King of Atlantis

Legenden om den forsvundne by Atlantis er dukket op igen! Tag med kong Poseidon og hans dronning Cleito i King Of Atlantis, når du dykker dybt ned efter den sunkne rigdom, der gemmer sig under bølgerne.

Nyd det store gevinstpotentiale fra Super Stacked Wild-funktionen, der tilbyder 2x5 stakke med Wild-symboler, som giver dig endnu flere chancer for at vinde på et spil. Sats mere for at øge chancerne for antallet af Wild-symboler, der vises: fra 20 til 40 til 60!

Udløs Gratis spil-bonus og tjen 8 gratis spil, når Bonus-symboler vises på hjul 1, sammen med 1 eller flere Wild-symboler hvor som helst på hjul 2 til 5. Wild-symbolerne forbliver Wild-symboler under hele bonusrunden, hvilket giver mulighed for flere kongelige belønninger fra de sprudlende dybder.

Sådan placerer du en indsats

King Of Atlantis byder på 40 faste gevinstlinjer for 40 mønter. Standardindsatsen indeholder 20 Wild-symboler (2 Gigantic Wilds).

WILD SIDEINDSATS
Tryk på WILDS-knappen for at øge antallet af Wild-symboler, der vises på hjulene.

Sats yderligere 25 mønter for hver linjeindsats for at øge antallet af Wild-symboler i hjulene til 40 (4 Gigantic Wilds).

Sats yderligere 50 mønter for hver linjeindsats for at øge antallet af Wild-symboler i hjulene til 60 (6 Gigantic Wilds).

INDSATS I ALT
Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk for at vise Indsatsmenuen og vælge en indsats.

SPIL
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Gigantic Wilds-funktion

Vælg antallet af Gigantic Wilds-symboler ved at trykke på WILDS-knappen.

Gigantic Wilds-symbolet er fem symboler højt, to hjul bredt og indeholder 10 individuelle Wild-symboler.

Når det vises på skærmen, erstatter det tilhørende symboler på hjulet til højre.

En samlet indsatsværdi på 40 inkluderer to Gigantic Wilds-symboler.

En samlet indsatsværdi på 65 inkluderer fire Gigantic Wilds-symboler.

En samlet indsatsværdi på 90 inkluderer seks Gigantic Wilds-symboler.

Hvis du øger antallet af Gigantic Wilds-symboler øges chancerne for at vinde.

Gigantic Wilds-symboler vises kun på hjul 2 og 4 og erstatter alle symboler undtaget Bonus-symbolet.

[ til toppen ]

Poseidon Gratis Spil-bonus

Poseidon Gratis Spil-bonus udløses ved at få et Bonus-symbol på det første hjul i kombination med et hvilket som helst antal spredte Gigantic Wilds- symboler.

Bonus-symbol vises kun på hjul 1 i grundspillet.

Poseidon Gratis Spil-bonus udløser 8 gratis spil. Alle symbolpositioner, der indholdt Gigantic Wilds- symboler i grundspillet, som udløste bonusrunden, forbliver WIld-symboler i hele bonusrunden.

Poseidon Gratis Spil-bonus kan ikke udløses igen.

Gratis Spil-bonus spilles på særlige bonushjul, som også omfatter Gigantic Wilds-symboler.

Gratis spil spilles med samme samlet indsats som i det spil, der udløste dem.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Linjegevinster udbetales fra venstre mod højre. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Bonusgevinster føjes til linjegevinster, og kun den højeste gevinstkombination udbetales.

Gevinster vises i penge.

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet.

Wild-symboler vises kun på hjul 2 og 4.

Bonus-symbol vises kun på hjul 1 i grundspillet.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen.
En transaktion omfatter resultaterne af Poseidon Gratis Spil-bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet.
Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninge

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne.
Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens. Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv.
Hvis for eksempel topgevinsten vindes i en spilleomgang, er chancen for at vinde den samme gevinst i næste spilleomgang præcis den samme.
På samme måde påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode.
Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra dette langsigtede forventede gennemsnit.
Jo færre spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ] [ luk vindue ]

Seneste opdatering: 18-05-2018