Cubes 2

OM SPILLET

Dette er et POCKETZ spil, som er en del af vores mobile spillemaskiner i lommeformatserien!

CUBES er tilbage med en højere maks. gevinst og meget mere! Flere multiplikatorer, flere funktioner, flere COLOR BLAST niveauer og mere musik.

CUBES 2 er en klyngegevinstbaseret spillemaskine med en maks. gevinst på over 10.500 gange din indsats! Målet er at matche 5 eller flere sammenhængende symboler i samme farve hvor som helst på gitteret for at få en vinderkombination.

Spillet indlæser et 5 x 5 gitter. Hvis der rammer en gevinstkombination på det første spin, vokser spilleområdet med én kube i hver retning til 7 x 7. Hvis den vindende klynge vokser, eller der skabes en ny klynge, vokser gitteret igen op til to gange op til maksimalt 11 x 11.

Gevinster tildeles ikke, før gitteret er stoppet med at udvide sig.

HJØRNEMULTIPLIKATORER

I hovedspillet indeholder hvert hjørne af det indledende 5 x 5 gitter en X. Hvis der dannes en gevinstklynge, som indeholder en af disse kuber, antager X et tal svarende til antallet af kuber i den vindende klynge. Den endelige gevinst bliver ganget med den viste faktor.

Hvis en vindende klynge forbindes med flere hjørnekuber, bliver de viste faktorer lagt sammen, før de bliver ganget med gevinsten. For eksempel: Hvis den vindende klyngestørrelse er 9 kuber, som forbindes med to hjørnekuber, bliver den samlede multiplikator 18.

GRATIS SPINS

Aktiver gratis spins-funktionen ved at få 5 eller flere vindende klynger i forskellige farver! Du bliver tildelt 5 gratis spins og starter gratis spin-tilstanden. Vælg mystiske kuber indtil du får en farve - denne farve vil være klæbende under de gratis spins. Inden du får en farve, kan du også få ekstra gratis spins. Det maksimale antal gratis spins, som kan tildeles i alt i denne tilstand, er 12.

I gratis spin-tilstanden mindskes størrelsen på gitteret ikke mellem gratis spins. Alle gevinster i den valgte farve klæber under resten af de gratis spins. Den maksimale gevinst i denne funktion er 10.500 gange din indsats!

I denne spiltilstand tildeles der ekstra gevinster (baseret på dit indsatsniveau), så snart du har passeret et bestemt antal kuber i den valgte farve som vist i tabellen nedenfor:

Klyngestørrelse

Gevinst

50

500x

70

2500x

90

7000x

GRATIS SPINS I MULTIFARVE

Aktiver gratis spins-funktionen ved at få alle fire hjørnemultiplikatorer i samme farve i det første spin! Du bliver tildelt 5-10 gratis spins og starter tilstanden gratis spins i multifarve. Vælg mystiske kuber, indtil du får antallet af gratis spins - alle de farver, du indsamler i denne tilstand, vil være klæbende under de gratis spins. Spiltilstanden starter, når antallet af tildelte gratis spins er blevet afsløret. Der kan maksimalt tildeles 10 gratis spins i alt i denne tilstand.

I tilstanden gratis spins i multifarve mindskes gitteret ikke mellem gratis spins. Alle gevinster i de valgte farver klæber under resten af de gratis spins.

Maks. gevinst i denne funktion er 7.500 gange din indsats!

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.33%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

Få 5 eller flere ens sammenhængende symboler i samme farve hvor som helt på gitteret for at få en vinderkombination.

BONUSKØB

RTP, når du køber GRATIS SPINS I MULTIFARVE er 96.30%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 96.30%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 0,20€ og 100,00€.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

Seneste opdatering: 06-04-2022