Danmarks Genier

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Måderegler

Spillet indeholder 243 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Bet-regler

Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.

Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede måder.

Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 30.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter-gevinster i et spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wilds ganger gevinster med 2x, når de erstatter.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.

Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.

Wild-hjul-funktion

Dette er wild ideas-funktionen.

Op til 5 hjul bliver forvandlet til wild-hjul.

Denne funktion kan udløses tilfældigt på alle spin.

Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.

Scatter-symbolet forekommer ikke under denne funktion.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin-valg

3, 4 eller 5 scatter-symboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser funktionen.

4 gratis spin-funktioner kan vælges.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin-funktion 1

Dette er gratis spin-funktion 1.

10 gratis spin tildeles.

Alle gevinster ganges med 5x.

Gratis spin kan genudløses.

Gratis spin-funktion 2

Dette er gratis spin-funktion 2.

15 gratis spin tildeles.

Gratis spin indeholder wild sparks funktionen.

Denne funktion udløses efter enhver gevinst, undtagen ved gevinster med scatter-symboler.

1 eller 2 tilfældige symboler forvandles til wild-symboler.

Forvandlede wild-symboler tildeler enten 2x eller 3x multiplikator ved erstatning.

Hvis begge forvandlede wilds lander på samme vindende payway, tildeles en 6x multiplikator.

Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Gratis spin-funktion 3

Dette er gratis spin-funktion 3.

20 gratis spin tildeles.

Gratis spin indeholder Rolling Reels™-funktionen.

Vindersymboler fjernes fra hjulene, når symbolerne foroven flyttes ind på tomme pladser.

Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene.

Funktionen indeholder et multiplikatorspor.

Multiplikatoren starter på 1x og kan stige til 5x.

Gevinstens multiplikatorværdi stiger med 1, når du vinder flere gange i træk.

Multiplikatorsporet nulstilles, når alle kast er fuldført.

Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Gratis spin-funktion 4

Dette er gratis spin-funktion 4.

25 gratis spin tildeles.

Gratis spin indeholder wild nova-funktionen

Et wild nova-symbol på hjul 3 forvandler op til 15 symboler til wild-symboler.

Wild nova-symboler udbetales som et wild-symbol uden 2x multiplikator.

2, 3, 4 eller 5 scatter tildeler henholdsvis 1, 2, 3 eller 4 gratis spin.

Udbetalingstabelresultater

Udbetalingstabel-resultater noterer gevinstfremskridt, imens spillet spilles.

Alle vindersymbol-kombinationer fremhæves permanent i udbetalingstabellen.

Kun basisspil-gevinster registreres som resultater.

Gevinster med symbolerstatninger registreres ikke som resultater.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Credits: Viser de nuværende saldoer.

Bet: Viser det nuværende samlede bet.

Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Desktop-styring

Afslutknap: Afslutter spillet.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles til det aktuelle valgte bet.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Bet-indstillinger

Betstørrelse: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betværdi-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Maks. bet-knap: Indstiller det aktuelle bet til maks. værdi.

Indstillinger for autospil

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Samlet bet: Angiver den aktuelle bet-værdi.

Spilindstillinger

Vis miniudbetalingstabeller: Viser tabel for symboludbetalinger.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spin vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Dette spil har en optimal UTS på 96,80 %.

Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Seneste opdatering: 16-12-2021