Nitropolis 3

Spilbeskrivelse

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Nitropolis-byen, der rejste sig fra asken efter en 8 gigaton atombombe, opsendt af den lille kolde nation Sverige, der katastrofalt udslettede menneskeheden, da de forsøgte at få alle til at elske surströmming.

Nitro Wolf ryddede op i hele Nitropolis, hvilket gjorde den sikreste, kæledyrsvenligste by i verden. Det er ikke sådan det skal være...

Men frygt ej, banderne er flyttet ud af Nitropolis og har oprettet en ny lejr - Nitropolis-kolonien. Dirty Dawgs har bevæbnet sig til tænderne igen med våben købt fra Pug-klanen. Gritty Kitty's er blevet endnu mere luskede og gemmer sig i buske, Rouge-rotterne blev revet ud af fængslet og er tilbage med ny energi. Sir Pugsalot kører stadig showet bag kulisserne.

Grundspillet har 6 kolonner og 4 rækker. Symboler spinder ind ved et indledende spin. Hver gevinst resulterer i en Avalanche, og en ekstra række symboler tilføjes øverst op til de maksimale 8 rækker som en del af den følgende genopfyldning. Spillets hovedfunktion er Nitro Reels, som enten er små eller store. Små Nitro Reels dækker 1x2 symbolpositioner, men repræsenterer op til 12 1x1 symbolforekomster. Store Nitro Reels dækker 2x3 symbolpositioner, men repræsenterer op til 6 2x2 symbolforekomster. Der er tre forskellige Nitro-funktioner, som påvirker Nitro Reeels på forskellige måder; Nitro Match, Nitro Upgrade og Nitro Wild.

Der er også store symbolrepræsentationer af alle udbetalingssymboler i form af Super 2x2, Mega 3x3 og Epic.

Andre funktioner er Redrop og Both Ways. Redrop genererer et ekstra redrop, når der ikke er yderligere gevinster. Both Ways aktiveres med det samme, når den dukker op og aktiverer udbetalinger fra både venstre mod højre og fra højre til venstre og holder den i spil i den resterende Avalanche-cyklus.

Spilvisning

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele

spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolspecifikation

Gevinstlinjer

Nitropolis 3 har op til 262 144 måder at vinde på, men Nitro Reels tilføjer yderligere måder. RTP'en for alle betalingslinjer er den samme, og spillets RTP er defineret i spilleregel #39.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spin. Alle Nitro Reels er sticky i gratis spin. Gratis spin kan genudløses.

En kombination af bonussymboler og et superbonussymbol udløser Super Bonus- spillet, som spilles med 8 rækker og Both Ways aktiveret.

Knapaflaringer

Spilleregler

• Nitropolis 3 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker, Spinning-hjul og faldende symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.
  •  Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 500,00 kr.
  • Hver indsats er 100 mønter.
  • Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetales fra venstre mod højre på på hinanden følgende hjul. Med Both Ways kan gevinsterne også starte på hjulet længst til højre og udbetales fra højre til venstre på på hinanden følgende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  • Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Nitropolis 3 spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med gratis spin.
  • Alle spins i normaltilstand starter med fire rækker og 4096 måder at vinde på.
  • Et lille Nitro Reel dækker altid to symbolpladser og indeholder 4, 6, 8, 10 eller 12 ens 1x1-udbetalingssymboler. Et stort Nitro Reel dækker altid seks symbolpladser og indeholder 2, 3, 4, 5 eller 6 ens 2x2-udbetalingssymboler.
  • Et lille Nitro Reel kan indeholde et superbonus-symbol og tæller i så fald kun som et 1x1-symbol, uanset størrelsesindikatoren på Nitro Reel. Antallet af måder at vinde på stilles tilbage til det foregående antal, når superbonus-symbolet drejer ud.
  • Wild-symbolet og alle lav-, middel- og høj-værdisymboler forekommer i fire størrelser; standard 1x1, super 2x2, mega 3x3 og epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks består en super 2x2 af 4 standard 1x1-symboler.
  • Tomme pladser under store symboler og under store Nitro Reels fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand.
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonus-, superbonus-, Both Ways-, Redrop- og Nitro-funktions-symboler. Et wild-symbol kan lande inden for en funktionsramme, og hvis det bidrager til en gevinst, så bliver det vendt til et Nitro-funktionssymbol efter udbetalingen. En spillinje med ene wild-symboler giver det samme som en spillinje med ene symboler af den højeste værdi.
  • Alle gevinster i det aktuelle symbol-spin eller -drop indsamles, og derefter eksploderer alle symboler, der var del af en vinderkombination, bortset fra Nitro Reels. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, en ekstra række bliver føjet til toppen, og nye symboler falder ned og fylde de tomme pladser. Avalanche-funktionen fortsætter, så længe der fremkommer nye gevinstkombinationer.
  • Nitro Reels, som er en del af en vinderkombination, beholdes, men spinner igen i symbolopfyldningen.
  • Hvert yderligere symboldrop vil tilføje en yderlig række af symboler op til maks. 8 rækker, som forøger antallet af gevinstmåder. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. Antallet af måder at vinde på øges også, mens antallet af Nitro Reels og symboler inde i Nitro Reels forøges.
  • Der er tre forskellige Nitro-funktioner, der påvirker Nitro Reels: Nitro Match, Nitro Upgrade og Nitro Wild. Disse Nitro-funktioner aktiveres, når alle symboler er landet, men før udbetalingen.
  • Alle symboler i Nitro Reels på samme og tilstødende hjul som Nitro Match- symbolet bliver matchet med et udbetalingssymbol på et tilstødende hjul for hvert Nitro Reel. Ingen matches udføres, hvis der ikke er mulighed for forbedringer.
  • Antallet af symboler i Nitro Reels på samme og tilstødende hjul som Nitro Upgrade-symbolopgraderinger og forøges til et større antal symboler.
  • Alle symbolerne i Nitro Reels på det samme og tilstødende hjul som Nitro Wild- symbolet erstattes af wild-symboler.
  • Et Nitro-funktionssymbol kan tilfældigt vendes til et wild-symbol, når dets første funktion er udført. Wild-symbolet kan bidrage til en gevinst, og i så fald vender det et Nitro-funktionssymbol efter udbetalingen.
  • Both Ways- og Redrop-funktionerne påvirker alle hjul. Nitro Reels beholdes i Redrop-funktionen.
  • Redrop-funktionen aktiveres, når der ikke er flere gevinster. Bonussymboler, Nitro Reels, Nitro-funktionssymboler og deaktiverede Redrop- og Both Ways- symboler forbliver i et Redrop. Nitro Reels-respin og de deaktiverede funktionssymboler vendes.
  • Both Ways-funktionen aktiveres, når den lander inden udbetalingen. Så bliver alle måder udbetalt fra venstre til højre og fra højre til venstre. Both Ways- funktionen forbliver aktiv under hele Avalanche-funktionen.
  • Nitro-funktionssymboler, Redrop- og Both Ways-symboler kan tilfældigt blive vendt og udløse en ekstra funktion, når deres oprindelige funktion er udført.En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med gratis spin. Superbonus-spillet bliver udløst, hvis mindst et af bonussymbolerne er et superbonus-symbol.
  1. bonussymboler: 8 gratis spins
  2. bonussymboler: 12 gratis spins
  3. bonussymboler: 16 gratis spins
  4. bonussymboler: 20 gratis spins
  • Superbonus-symbolerne optræder kun på et lille Nitro Reel. Et superbonus- symbol tæller kun som et, uanset det relevante Nitro Reels størrelsesindikator. Antallet af måder at vinde på stilles tilbage til det foregående antal, når superbonus-symbolet drejer ud.
  •  Bonusspillet med gratis spin starter altid med sikkerhedsniveauet indstillet til 4 linjer. Hvert gevinstgivende gratis spin rykker sikkerhedsniveauet en række frem.
  • Sikkerhedsniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste gratis spin starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket resulterer i 8 rækker i alt.
  • Under gratis spin bliver Nitro Reels beholdt og fortsætter med at være i spil i de tilbageværende gratis spin.
  • Superbonus-spillet spilles med 8 rækker og Both Ways aktiveret.
  • Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra gratis spins. Antallet af ekstra gratis spins bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet først bliver udløst. Superbonus-spillet udløses, hvis mindst et af bonussymbolerne er et superbonus-symbol.
  • Gratis spin-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen gratis spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  • Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.
  • Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.
  • En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Nitropolis 3 er 95,0 %.
  • Spillet har en maksimal gevinst på 50 000x den samlede indsats.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iterknapafklaringer

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til Super-bonusspillet med gratis spins på bekostning af 500x den valgte indsats. Alle gratis spins spilles med 8 rækker og Both Ways aktiveret.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til gratis spins-bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Nitro Match:

1 spin med en garanteret Nitro Match og Both Ways aktiveret på bekostning af 25x den valgte indsats.

Stort Nitro Reel:

1 spin med en garanteret stort Nitro Reel på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonuschance med boost:

1 spin med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, og maksimumprisen er 250 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Nitropolis 3 er 95,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 05-04-2022