Energoonz

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Energoonz er et videoslotspil med et 5x5 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Energoonz omfatter et wild-symbol (plasmabolden). Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Gevinstkombinationerne fjernes, efter gevinster er indsamlet, og resterende symboler falder ned med mulighed for at skabe nye gevinstkombinationer. Wild-symbolet fremkommer ved det midterste symbol, når en gevinstkombination på 3 symboler fjernes fra gitteret. En gevinstmultiplikator forøges ved hvert nyt fald. Hvis alle symboler fjernes fra gitteret, tildeles en særlig gevinst.

Energoonz har et bonusspil. Bonusspillet er en række gratis spillerunder, der udløses, når en kolonne med "BONUS" ryddes helt for symboler. En multiplikator fastlægges baseret på antallet af helt ryddede "BONUS"-kolonner. Gevinst opnås ved at få 5 eller flere matchende symboler hvor som helst på gitteret. Alle gevinster i bonusspillet ganges med multiplikatoren.

Under bonusspillet bruges et andet sæt symboler, og wild-symbolet forekommer ikke. Hvis der opnås 5 eller flere bonussymboler (energibeholderen) under bonusspillet, tildeles ekstra bonusrunder op til højst 20 bonusrunder i træk. En ekstra bonusrunde tildeles pr. energibeholder i gevinstkombinationen.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.73%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 10-05-2017