Book of Loki

Regler

• Dette spil har en teoretisk tilbagebetaling på 95.8%
  • Du spiller faste 10 linjer pr. Spin med 1 mønt pr. Linje.
  • Møntens værdi er: Indsatsværdi/10.
  • Kun den højeste gevinst på enhver gevinstlinje betales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.
  • Fejlfunktion annullerer alle betalinger og spil.
  • Følgende spilfunktioner og indstillinger kan være underlagt vilkår og betingelser for hjemmesiden. For mere information om det følgende henvises til spilhjemmesiden:
  • Procedurer, der anvendes til styring af ufærdige spilrunder.
  • Den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk afslutter
  • Sidst opdateret 08/10/2021
  • v1.36.5.1

Funktioner

• Dette spil indeholder Wilds, Freespins, udvidende symboler og scatter-symboler.
  • Alle specielle (scatter) symboler erstatter alle grundlæggende symboler og betaler som den højeste gevinst på enhver vinderlinje.
  • Funktionen for gratis spins opnås via Scatter-symboler, der ikke behøver at være på vinderlinjer for at aktivere funktionen.
  • Under gratis spins vælges et ikke-specielt symbol tilfældigt af funktionen for gratis spins for at blive et specielt, ekspanderende symbol.
  • Det valgte symbol vises under gratis spins med en kant for tydeligt at identificere dette som det specielle, ekspanderende symbol.
  • Under gratis spins får nok scatter-symboler, som beskrevet i udbetalingstabellen, gratis spins til at udløse yderligere gratis spins.
  • Efter normale vinderlinjer beregnes et af de specielle, ekspanderende symboler, der vises på hjulene, for at kunne dække deres respektive hjul.
  • Hvis der ikke er nok specielle, ekspanderende symboler til at generere en gevinst som beskrevet i udbetalingstabellen, springes animationen for den specielt ekspanderende over.
  • Det specielle, ekspanderende symbol tæller som en vindende scatter og betaler, hvis de vises et vilkårligt sted langs en aktiv vinderlinje.
  • Under udvidelsen af det specielt ekspanderende symbol erstatter specielle (scatter) symboler ikke det specielt ekspanderende symbol.
  • Når Scatter-betalinger finder sted, udbetales kun den højeste scatter-betaling.

Seneste opdatering: 30-10-2022