Numero Uno

Om Numero Uno

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker. l Spillet indeholder 243 måder.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige

kombinationer.

• lVinderkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination,

er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for indsats og udbetaling

• lAlle 243 betalingsmåder er permanent aktiveret. l Indsats-størrelsen er det samlede antal jeton-indsatser pr. spin.
  • lDet samlede antal jeton-indsatser pr. spin er dit jeton-indsats ganget med indsatsmultiplikatoren. Kun det samlede antal jeton-indsatser pr. spin vises i spillet. l En indsats-multiplikator på 10 gælder for hvert spin.
  • lFor eksempel: 0,10 jetoner x 10 indsats-multiplikator = 1,00 samlet jeton-indsats pr. spin. l Udbetalinger bygger på det placerede indsats.
  • lAlle udbetalingstabeller viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på

din nuværende indsats.

• lKun en almindelig vinderkombination udbetales pr. betalingsmåde, og du får udbetalt

værdien af den højeste gevinst.

• lKun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst. l Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Almindelige symboler

• lAlmindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige vinderkombinationer på aktive betalingsmåder.
  • lMatchende almindelige symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
  • lAlmindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første

slothjul. l Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. spin.

Wild-symbol

l Dette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst. l Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet. l Dette symbol dukker ikke op på hjul 1 og 2. l Dette symbol giver ikke en symbolstabel på hjul 3, 4 og 5. l Dette symbol danner ikke sin egen vinderkombination.

Scatter-symbol

• lDette symbol behøver ikke forekomme på tilstødende hjul for at give en gevinst.
  • lDette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • lDette symbol bidrager ikke til Rolling Reels™-funktionen under basisspillet. l Dette symbol danner sin egen vinderkombination. l Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.

Rolling Reels™-funktion

• lEnhver gevinst aktiverer Rolling Reels™-funktionen, undtagen scatter-symbolvinderkombinationen. l Vindende kombinationer af symboler fjernes fra hjulene, når de er blevet udbetalt. l Symbolerne over de ryddede symboler skifter plads for at fylde de tomme pladser. l Hvis du får en gevinst fra de skiftende symboler, får du udbetalt igen.
  • lDenne proces gentages, og dermed forøges din chance for at vinde, uden at du skal satse på et nyt spin. l Det fortsætter, indtil du ikke får en gevinst.

Under Gratis Spin tildeles du en multiplikator-værdi for hvert rullende hjul. Denne multiplikator-værdi stiger, når du vinder flere gange i træk.

Under Gratis Spin, når Rolling Reels™ er aktiveret, tildeles du en 2x multiplikator med en maksimum-multiplikator på 10x. l Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

Gratis spin

• l3, 4 eller 5 scatter-symboler spredt på hjulene udløser henholdsvis 15, 20 eller 25 gratis spin.
  • lDu kan vinde en multiplikatorværdi på op til 10x. l Rolling Reels™ er tilgængelige under denne funktion. l De viste gevinstbeløb er allerede ganget med din samlede indsats. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
  • lNår 3, 4 eller 5 scatter-symboler er spredt på hjulene, former de kun en gevinstkombination. l Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats-beløb i gratis spin. l Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

Wild Showdown-funktion

l Denne funktion aktiveres tilfældigt under basisspillet. Et tilfældigt hjul forvandles til et wild-hjul. l Kun hjul 2, 3 og 4 forvandles. l Rolling Reels™ er ikke tilgængelig under denne funktion. l Wild Showdown er ikke tilgængelig under gratis spin. l Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

Tilbagebetalingsprocent (TBP)

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 95,22 %.

Autospil

• lAutospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du

behøver at interagere med spillet.

• lAutospil spiller med det sidste indsats, du valgte, så du skal vælge en indsats-beløb, før du starter autospil. l Du kan vælge antallet af spin, du vil spille. l Antallet af tilbageværende spin i din Autospil-session vises i spillet. l Du kan vælge at stoppe autospil når som helst i løbet af sessionen. l Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit indsats-beløb

• lIndstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. l Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder. l Indsats-størrelse: Placerer den samlede indsats-beløb, du vil satse pr. spin.
  • lHurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge din samlede indsats. l Maks. indsats: Placerer det maksimalt tilladte indsats.

Spilstyring

• lIndstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. l Feltet Jetoner: Viser din saldo. l Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.
  • lFeltet Indsats: Viser din samlede indsats-beløb pr. spin. l Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder. l Spin-knap: Starter dit spil.
  • lStopknap: Viser resultaterne af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultaterne.
  • lAutospil-knap: Viser autospil-indstillinger.
  • lAutospil-stopknap: Viser det resterende antal spin og kan stoppe sessionen. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

Hurtigt spin-knap: Øger spillets hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

Menu-knap: Viser spillets indstillinger og udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 19-08-2022