Warrior Graveyard xNudge

Spilleregler

• Warrior Graveyard xNudge er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xNudge Tombstone Wilds

- Warrior Attack

- Graveyard Spins

- Death Spins

• Videoslot med 12 symboler, 6 ruller og 3 rækker.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,16 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Graveyard Spins-funktionskøb er 96,20 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Death Spins-funktionskøb er 96,62 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 9797 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • 25 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination på en satsrække i henhold til gevinstoversigten.
  • Et Wild-symbol tælles ikke som en Scatter for Bonus-tilstand udløsere.
  • Warrior Attack: I Graveyard Spins og Death Spins tilføjes Wild-multiplikatoren til den klæbende multiplikator og derefter lægges den sammen med Warrior-multiplikatorerne til udbetalingen af Warrior Attack.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre,
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autoplay spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autoplay-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autoplay-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autoplay-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 30-08-2023