Medieval Money

Lyt alle mand! Alle sejrherrerne kaldes til kongens hof! Tag din fineste skinnende rustning på, og rejs rundt i hele kongeriget i jagten på rigdom og morskab i Medieval Money. Udløs bonusrunden og ram plet med pilen for starte et af fire ædle bonuseventyr: Saml rigdomme i Pengeposevælger, deltag i den sjove ridderdyst i Gratis Spins-bonusdyst, vælg en lykkebringende besværgelse med omhu i Besværgelsesvælger, eller forsøg at nå frem til dragens skatkammer, hvor der venter enorme rigdomme i Dragestibonussen. Gennemfør alle fire bonusser og vend tilbage som den rigeste noble herre i landet!

Sådan spiller du

Medieval Money indeholder 20 gevinstlinjer.

LINJER

Viser det aktuelle gevinstlinjer. Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer, hvilket koster 20 mønter.

LINJEINDSATS

viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Tryk på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

SPIN

Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

til toppen ]

Bueskydningsvælger

Tre bonussymboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 udløser Bueskydningsvælger.

Vælg ét af de ni mål for at afsløre din bonus.

Vælgerafsløring Bonus
Pengeposer Pengeposevælger
Ridder Gratis spins-bonusdyst
Troldmand Besværgelsesvælger
Drage Dragestibonus

Bonus-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

Bueskydningsvælger kan ikke genudløses.

til toppen ]

Pengeposevælger

Hvis Bueskydningsvælger afslører pengeposer, udløses Pengeposevælger. Vælg en af tre pengeposer for at afsløre en bonusgevinst fra 2x til 50x den samlede indsats fra det spin, der udløste Bueskydningsvælger.

Pengeposevælger afsluttes, når bonusgevinsten er afsløret.

til toppen

Besværgelsesvælger

Hvis Bueskydningsvælger afslører en troldmand, udløses Besværgelsesvælger. Troldmanden tilbyder 5 mysterieflasker med besværgelser, der har en værdi på 2x til 100x den samlede indsats fra det spin, der udløste Bueskydningsvælger. Hvis troldmanden tilbyder en besværgelse, der ikke indeholder gevinsten på 100x, kan du vælge at acceptere den værdi, han tilbyder eller afvise den værdi, han tilbyder og vælge igen. Hvis fire tilbud er blevet afvist, tildeles det femte automatisk.

Besværgelsesvælger slutter, når 100x-gevinsten afsløres, når et tilbud accepteres, eller efter det femte tilbud automatisk er blevet tildelt.

Ved det første tilbud er det den optimale strategi at acceptere tilbuddet, hvis det er 100x.
Ved det andet tilbud er det den optimale strategi at acceptere tilbuddet, hvis det er 50x eller større.
Ved det tredje tilbud er det den optimale strategi at acceptere tilbuddet, hvis det er 50x eller større, eller acceptere 40x, hvis 50x tidligere er blevet afvist, eller hvis 20x og 25x tidligere blev afvist.
Ved det fjerde tilbud er det en optimale strategi at acceptere, hvis det er på 40x eller større, eller acceptere det, hvis 25x, 40x og 50x tidligere er blevet afvist for at prøve igen.

til toppen ]

Gratis spins-bonusdyst

Hvis Bueskydningsvælger afslører en ridder, udløses Gratis spins-bonusdysten. Når Gratis spins-bonusdysten udløses, får du tildelt 7 gratis spins med Udvidende wild-ridderdyst-funktionen. Under Gratis spins-bonusdysten aktiverer symbolerne med ridderhjelme Udvidende wild-ridderdyst-funktionen. Når et symbol med en blå hjelm og et symbol med en rød hjelm vises på samme række, dyster den blå og den røde ridder på hjulene, hvor sejrherren vælges tilfældigt. Hvis den blå ridder vinder, bliver alle blå symboler (symbolerne med det blå guldskjold, blå sølvskjold, blå stålskjold og blå træskjold) på række mellem hjelmsymbolerne Wild. Hvis den røde ridder vinder, bliver alle røde symboler (symbolerne med det røde guldskjold, røde sølvskjold, røde stålskjold og det røde træskjold) på rækken mellem hjelmsymbolerne Wild.

Gevinster evalueres efter alle symbolændringer er gennemført.

Eksempel på Udvidende wild-ridderdyst-funktion:

Før dysten vises symbolet med den blå hjelm og den røde hjelm på den midterste række, hvilket udløser Udvidende wild-ridderdyst-funktionen.

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
Blå hjelm Rødt træskjold Rødt stålskjold Blåt stålskjold Rød hjelm

Da den røde ridder har vundet dysten, ændres alle røde symboler til Wild-symboler.

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
Blå hjelm Wild rødt træskjold Wild rødt stålskjold Blåt stålskjold Rød hjelm

Symbolerne med blå hjelm vises kun på hjul 1. Symbolerne med rød hjelm vises kun på hjul 5.

Hjulene, der anvendes til Gratis spins-bonusdysten , varierer fra dem i grundspillet.

Hvis alle tildelte spins er blevet spillet, uden at der er vundet nogen gevinst, tildeles en trøstepræmie.

De gratis spins kan ikke genudløses.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal linjer som i det spin, der udløste Bueskydningsvælger.

Til toppen

Dragestibonus

Hvis Bueskydningsvælger afslører en drage, tildeles Dragestibonus. Fortsæt langs stien og vind en stigende gevinstmultiplikator på mellem 3x og 200x.

Tryk på hjulet for at dreje det. Hjulet viser det antal felter (fra 1 til 3 felter), som du skal gå langs stien eller et kranie, som angiver at bonusrunden afsluttes.

Hvis hjulet lander på en værdi, skal du gå det viste antal felter på stien.

Hvis hjulet lander på et kranie, vindes multiplikatoren på den længst nåede stiposition i bonusrunden.

Hvis du når frem til eller længere end dragens skatkammer, udløses multiplikatoren på 200x.

Bonusrunden afsluttes, når hjulet lander på et kranie, hvis du når frem til eller længere end dragens skatkammer.

Vind den tildelte multiplikator ganget med den samlede indsats, der udløste Bueskydningsvælger.

Til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Bonus-scatter-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

Hjulene, der anvendes til Gratis spins-bonusdysten , varierer fra dem i grundspillet.

Symboler med blå hjelm vises kun på hjul 1 iGratis spins-bonusdyst.

Symboler med rød hjelm vises kun på hjul 5 iGratis spins-bonusdyst.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins.

til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

til toppen ] [ luk vindue ]