Basketball King: Hold and Win

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

3

Antal linjer

20 (kan ikke ændres)

Antal mønter du kan satse

20 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospil-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Ja

Scatter-symboler

Ja

 

Bonusrunde

Ja(Hold& Win Respins)

Free spins

Ja

Øjeblikkelige gevinster

Ja

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

94.00%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetaler fra venstre mod højre. Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes. Kun den højst gevinstgivende kombination på hver linje udbetales. Gevinster fra free spins føjes til den samlede gevinst.

Autospilfunktionen starter ikke automatisk free spins - spillerens input er påkrævet (Gælder kun for visse lande).

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

 1. Klik på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på 1 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen. Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Klik på 2 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

 1. Tryk på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på  1for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen. Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Tryk på 2 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Bonus Symbol- og Cash Fireball-symbolerne for at danne gevinstgivende kombinationer.

Bemærk: Hvis ikke en specifik udbetaling for Wild fremgår af gevinsttabellen, vil en kombination, der udelukkende er dannet af Wild, blive udbetalt efter det højeste betalende symbol, hvis den kombination er den højeste gevinstgivende kombination på en spillelinje.

3.2. Bonus Symbol

Hvis der landes 3 eller flere Bonus Symbol-symboler, gives der 10 Free Spins og en kontantpræmie i henhold til gevinsttabellen.

3.3. Cash Fireball-symbol

Hvis der landes 5 eller flere Cash Fireball-symboler et hvilket som helst sted i syne, gives der Hold & Win Respins.

3.4. Basketball King Wild Spin

I et hvert vilkårligt spin kan der forekomme Giant Wild-symboler.

Alle, der lander i syne, enten fuldt eller delvist, skaber flere Wilds.

Bemærk: Giant Wild-symboler er altid 3 i dybden og 1, 2, 3, 4 eller 5 hjul i bredden. Mere end et kan lande i syne, enten fuldt eller delvist, i et hvert Basketball King Wild Spin.

3.5. Hold & Win Respins

Udløst af 5 eller flere Cash Fireball- symboler hvor som helst i syne, giver Hold & Win 3 respins med alle kontantværdier uændrede.

Cash Fireballs er kun i spil under Hold & Win Respins, og hver gang der landes en ny, nulstilles respins til 3.

Hvis respins går ned til nul, slutter funktionen, og alle kontantværdier i syne bliver indsamlet.

Bemærk: Hvis alle 15 pladser fyldes med Cash Fireball-symboler, gives der en MVP Award på 1.000 x Indsatsen.

Værdierne på Cash Fireball-symboler vises i den valgte valuta/mønt. Cash Fireball-symbolværdier er tilfældige værdier fra 1x til 500x gange indsatsen.

3.6. Free Spins

Hvis der landes 3 eller flere Bonus Symbol-symboler, gives der 10 Free Spins og en kontantpræmie i henhold til gevinsttabellen.

Under Free Spins er der et specielt Multiplier-symbol i spil på hjul 2 og 4.

Multiplier er Wild og lander altid som stakke, hvor alle 3 afslører den samme vilkårlige multiplikator: x1, x2, x3, x5 eller x10.

Alle gevinster, der indeholder en wild Multiplier, bliver multipliceret med værdien på mønten. Wild Multiplier multiplicerer hinanden, hvis 2 af dem er del af den samme gevinst, op til maksimalt x100.

Bemærk: Hvis der landes 3 eller flere Bonus Symbol-symboler under Free Spins, gives der 5 ekstra Free Spins.

Free Spins: Gratis spil.

 

Bemærk: historik-anvendelsesnøgler

 

Respins_used= Hold &Win Respins spillede

respins_left= Spils

cash_chips_values: Cash Fireballs værdier

respins_symbols= Hold & Win Respins

respin_trigger= VANDT Hold & Win Respins

MULTIPLIERS= Multiplikatorer

respins_end= Hold & Win Respins runde færdig

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

 3

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 4

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 5

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 6

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 7

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 8

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 9

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

 3

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 4

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 5

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 6

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 7

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 8

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 9

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL 10 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR  11for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK 12 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL 13 for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL 10 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR 11 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK12  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL 13 for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 26-07-2023