Jade Shuriken

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når mindst 3 matchende symboler eller symboler med blandet betalingskombination lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.
Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Den samlede udbetaling er den samlede sum af alle gevinstlinje-gevinster og alle scatter-, re-spin- eller bonussymbol-gevinster i et spin.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Blandet udbetalingskombination

En blandet udbetalingskombination er, når 3 eller flere høje symboler kombineres for at fuldføre en almindelig gevinstkombination.
Et minimum på 3 symboler er nødvendig for at være kvalificeret til en udbetaling.
Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for det samme symbol på en gevinstlinje, får du kun udbetalt gevinsten med den højeste værdi.
I dette spil er der 7-, 77- og 777-symboler. Alle 3 af disse symboler kan kombineres for at fuldende en almindelig gevinstkombination.
Wild-symbolet kan erstatte for at fuldføre en blandet udbetalingskombination.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-, re-spin- og bonus- symboler.
Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Scatter-symboler

Scatter-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.
Scatter-symboler kan skabe deres egen gevinstkombination.
Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
Scatter udbetales i alle positioner.
Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster.
Scatter-symboler forekommer i basisspillet og Gratis Spin.

Re-spin-symboler

Re-spin-symboler kan forekomme på hjul 2, 3 og 4.
Ram 3 eller flere re-spin-symboler for at udløse Epic Strike™ Re-spin-funktionen.
Ram 12 re-spin-symboler for at vinde 2.500x samlet indsats.
I løbet af gratis spin multipliceres gevinster ved re-spin-symboler ikke med gratis spin-multiplikatoren.
Re-spin-symbolgevinster ganges med den samlede indsats.
Re-spin-symboler skaber deres egne gevinstkombinationer.
Re-spin-symboler kan forekomme stablet.
Re-spin-symboler udbetaler på alle positioner.

Epic Strike™ Re-spin-funktion

3 eller flere re-spin-symboler, der lander på hjul 2, 3 eller 4, udløser denne funktion.
1 gratis re-spin tildeles.
Alle andre re-spin-symboler, der lander, fastholdes, og der tildeles endnu et gratis re- spin.
Udløsende re-spin-symboler fastholdes på deres plads, mens alle andre symbolpositioner spinner igen.
Alle re-spin-symboler, der lander under funktionen, holdes på plads, mens funktionen varer.
Alle re-spin-symboler, der lander under funktionen, nulstiller re-spin-beløbet til 1.
Alle re-spin-symboler, der lander, vil forøge stigepositionen.
Funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin, eller når de 12 re-spin- symbolpositioner er udfyldt.
Den endelige multiplikatorværdi og tildelte gevinst afgøres, når der enten ikke er flere re-spins tilbage, eller når alle 12 Re-spin-symbolpositioner er udfyldt.
Den endelige multiplikatorværdi og tildelte gevinst hænger sammen med antallet af re-spin-symboler, der er landet under funktionen.
Funktionen kan tildele imellem 1x og 2.500x den samlede indsats.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Udbetalinger for stigeniveau bliver ikke akkumuleret.
Alle spillede indsatser og linjer er de samme som i det spin, der udløste funktionen.

Funktionen inkluderer kun re-spin-symboler og blanke symbolpositioner.
Funktionen kan udløses i basisspillet og gratis spin.

Epic Strike™-funktion

Bonus-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.
Ram 3 eller flere Bonus-symboler for at vinde en kontantpræmie.
Bonus-symboler skaber deres egne gevinstkombinationer.
Land 12 Bonus-symboler for øjeblikkeligt at vinde 2.500x samlet indsats.
I løbet af gratis spin multipliceres gevinster ved bonus-symboler ikke med gratis spin- multiplikatoren.
Bonusgevinster ganges med den samlede indsats.
Den endelige multiplikatorværdi og tildelte gevinst hænger sammen med antallet af bonus-symboler, der er landet i det spin.
Funktionen kan tildele imellem 1x og 2.500x den samlede indsats.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Bonus-symboler kan forekomme stablet.
Bonus-symboler udbetaler på enhver position.
Bonus-symboler forekommer i basisspillet og gratis spin.

Gratis spin

3 scatter-symboler udløser Gratis Spin.
Vælg 1 af de 3 Gratis Spin-muligheder.
15 gratis spin med en multiplikator på 2x og et minimum på 1 re-spin-symbol på sporet.
10 gratis spin med en multiplikator på 3x og et minimum på 4 re-spin-symbol på sporet.
6 gratis spin med en multiplikator på 5x og kun re-spin-symboler på sporet.
Gratis Spin-multiplikatoren påføres kun linjegevinster.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Gratis spin kan genudløses.

Antallet af Gratis Spin og multiplikator, der tildeles på en genudløsning, er det samme som den oprindeligt valgte Gratis Spin-funktion.
De ekstra gratis spin lægges til det resterende antal gratis spin.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Lyd: Slår spillyd til. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • l Buy Free Spins-knap: Viser muligheden for at købe funktionen Cat-A-Pult Free Spins.

Spilmenu

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Bet-indstillinger l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Indsats-indstillinger

Indsatsknapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Yderligere oplysninger

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Oversættelse af spiltermer

Excellent! : Fremragende!
Incredible! : Utroligt!
Unstoppable! : Ustoppelig!
Well done! : Godt klaret!

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Optimal TBP: 96.24 %.
Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 02-09-2022