Beat the Beast: Quetzalcoatl's Trial

Bemærk: “Beat the Beast: Quetzalcoatl’s Trial”-computerspillemaskinen refereres tilsom Quetzalcoatl’s Trial, spillet eller spil.

1. Quetzalcoatl’s Trial er en computerspillemaskine med 5 hjul og 9 gevinstlinjer. Spillet indeholder et bonusspil med Wildindsamling, symbolopgraderinger og en gratis spin-spiltype i 5 niveauer. Den teoretiske tilbagebetaling tilspiller er 96.16%.

2. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte indsatsniveau.

3. Ingen indsatser kan blive ændret under en spilrunde.

4. Autospil gennemfører spillet automatisk i det antalspilrunder, som er valgt på autospil-siden.

5. Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabellen.

6. Kun den længste gevinst per gevinstlinje udbetales – når rækkefølgen er rigtig fra venstre mod højre og i de rigtige kombinationer i henhold til gevinsttabellen.

7. Alle gevinstlinjer og scatter-gevinster i løbet af en spilrunde tilføjes og præsenteres ved afslutningen afspilrunden.

8. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.

9. Quetzalcoatl-emblemsymbolet er et Scatter- og et Wild-symbol og fungerer som erstatning for et hvilket som helst andet symbol både i grundspillet og i bonusspillet. Quetzalcoatl-emblemsymbolet kan generere både scatter-gevinster og gevinstlinjegevinster i henhold til gevinsttabellen.

10. Wild-indsamlingsfunktion:I bonusspillet samles kugler fra hvert Wild-symbolfor at fylde en symbolmåler. Hver gang en måler er fyldt med 5 kugler, vil det tilsvarende symbol blive udskiftet med det næste mellemgevinst-symbol i henhold til gevinsttabellen fra laveste til højeste. Bonusspillet består af en gratis spin-spiltype ifem niveauer, hvor spilleren samler Wild-symboler for at stige i niveau. Når den sidste symbolmåler er fyldt, vil alle mellemgevinst-symboler blive forvandlet til Quetzalcoatl-symbolet (høj gevinst-symbolet i henhold til gevinsttabellen) i den resterende del af bonusspillet – der vil ikke ske yderligere indsamling. Hver gang en måler fyldes, vilspilleren blive belønnet med 2 ekstra gratis spins. Til orientering er mellemgevinst-symbolerne (fra laveste til højeste) øksen, pokalen, kronen og Quetzalcoatl-statuen.

11. 3 eller flere Quetzalcoatl-emblemsymboler udløser eller genudløser bonusspillet og giver 10 nye gratis spins.

12. Bonusspillet spilles med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.

13. I tilfælde afspildefekt vil alle berørte indsatser og gevinster være ugyldige.

14. Den maksimale samlede indsatsmultiplikator i en spilrunde er 5555. Hvis denne grænse nås, vilspilrunden blive afsluttet, og der udbetales ikke yderligere gevinster.

 Ordbog

Bonus Game            Bonusspil

COMING SOON        KOMMER SNART

Level                          Niveau

Free Spins                 Gratis spil

Loading                      Indlæser

Main Game               Hovedspil

OUT NOW                 UDE NU

Total Win                  Samlet gevinst

UP NEXT                      NÆSTE

 

Seneste opdatering: 02-09-2020