Raider Jane's Crypt of Fortune

RAIDER JANES LYKKRYPT

Raider Jane's Crypt of Fortune er en 6-hjuls, 3-rækker (med en ekstra række for hver af hjul 2, 3, 4 og 5) videoslot med klæbrige Wild-symboler og gevinstmultiplikator.
Den teoretiske return to player (RTP) for dette spil er 96,75%.
Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske spiludbetaling.

SPIN
Tryk for at starte spin på det aktuelle Basisindsats, Indsatsstørrelse og Indsatsniveau.
Tryk på knappen eller spilområdet under et spin for at stoppe hjulene.
Tryk på -tasten for at starte spin på det aktuelle basisindsats, indsatsstørrelse og indsatsniveau. (gælder kun pc-version)
Tryk og hold -tasten nede for at fortsætte spillets spins, indtil den slippes. (gælder kun pc-version)
HOLD OP
Tryk for at stoppe Auto Spin.
Tallet på knappen angiver det resterende antal spin for Auto Spin.
MINUS
Tryk for at reducere indsatsbeløbet.
PLUS
Tryk for at øge indsatsbeløbet.
WALLET SALDO
Tryk for at få vist saldoen for tilgængelige tegnebøger.
INDSATSBELØB
Tryk for at få vist væddemålsmulighederne.
Indsatsstørrelse: Rul for at vælge indsatsstørrelse.
Indsatsniveau: Rul for at vælge indsatsniveau.
Indsatsbeløb: Rul for at vælge indsatsbeløb.
Max Bet: Tryk for at indstille indsatsstørrelse og indsatsniveau til maksimal værdi.
VINDER BELØB
Tryk for at få vist spilhistorikken.

SPLASH SKÆRM OG HOVEDSPIL
Hovedspillet startes, når splash-skærmen fader ud.

WILD & SCATER SYMBOL
Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet.
Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

KLÆBENDE VILDE SYMBOLER
Tallet angivet på Wild-symbolet repræsenterer antallet af gange, Wild-symbolet kan bruges i en vindende kombination, før det ødelægger sig selv.
Ethvert Wild-symbol, der vises på hjulene, starter med værdien 3.
Hvert Wild-symbol, der vises på hjulet, vil øge gevinstmultiplikatoren med 1.
Hvis et Wild-symbol er involveret i en gevinst, og tallet i den øverste del af Wild-symbolet angiver en værdi på 2 eller mere, vil Wild-symbolet ikke ødelægge sig selv i næste runde, og det
værdien fratrækkes med 1.
Hvis et Wild-symbol er involveret i en gevinst, og tallet i den øverste del af Wild-symbolet angiver en værdi på 1, vil Wild-symbolet ødelægge sig selv i næste runde

GRATIS SPINS FUNKTION
3 scatter-symboler, der dukker op hvor som helst, vil udløse Free Spins-funktionen med 10 gratis spins. Hvert ekstra scatter-symbol vil udløse yderligere 2 gratis spins.
Under Free Spins-funktionen vil ethvert ubrugt Wild-symbol blive på hjulene indtil slutningen af Free Spins-funktionen, eller indtil det er involveret i en gevinst.
Gratis spins kan genudløses.

RESUMÉ
Se nedenstående tabel for et hurtigt overblik over vores oversigtstabel
AUTOSPIN
Auto Spin spiller automatisk spillet i et valgt antal spins.
Tryk på værdierne for at vælge antallet af automatiske spins.
Stop autospin, hvis saldoen falder med (værdi angivet af spilleren): Autospin deaktiveres automatisk, når saldoen reduceres med denne værdi (i forhold til saldoen, når det automatiske spin startes).
Tryk på Mere for at få vist flere muligheder for Auto Spin.
Stop autospin, hvis saldoen stiger med (værdi angivet af spilleren): Autospin deaktiveres automatisk, når saldoen øges med denne værdi (i forhold til saldoen, når det automatiske spin startes).
Stop Auto Spin, hvis en enkelt gevinst overstiger (værdi angivet af spilleren): Auto Spin deaktiveres automatisk, når en enkelt gevinst overstiger denne værdi.
TURBO SPIN
Tryk for at aktivere eller deaktivere Turbo Spin, som vil reducere varigheden af hjulspin i hovedspillet.
LYD
Tryk for at slå lyden TIL eller FRA.
GEVINSTOVERSIGT
Viser vindende kombinationer og udbetalingstabel.
REGLER
Vis spillereglerne og knapfunktionerne.
HISTORIE
Viser detaljer om de tidligere spillede spil. Rul ned til slutningen for at indlæse flere poster.
Tryk for at vælge datoerne for spil, der skal vises i Historien.
FLERE INDSTILLINGER
Tryk for at få adgang til yderligere indstillinger.
TÆT
Tryk for at vende tilbage til hovedspillet

Seneste opdatering: 17-12-2021