Survivor

Introduktion til spillet

Survivor er et videospil med seks hjul med reagerende gevinster, der indeholder Big Time Gaming's Megaways™.

Denne Megaways™-spillemaskine kan producere op til 6 symboler på hjul 1 og op til 7 symboler på andre hjul ved hvert spin. Det betyder, at hvert spin kan producere op til 100.842 måder at vinde på.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Ekstra hjul

Det ekstra hjul tilføjer et symbol til hjul 2, 3, 4, 5 og 6.

Wilds vises kun på det Ekstra hjul.

Reaktioner

Hvert gevinstsymbol undtagen Scatters er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre på det Ekstra hjul.

Gevinstsymboler

Gevinster begynder ved venstre hjul og udbetaler fra venstre til højre på hinanden følgende hjul. Udbetalinger multipliceres efter indsats.

Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter og urner.

Hver Wild Multiplikator starter ved x1 og øges af Urne-symboler.

Wilds ganges med hinanden.

Wild Multiplikatorer nulstilles i slutningen af hvert spil, medmindre featuren er udløst.

Urne

Urne-symbolet kan vises på en hvilken som helst af de seks lodrette hjul.

Urner oven over det Ekstra hjul øger Rød stamme Wild Multiplikatoren. Urner nedenfor det Ekstra hjul øger Blå stamme Wild Multiplikatoren.

Urner fjernes fra skærmen, efter at Wild Multiplikatorerne er øget.

Scatter

Scatter-symbolet kan vises på en hvilken som helst af de seks lodrette hjul.

3 Scatters i en hvilken som helst position tildeler 15 gratis spins plus 5 for hver ekstra Scatter.

Gratis spins

Wild Multiplikatorer overføres fra det udløsende spin til gratis spins.

Wild Multiplikatorer nulstilles ikke, før gratis spins er afsluttet.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins, vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Gratis spins genudløser

Under gratis spins tildeler 3 Scatters i en hvilken som helst position endnu 5 gratis spins plus 5 for hver ekstra Scatter.

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96.47 %.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 09-05-2020