Wish Upon A Jackpot

INTRODUKTION

Wish Upon A Jackpot er en spillemaskine med 5 hjul, 20 linjer og et magisk eventyrtema. Spillet indeholder 4 utrolige, magiske features samt Fairy Godmother Bonussen, hvor alle dine drømme kan gå i opfyldelse.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på Indsats-knappen for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg din indsats fra 20p og op til maksimum 500£ (afhængig af operatørkonfiguration og valuta).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospin, så tryk blot på Stop Autospil-knappen, som kommer til syne, der hvor Autospil-knappen var tidligere, sammen med det resterende antal autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 tildeler Fairy Tale Bonussen.
  • Afsløres Rumpelstiltskin, tildeles Rumpelstiltskin Deal Maker Bonussen.
  • Afsløres Jack and the Beanstalk, tildeles Jack and the Beanstalk Bonussen.
  • Afsløres 3 Little Pigs, tildeles 3 Little Pigs Gratis Spins-Bonussen.
  • Afsløres Rapunzel, tildeles Rapunzel Gratis Spins-Bonussen.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

Fairy Godmother Bonussen

• Hvis Fairy Godmother-symbolet vises under et spil, er der mulighed for, at Fairy Godmother Bonussen bliver udløst.
  • Vælg en magisk kugle for at afsløre dit ønske.
  • Hold øje med Puss In Boots Wilds, som kan hoppe ud af et symbol og forvandle ethvert symbol ved siden af til et WILD:
  • Afslør det specielle Pinnochio Wild-symbol, som kan forvandle enhver position på hjulene til et WILD og skabe store gevinstgivende spin!
  • Afslør Gingerbread Man-symbolet og gør et hvilket som helst hjul WILD!
  • Ønsk når du ser et stjerneskud...og dine drømme går i opfyldelse!

Rumpelstiltskins Deal Maker Bonus

• Afsløres Rumpelstiltskin under Fairy Tale Bonussen, starter Rumpelstiltskin Deal Maker Bonussen.
  • Rumpelstiltskin afslører kontraktskriftrulle, som viser en multiplikatorbelønning. For hvert tilbud, reduceres antallet af skriftruller til venstre på skærmen. Tryk ACCEPTER for at indsamle præmien, eller AFVIS for at få endnu et tilbud. Featuren fortsætter indtil spilleren har indsamlet en præmie eller fået 5 tilbud.

Jack and the Beanstalk

• Afsløres Jack and the Beanstalk under Fairy Tale Bonussen, starter Jack and the Beanstalk Bonussen.
  • Vælg en magisk bønne for at få bønnestagen til at vokse. Fortsæt med at vælge indtil Indsaml afsløres. Du vinder den præmie, som bønnestagen er nået op på.
  • Nå enden af stien of vælg en af de gyldne æg for at afsløre en stor gevinst.

3 Little Pigs Gratis Spins-Bonus

• Afsløres 3 Little Pigs under Fairy Tale Bonussen, starter 3 Little Pigs Gratis Spins-Bonussen.
  • Hvis, under ethvert spin, en af de 3 små grise forekommer, kan enhver position på hjulene blive forvandlet til Wild.
  • Disse forbliver wild under resten af spillet, men pas på den store stygge ulv, som kan puste wild-symboler væk og fjerne deres effekt.
  • Gratis Spins fortsætter indtil det tilbageværende antal spin når nul.
  • Hold øje med Grissetroldmanden... Han kan genudløse dine Gratis Spins efter det sidste spin. Spinnus Repeato!!!

Rapunzel Gratis Spins-Bonus

• Afsløres Rapunzel under Fairy Tale Bonussen, starter Rapunzel Gratis Spins-Bonussen.
  • Gratis Spins spillet på forbedret hjul, med det specielle Prins Charming-symbol
  • Hvis, under ethvert spin, Prins Charming Scatter-symbolet forekommer på hjul 5, kravler prinsen op af tårnet, hvilket potentielt forhøjer Gratis Spin Multiplikatoren og giver flere chancer for at vinde stort!
  • Gratis Spins fortsætter indtil Prinsen når toppen af tårnet, hvor spilleren tildeles gevinsten i Bonusgevinstfeltet.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de forekommer på enhver position på hjulene, uanset antallet af spillede linjer (der er altid 20 aktive linjer).
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsatsen - hvad der end kommer først afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Seneste opdatering: 09-05-2018