3 Lucky Leprechauns

3 Lucky Leprechauns - Hjælp

Velkommen til 3 Lucky Leprechauns! Vælg din heldigste Leprechaun til at ledsage dig op ad Leprechaun Stien, hvor du kan vinde pengepræmier, garanterede gevinstspin og valg til Vælg-en-Gevinst-funktionen! Nå toppen af stien for at finde Leprechauns heldige guldpotte og 5000x din indsats!

HURTIG FAKTA

Max Gevinst
Volatilitet Mellem-Høj
Gennemsnitlig bonusfrekvens 1 af 75 spins
Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins Alle spillere: 49 x indsats
1 af 10 spillere: 215 x indsats
1 af 100 spillere: 859 x indsats
1 af 1000 spillere: 3530 x indsats

INTRODUKTION

3 Lucky Leprechauns er en 5-hjul, 243 Måder-spilleautomat skabt af 4ThePlayer. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

3 Lucky Leprechauns indeholder Leprechaun Stien – ethvert spin kan sende dig op ad stien for at vinde pengepræmier, garanterede gevinstspin eller valg i Vælg-en-Gevinst bonussen! Vælg din heldigste Leprechaun til at være dit Wild symbol!

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler fremhæves, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Du kan ændre, hvilken Leprechaun der vises på Wild symbolet ved hjælp af pileknapperne på splash-skærmen eller gevinsttabellen, eller ved at trykke på Wild symbolet på hjul-skærmen. Dette vil påvirke alle Wild symboler på hjulene. Denne funktion er kun kosmetisk: Ændring af Leprechaun, der vises på Wild symbolerne, vil ikke påvirke spillets RTP eller funktioner på nogen måde.

BONUS SCATTER

Rammes 3 eller flere Bonus Scatters på hjulene, udløses Leprechaun Sti-bonus.

LEPRECHAUN STI BONUS

• 3 Bonus Scatters starter du på bunden af Leprechaun Stien.
  • 4 Bonus Scatters starter du på niveau 7 af Leprechaun Stien.
  • 5 Bonus Scatters starter du på niveau 12 af Leprechaun Stien.

På hvert niveau af Leprechaun Stien vil et tilfældigt valg forekomme. Enten vinder du en præmie eller et niveau op.

Hvis du vinder et niveau op, vil du blive taget til næste niveau af Leprechaun Stien, og det tilfældige valg vil finde sted igen på dette niveau.

Hvis du vinder en præmie, slutter Leprechaun Sti-bonussen, og din præmie vil blive uddelt. Du kan vinde en af følgende præmier:

• Pengepræmie: denne udbetales straks efter fuldførelse af Leprechaun Sti-bonussen. De pengepræmier, der kan vindes, vises på hvert niveau af Leprechaun Stien. Det ganges med den udløsende indsats.
  • Gevinst Spins: vind et antal garanterede gevinstspin med en præmiemultiplikator.
  • Valg: vind et antal valg i Vælg-en-Gevinst bonussen.

Hvis du vinder Gevinst Spins eller Valg, får du valget mellem, om du vil spille din bonus eller modtage en pengepræmie. Pengepræmien vil generelt svare til den gennemsnitlige gevinstværdi af bonussen, som du kan vælge at spille, og den vises også på Leprechaun Stien.

GEVINST SPINS

Afhængigt af den stigeposition, der udløser denne funktion, kan du vinde mellem 4 og 15 Gevinst Spins.

Gevinst Spins spilles med en gevinstmultiplikator på 5x, hvilket betyder, at alle gevinster bliver ganget med denne værdi.

Under Gevinst Spins vil hvert spin give en vindende symbolkombination.

Når du er løbet tør for Gevinst Spins, slutter funktionen, og dine gevinster vil blive tildelt.

I stedet for at spille denne bonus, kan du vælge at tage en pengepræmie, som generelt vil svare til bonussens gennemsnitlige gevinstværdi. At spille bonussen kan give en samlet præmie, der er lavere end eller større end pengepræmien.

VÆLG-EN-GEVINST

Afhængigt af den stigeposition, der udløser denne funktion, kan du vinde mellem 1 og 5 valg i Vælg-en-Gevinst Bonussen.

Du vil blive præsenteret for et antal valgbare kister. Hver kiste indeholder en pengepræmie. Ved at trykke på en af kisterne vælges den og viser en pengepræmie, som derefter føjes til din samlede gevinst.

Når du er løbet tør for Valg, slutter funktionen, og dine gevinster vil blive tildelt.

I stedet for at spille denne bonus, kan du vælge at tage en pengepræmie, som generelt vil svare til bonussens gennemsnitlige gevinstværdi. At spille bonussen kan give en samlet præmie, der er lavere end eller større end pengepræmien.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 243 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Tryk på mellemrum for at spinne – Tillader brugen af mellemrumstasten til at foretage en indsats (på PC).
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Det hjælper at åbne denne

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time(r) efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra det afbrudte spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

I enhver situation hvor genstart funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
WIN SPINS GEVINST SPINS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 AF EN SLAGS
WIN FREQUENCY VINDERFREKVENS
ANY ENHVER
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
MAX WIN MAKS GEVINST
243 WAYS 243 MÅDER
PICKS VALG
WIN 5000x VIND 5000x
LEPRECHAUN TRAIL LEPRECHAUN STIEN
PICK-A-WIN VÆLG-EN-GEVINST

Seneste opdatering: 23-02-2023