte symboler 4 vælges en af følgende:

5 4 tildeler:

45 GRATIS SPINS med 4 wilds

15 GRATIS SPINS med 7 wilds

4 4 tildeler:

30 GRATIS SPINS med 4 wilds

10 GRATIS SPINS med 7 wilds

4 tildeler:

15 GRATIS SPINS med 4 wilds

5 GRATIS SPINS med 7 wilds

Under gratis spins-funktionen tilføjes et antal 3 til skærmen afhængigt af den valgte mulighed, og de forbliver på skærmen indtil rundens slutning, mens de tilfældigt skifter position under hvert gratis spin.

Tre eller flere SCATTER-SYMBOLER under funktionen tildeler en ny GRATIS SPINS-RUNDE, som spilles til sidst i

den aktuelle runde. Du kan vælge en forskellig mulighed, før du starter den nye runde. Der er ingen grænse for det mulige antal genudløsninger.

Særlige hjul er i spil under GRATIS SPIINS FUNKTIONEN.

SPILLEREGLER

Spil med mellemstore VOLATILITET udbetaler regelmæssigt, og intervallet af udbetalinger varierer fra små til meget store

Alle symboler betaler fra venstre mod højre på udvalgte udbetalingslinjer.

Alle gevinster ganges med indsatsen per linje.

Alle værdier er udtrykt som reelle gevinster i mønter Kun den højeste gevinst udbetales per linje.

Ved gevinster på flere udbetalingslinjer tilføjes alle gevinster til den samlede gevinst.

5

MELLEMRUMSTASTEN og ENTER på tastaturet kan bruges til at starte og stoppe et spin.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent i dette spil er 94.6% MINIMAL INDSATS: €0,25

MAKSIMAL INDSATS: €125,00

Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

SÅDAN SPILLER MAN

Klik på knapperne eller for at ændre indsatsværdien og åbne indsatsmenuen.

Vælg den indsats, du ønsker at bruge i spillet.

Tryk på knappen SPIN for at spille.

BRUGERMENU I HOVEDSPILLET

åbner menuen INDSTILLINGER, som indeholder indstillinger, der påvirker måden, spillet spilles på.

åbner siden Information

og øger eller mindsker den aktuelle indsats og åbner indsatsmenuen, hvor du kan

ændre indsatstyperne.

6 starter spillet

7åbner den automatiske spilmenu

INDSTILLINGSMENU

INTROSKÆRM – Slår introskærmen til og fra

STEMNING – Slår stemningslyd og -musik i spillet til og fra LYDEFFEKT – Slår spillets lydeffekter til og fra

SPILHISTORIK - Åbner siden med spilhistorik

INFORMATIONSSKÆRM

8og 9 skifter imellem informationssiderne 10 lukker informationsskærmen

AUTOSPIL

Klik på knapperne for at vise antallet af mulige autospins for at starte autospil Indstillingen SPRING SKÆRME OVER springer funktionsintroduktion og slutskærme over efter en

kort periode

Seneste opdatering: 16-04-2020