BIFFEN

KORT OM SPILLET:­­

• BIFFEN er en spilleautomat med 5 valser og 25 gevinstlinjer.
  • Gevinstgivende kombinationer starter fra første valse (længst til venstre) og går mod højre.
  • Hvis 3 FRIBILLET-symboler lander på valse 2, 3 og 4 i hovedspillet, og FRIBILLET-optællingen er på mindre end 100, så udløses FRIBILLET-bonusspillet.
  • Bonusspillet GALLAPREMIERE udløses når 3 FRIBILLET-symboler lander på valserne, mens FRIBILLET-optællingen er på 100 i hovedspillet.
  • WILD CHOKOLADE-symboler kan erstatte alle symboler undtagen FRIBILLET-symbolet og CHOKOLADE-symbolet.
  • 1 af de 4 PAUSESNOLDER-gevinster vil blive udløst i PAUSESNOLDER-bonusspillet.
  • PAUSESNOLDER-bonusspillet kan blive udløst tilfældigt når ét eller flere CHOKOLADE-symboler lander på valserne.
  • Når et CHOKOLADE-symbol lander på en valse, pakkes chokoladebaren over den tilsvarende valse yderligere ud.
  • Når chokoladebaren over en valse er pakket helt ud, udløses WILD CHOKOLADE-funktionen, som aktiverer et vedholdende WILD CHOKOLADE-symbol på den omfattede valse, og som varer i alt 4 spilrunder.

SÅDAN SPILLER DU:

• Juster ‘Indsats: Når en spiller åbner BIFFEN første gang, er spillets standardindsats valgt. Det er muligt at justere indsatsen ved at klikke på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet. Ved at klikke på Indsats-ikonet, åbnes en dialog-box, hvor det ligeledes er muligt at vælge den ønskede indsats.
  • Gentag indsats/ændre indsats: Som udgangspunkt vil et spils indsats være identisk med indsatsen fra det forudgående spil. Klik blot på ‘SPIL’ for at gentage indsatsen.
  • Spil: På desktop forefindes SPIL-knappen i højre side af skærmen. På mobil er SPIL-knappen i bunden af skærmen ved spil i såkaldt ‘portrait’-tilstand, og i højre side af skærmen ved spil I såkaldt ‘landscape’-tilstand.
  • Gevinstoversigt: Spillets gevinstoversigt kan findes ved at klikke på menu-ikonet og vælge gevinstoversigten. Du kan komme tilbage til spillet ved at lukke gevinstoversigten igen.
  • Lyd: Spillets lyd kan aktiveres eller deaktiveres ved at klikke på lyd-ikonet.
  • Saldo: Saldo er et udtryk for din øjeblikkelige beholdning på din spillekonto. Du kan altid se din nuværende saldo i bunden af skærmen.
  • 'Autospin' kan ikke benyttes i ’Spil for sjov’.
  • 'Autospin': Ved at benytte ‘Autospin’ kan du sætte en serie af spil i gang.
    • For at konfigurere ‘Autospin’: Klik på ‘Autospin’-knappen og vælg det ønskede antal spilrunder. ‘Autospin’ begynder derefrer automatisk.
    • Det tilbageværende antal ‘Autospin’s er synligt I Spil-knappen. Klik på Spil-knappen for at afbryde ‘Autospin’ når som helst.

MENU (MOBIL OG PC):

• Klik på burgermenu-ikonet for at tilgå spillets indstillinger og informationer.
  • Klik på ’i’-ikonet for at se spilinformationer og spilleregler.
  • Klik på ’GEVINSTOVERSIGT’-ikonet for at se spillets mulige udbetalinger.
  • Klik på ’X’-ikonet for at lukke menuen og returnerer til spillet.

SPILLEREGLER:

• BIFFEN er en spilleautomat med 5x4 valser og 25 gevinstlinjer.
  • Indsatsen kan ændres ved hjælp af ‘+’ og ‘-’ knapperne.
  • Et spil igangsættes ved at vælge en indsats og derefter klikke på knappen ”SPIL”.
  • Alle gevinster udbetales i overensstemmelse med gevistoversigten. Gevinstoversigten er justeret til den valgte indsats.
  • Alle gevinstgivende kombinationer betaler fra venstre mod højre, startende fra spillets første valse (længst til venstre).
  • CHOKOLADE- og FRIBILLET-symboler udløser i sig selv ingen monetære gevinster.
  • Alle mulige gevinstgivende kombinationer tilføres spillerens SALDO.
  • Kun den bedst betalende kombination på hver gevinstlinje vil blive udbetalt. I fald to kombinationer betaler lige meget, vil WILD-gevinsten blive udbetalt (for eksempel vil en gevinstlinje med WILD, WILD, WILD, WILD, 3D-BRILLER blive udbetalt som en WILD-symbol gevinst i stedet for en 3D-BRILLER gevinst).
  • WILD-symboler kan erstatte alle symboler undtagen FRIBILLET-symbolet og CHOKOLADE-symbolet.
  • WILD-symbol gevinster vil have forrang over enhver anden symbol gevinster, hvis WILD-symboludbetalingen  højere.
  • I hovedspillet kan FRIBILLET-symboler kun lande på valse 2, 3 og 4, og ikke på valse 1 og 5.
  • I FRIBILLET-bonusspillet og i GALLEPREMIERE-bonusspillet er der hverken FRIBILLET- eller CHOKOLADE-symboler på valserne.
  • Hvis PAUSESNOLDER-bonusspillet og WILD CHOKOLADE-funktionen udløses på samme spin, vil Pausesnolder først blive afviklet, hvorefter Wild-Chokolade funktionen bliver afviklet sidst.
  • Progressionen af FRIBILLET-optællingen i hovedspillet er afhængig af både indsatsniveau og platform, men gemmes derudover fra spilsession til spilsession.
  • Progressionen af udpakning af chokoladebaren over valserne er afhængige af både indsatsniveau og platform, men gemmes derudover fra spilsession til spilsession.
  • FRIBILLET-symbolerne er stadig på valserne under WILD CHOKOLADE-funktionen, og FRIBILLET- og GALLEPREMIERE-bonusspillene kan altså stadig udløses.
  • Når ét eller to FRIBILLET-symboler lander hvor som helst på valse 2, 3 eller 4, vil FRIBILLET-optællingen blive opdateret derefter. Hvis 3 FRIBILLET-symboler lander samtidig (og dermed udløser bonusspillet), vil FRIBILLET-optællingen IKKE øges.
  • Hvis FRIBILLET-optællingen har nået 100, vil den ikke tælle yderligere op hvis ét eller to FRIBILLET-symboler lander hvor som helst på valse 2, 3 eller 4.
  • Første gang spillet åbnes, vil fribillet-optællingen på hvert enkelt indsatsniveau starte på 38.
  • FRIBILLET-optællingen indstilles til 0 efter GALLEPREMIERE-bonusspillet er afviklet.
  • Når to FRIBILLET-symboler lander mens FRIBILLET-optællingen er på 99, vil FRIBILLET-optællingen blive opdateret til 100. Når GALLAPREMIERE-bonusspillet senere udløses ved at ramme tre FRIBILLET-symboler, vil FRIBILLET-optællingen efterfølgende indstilles til 0.
  • Hvis WILD CHOKOLADE-funktionen og FRIBILLET-/GALLAPREMIERE-bonusspillet udløses samtidig, vil bonusspillet først blive afviklet, hvorefter WILD CHOKOLADE-funktionen efterfølgende påbegyndes.
  • I BASE SPILLET vil normalt WILD-symbol, der forekommer andre steder i visningen, ikke blive til WILD CHOKOLADE og vil ikke bevæge sig en position nedad.
  • PAUSESNOLDER-bonusspillet kan ikke udløses samtidig med FRIBILLET-bonusspillet eller GALLEPREMIERE-bonusspillet.
  • Et spil på BIFFEN kan maksimalt udbetale 1.250.000 kroner. Yderligere gevinster eller eventuelle bonusspil vil frafalde i fald den maksimale udbetaling bliver nået på en enkelt spilrunde.
  • Dette spil tilbyder indsatsniveauer mellem #{uiConfig.minBet} og #{uiConfig.maxBet}.
  • Spillets teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96,07%.
  • Gevinst-animationer kan springes over ved at klikke hvor som helst I spilvinduet eller ved spil på pc ved at trykke space.
  • Spilhistorikken kan tilgås ved at du logger ind på din konto på en pc, åbner dette spil og vælger “Spilhistorik” fra spillets menu.
  • Ved systemfejl annulleres det/de pågældende spil, og alle indsatser/gevinster for spillet tilbageføres.

WILD CHOKOLADE:

• Hvis der i hovedspillet lander et CHOKOLADE-symbol på en af valserne, vil chokoladebaren over valsen blive pakket et niveau yderligere ud.
  • Chokoladebarerne over valserne starter med at være henholdsvis 2, 2, 3, 2 og 2 skridt udpakket på hvert indsatsniveau.
  • Så snart chokoladebaren er fuldstændigt pakket ud, vil den tilsvarende valse blive fyldt ud med en WILD CHOKOLADE i det efterfølgende spin.
  • WILD CHOKOLADE-symbolet låses på valsen og rykker 1 position ned på valsen i de efterfølgende fire spil. Disse spil koster fortsat den almindelige takst.
  • WILD CHOKOLADE-symbolerne kan være aktive på op til 5 valser samtidig i både hovedspillet, FRIBILLET-bonusspillet og GALLAPREMIERE-bonusspillet.
  • WILD CHOKOLADE-funktionen afsluttes efter fjerde spil, når symbolet forsvinder fra valsen, hvorefter chokoladebaren over det eller de hjul er pakket helt ind.

FRIBILLET:

• FRIBILLET-bonusspillet udløses når i alt 3 FRIBILLET-symboler lander hvor som helst på valse 2, 3 og 4 i hovedspillet, og FRIBILLET-optællingen er på mindre end 100.
  • Freespins afvikles automatisk.
  • Når FRIBILLET-bonusspillet begynder, transformeres valse 3 om til WILD CHOKOLADE-symbolet.
  • Efter hvert freespin, rykker WILD CHOKOLADE-symbolet 1 position ned på valsen.
  • FRIBILLET-bonusspillet afvikles med en 2x multiplikator på gevinster.
  • Når yderligere WILD CHOKOLADE-symboler lander under freespins, vil disse symboler udvide sig fra den givne position og nedad (om muligt) på den givne valse.
  • FRIBILLET-bonusspillet slutter, når der ikke længere er nogen WILD CHOKOLADE-symboler på valserne.
  • Almindelige WILD CHOKOLADE-symboler vil ikke lande bag udvidede WILD CHOKOLADE-symboler.
  • FRIBILLET-bonusspillet afvikles på samme indsatsniveau, som det blev udløst på i hovedspillet.

GALA PREMIERE:

• GALLAPREMIERE-bonusspillet udløses når FRIBILLET-optællingen har ramt 100 i hovedspillet og 3 FRIBILLET-symboler lander hvor som helst på valse 2, 3 og 4.
  • Når Gallapremiere-bonusspillet begynder, transformeres valse 2 og 4 om til WILD CHOKOLADE-symbolet.
  • Efter hvert freespin, rykker WILD CHOKOLADE-symbolet 1 position ned på valsen.
  • GALLAPREMIERE-bonusspillet afvikles med en 4x multiplikator på gevinster.
  • Når yderligere WILD CHOKOLADE-symboler lander under GALLAPREMIERE-bonusspillet, vil disse symboler udvide sig fra den givne position og nedad (om muligt) på den givne valse.
  • GALLAPREMIERE-bonusspillet slutter, når der ikke længere er nogen WILD CHOKOLADE-symboler på valserne.
  • FRIBILLET-optællingen indstilles til 0 efter GALLEPREMIERE-bonusspillet er afviklet.
  • Almindelige WILD CHOKOLADE-symboler vil ikke lande bag udvidede WILD CHOKOLADE-symboler.
  • GALLAPREMIERE-bonusspillet afvikles på samme indsatsniveau, som det blev udløst på i hovedspillet.

PAUSESNOLDER:

• PAUSESNOLDER-bonusspillet kan blive tilfældigt udløst når ét eller flere CHOKOLADE-symboler lander på en af valserne i hovedspillet.
  • PAUSESNOLDER-bonusspillet består af slikbeholdere i en 4x4 matrix.
  • Hver slikbeholder kan indeholde enten en gevinst, et PAUSESNOLDER Jackpot-symbol eller være VÆLG IGEN.
  • I fald spilleren vælger en beholder med
    • PAUSESNOLDER Jackpot-symbol: Spilleren bliver tildelt den tilsvarende gevinst (jf. udbetalingstabellen) og Pausesnolder-bonuspillet slutter.
    • VÆLG IGEN: Spilleren tildeles endnu et valg af slikbeholder.
    • Gevinst: En kontant gevinst tilsvarende 1x, 2x, 3x, 4x eller 5x indsatsen bliver tildelt. Beløbet tilføjes gevinstoptælleren. Når PAUSESNOLDER-bonusspillet er færdig, overføres beløbet i gevinstoptælleren til spillerens saldo.
  • I fald en spiller ikke selv foretager et valg af beholder indenfor et rimeligt tidsinterval, vælger spillet tilfældigt en beholder for spilleren.
  • De 4 PAUSESNOLDER Jackpots er på henholdsvis 15x, 40x, 200x og 1.000x. Den viste multiplikator ganges med indsatsniveauet afhængigt af det afslørede slik.

LINKS I SPILLEMENU:

• Klik på Spilhistorik for at se resultatet af tidligere spilrunder.
  • Spilhistorik forefindes kun for spil om rigtige penge.
  • Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for penge og for sjov.
  • Klik på knappen ‘Indbetal’ for at indsætte penge på din Blå Konto.
  • Klik på ’Spil med omtanke’, ’StopSpillet.dk’ eller ’Udeluk dig via ROFUS’ for at læse mere om ansvarlighedsinitiativer og for at få hjælp til at administrere dit spil.

Teoretisk tilbagebetalingsprocent:

• Spillets teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96,07%.

Ofte stillede spørgsmål:

• Mit spil blev afbrudt, hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du mister forbindelsen til spillet under en spilrunde, vil softwaren automatisk afvikle spillet. Du kan finde spilrundens resultat ved at klikke på ‘Spilhistorik’ efter du har genåbnet spillet.

• Hvad skal jeg gøre, hvis min saldo er for lav til at foretage et spil?
    • Klik på ‘Indbetal’ I bunden af skærmen, og foretag en indbetaling.
    • Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte Danske Spils kundeservice på kontakt@danskespil.dk.
  • If you are still having problems, please contact our 24/7 Customer Service team.