Fruit Storm

SPILLEREGLER

Op, op og væk! Fejende stormskyer ryster gården og bringer unikke kombinationer, der giver fantastiske gevinster i dette otte gange otte klyngespil. Tornadoer bevæger sig vildt rundt og spreder gevinster overalt, hvor de kommer. Når det bliver for stormfuldt, tilbyder tre tornadoer gratis spins med tilfældige wilds for hvert spin! Aktivér Super Stake for at nyde jamming-multiplikatorerne, der mangedobler dine gevinster!

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 95.78%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Et symbol bliver en del af en klynge, hvis det lander lodret eller vandret ved siden af et identisk symbol. Ifølge udbetalingstabellen kræver en klyngegevinst et antal symboler for at være en del af den samme klynge.

Vindende symboler fjernes, og symboler danner en kaskade. Udbetalinger sker i henhold til gevinsttabellen

Sammenfaldende gevinster på forskellige klynger tilføjes til den samlede gevinst. Gevinster opnås med 5 eller flere matchende symboler, så længe de rører hinanden lodret og/eller vandret.

Vindende symboler fjernes, og symboler kollapser for at udfylde hullerne. Gevinstgrænse på 10000 x indsats i grundspillet og i gratis spins-runden.

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med klyngerne og indsatsen i det udløsende spil.

WILD-SYMBOLER

WILD-SYMBOLER erstatter alle symboler, bortset fra TORNADO-SYMBOLER og MULTIPLIKATOR-SYMBOLER.

TORNADO-SYMBOL

TORNADO-SYMBOLER er Scatter-symboler, der også aktiverer funktioner afhængigt af antallet af Tornado-symboler, der lander på hvert spin:

Når et (1) TORNADO-SYMBOL er synligt, vil det tilføje et (1) til fire (4) WILD-SYMBOLER på tilfældige positioner og efterlade et i sin position.

Når to (2) TORNADO-SYMBOLER er synlige, tilføjer de to (2) til seks (6) WILD-SYMBOLER på tilfældige positioner og efterlader en i deres respektive position.

Når tre (3) TORNADO-SYMBOLER er synlige, tilføjer de tre (3) til otte (8) WILD-SYMBOLER på tilfældige positioner, hvilket efterlader en i deres respektive position og giver ti (10) GRATIS SPINS (gevinster evalueres, når du åbner GRATIS SPINS).

MULTIPLIKATOR-SYMBOLER

Multiplikatorværdien vist på symbolet multiplicerer den samlede gevinst.

De mulige værdier er: x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100.

Når flere MULTIPLIKATOR-SYMBOLER lander, lægges deres multiplikatorværdier sammen. MULTIPLIKATOR-SYMBOLER kan lande med hjulene under GRATIS SPINS. GRATIS SPINS MED TILFÆLDIGE VANDRENDE WILD-SYMBOLER

Når tre (3) synlige SCATTER-SYMBOLER lander, vil der blive udløst ti (10) GRATIS SPINS. Hvert spin i GRATIS SPINS to (2) til tre (3) WILD-SYMBOLER kan lande på tilfældige positioner.

Når et WILD-SYMBOL er en del af en gevinst, begynder det at bevæge sig, før en ny kaskade sker, vil WILD-SYMBOLET flytte til en tilfældig tilstødende tom position.

WILD-SYMBOLET vil ikke vandre, hvis der ikke er tomme positioner at gå til, og vil i stedet forblive på pladsen.

I GRATIS SPINS kan MULTIPLIKATOR-SYMBOLERNE også lande.

SKYFUNKTION

SKYFUNKTIONEN kan aktiveres ved et tilfældigt tabende spin i løbet af grundspillet . Når SKYFUNKTIONEN aktiveres, vil symbolerne på hjulene blande sig og omarrangeres på en måde, der kan skabe en gevinst.

SUPER STAKE

Aktivér SUPERSTAKE for at gøre det muligt for MULTIPLIKATOR-SYMBOLER at lande under grundspillet samt for at øge dine chancer for at udløse GRATIS SPINS.

Aktivering af SUPERSTAKE fordobler indsatsen, men den fordobler ikke gevinsttabellen.

KØB FUNKTION

Der er fire (4) muligheder for at købe GRATIS SPINS, hvor den sidste mulighed er tilfældig i forhold til de andre tre (3) forrige muligheder.

Når du køber den første mulighed vil tre (3) TORNADO-SYMBOLER lande og udløse ti (10) GRATIS SPINS.

Når du køber den anden mulighed vil tre (3) TORNADO-SYMBOLER lande og udløse femten

(15) GRATIS SPINS.

Når du køber den tredje mulighed vil tre (3) TORNADO-SYMBOLER lande og udløse tyve (20) GRATIS SPINS.

Når du køber den sidste mulighed vil tre (3) TORNADO-SYMBOLER lande og udløse et tilfældigt antal GRATIS SPINS mellem de forrige muligheder.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte

Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for

AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere

TURBO-SPIN.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, vil SPILLEFUNKTIONEN automatisk blive aktiveret. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe SPILLEFUNKTIONEN over, og fortsætte med at spille grundspillet, eller vælg SPILLEKNAPPEN for at bruge SPILLEFUNKTIONEN. I SPILLEFUNKTIONEN er der placeret et spillekort med billedsiden nedad på bordet, og du kan satse dine gevinster fra det udløsende spil, ved at gætte på KORTFARVE eller KORT SUIT. Hvis et GRATIS SPIL BONUSGEVINST aktiverer SPILLEFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din samlede BONUSGEVINST

Eventuelle muligheder og resultater:

Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet vises, og et korrekt gæt FORDOBLER (x2) dine gevinster.

Vælg KORT SUIT ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet vises, og et korrekt gæt FIREDOBLER (x4) dine gevinster.

Et forkert gæt vedrørende KORTFARVE eller KORT SUIT vil afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og du vil miste dine samlede gevinster (gevinster fra det udløsende spil, og eventuelle gevinster fra den aktive SPILLEFUNKTION).

Hvis du vinder en SPILLEFUNKTION runde, og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive placeret med billedsiden nedad på bordet, og spillet gentages med din nyligt justerede indsats.

KORTFARVE og KORT SUIT fra hvert spillekort under SPILLEFUNKTIONEN tilføjes til HISTORIK menuen, og gevinster spores på GEVINSTTÆLLEREN på skærmen.

Du kan fortsætte med SPILLEFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, du når det maksimale antal tilladte runder, du når det maksimale antal tilladte gevinstbeløb, eller du klikker/trykker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og inkassere dine gevinster. Du vil derefter returnere til hovedspillet, og de kreditter du har vundet, vil automatisk blive tilføjet til din saldo.

Bemærk: Hvis gevinsten på dit udløsende spil er større end den maksimale grænse for SPILLEFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik/Tryk på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik/Tryk på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassere gev

Seneste opdatering: 24-03-2022