Chaos Crew

OM SPILLET

Velkommen til Cranky og Sketchys grynede verden! Chaos Crew er en høj-volatilitet spillemaskine med 5x5 gevinstlinjer, der er fyldt med multiplikatorer! Den maksimale funktionsgevinst i dette spil er 10.000x!

CRANKY CAT

Cranky Cat-symbolet er WILD og også en mystisk multiplikator, som ganger den nuværende linjegevinst. Gevinster med Cranky Cat-symbolet i hovedspillet ganger linjegevinsten med den viste multiplikator. Når Cranky Cat-symbolet lander, påføres det en af følgende multiplikatorer: x2, x3 eller x5. Hvis du får flere Cranky Cat-symboler på den samme gevinstlinje, bliver multiplikatorerne ganget med hinanden!

Cranky Cat-symbolet erstatter alle symboler i hovedspillet undtagen GRATIS SPINS-symbolet.

GRATIS SPINS

Hvis du lander tre Gratis Spin-symboler, forvandles spillet til gratis spin-tilstanden. Gratis spin-tilstanden starter med 3 spins. De gratis spins fortsætter, indtil du har fået tre ikke-vindende spin i træk. Hver gang du lander et gevinstsymbol, bliver antallet af gratis spin nulstillet til 3. Tælleren til højre for gitteret viser antallet af resterende spins.

Der vises et tal oven over hvert hjul. Når gratis spin-tilstanden er slut, svarer den samlede gevinst til summen af alle viste tal ganget med det aktuelle indsatsniveau. Alle symboler, der påvirker multiplikatorerne, påføres i rækkefølgen fra venstre mod højre, ovenfra og ned.

De symboler, der forekommer i gratis spins-tilstanden, er beskrevet nedenfor:

Hver gang Cranky Cat-symbolet forekommer, ganger det det tal, der vises oven over det aktuelle hjul, med den faktor, der afsløres i Cranky Cat-symbolet. De mulige multiplikatorer er x2, x3, x5, x10, x20.

Cranky Cat indeholder også en Episk version. Dette symbol fungerer på samme måde som det almindelige Cranky Cat-symbol, men det ganger den værdi, der vises over alle hjul, med den viste faktor! De mulige multiplikatorer er x2, x3, x5, x10, x20.

Sketchy Skull-symbolet lægger det tal, der afsløres i Sketchy Skull-symbolet, til det aktuelle hjuls multiplikator. De mulige multiplikatorer er +1, +2, +5, +10, +20.

Det episke Sketchy Skull-symbol lægger det tal, der afsløres i Sketchy Skull-symbolet, til de faktorer, der vises oven over alle hjul! De mulige multiplikatorer er +1, +2, +5, +10, +20.

Disse symboler er ikke-vindende.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.30%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

Du vinder, hvis det samme symbol eller et wild-symbol vises langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se, hvor mange symboler der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 95.92%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 0,20€ og 100,00€.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

Spilleregler gælder fra 03-09-2020 15:25 UTC

Seneste opdatering: 06-04-2022