Beef Lightning

Introduktion til spillet

Beef Lightning™ er en 6-hjulet video-spilleautomat med Big Time Gamings unikke Megaways™.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Reaktioner

Hvert gevinstsymbol og bonussymbol, undtagen scatters, er en del af en reaktion og er erstattet af symboler, der kommer ovenfra.

Gevinst på symboler

Gevinster begynder ved hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på de fortløbende hjul.

Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter og bonus. Wilds forekommer kun på hjul 2 til 6. Op til tre Wilds kan fordobles på sit hjul til enhver tid. Hvis en Wild-fordobling forekommer, bliver alle symboler på det hjul erstattet af Wilds. Wild-fordoblinger kan forekomme i reaktioner.

Scatter

Scatter kan forekomme på ethvert hjul. 3 eller flere Scatters på enhver plads giver 12 gratis spin plus 4 for hver Scatter ud over den tredje. Scatter forekommer ikke i gratis spin.

Gratis spin

En ko-auktion begynder, hvori du starter med en ko og ingen bud. Når de gratis spin slutter, ganges antallet af køer med det endelige bud og tildeles som en bonuspris.

Hver bonusmønt viser et øget antal køer, et ko-auktionsbud, en genudløser, et guldtrofæ, en sølvmedalje eller en bronzemedalje. Bonusmønter forekommer kun i gratis spin.

Et øget antal køer tilføjer ekstra køer til auktionen. Et ko-auktionsbud øger det nuværende bud.

Gratis spin, fortsat

En genudløser giver 10 gratis spin. Guldtrofæer, sølvmedaljer og bronzemedaljer øger deres respektive tællere.

5 guldtrofæer giver 25.000 x indsatsen. 4 sølvmedaljer giver 2.500 x indsatsen. 3 bronzemedaljer giver 500 x indsatsen.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spin, vil blive brugt, når de gratis spin er i gang. Når de gratis spin slutter, vises de samlede spin-gevinster. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og derefter genoptages spillet.

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,43 %.

I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet startes næste gang.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 16-06-2021