Tomb of Dead Power 4 Slots

INTRODUKTION

Følg Doktor Wild og hans rejse til Dødens grav, der ligger i hjertet af faraoernes land.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Alle 4 vinduer er aktive i hovedspillet, og det er muligt at vinde i alle 4 vinduer samtidigt.
  • 3 eller flere bonus scatter-symboler på et enkelt vindue udløser dødens grav-bonussen.
  • Spin hjulet for at vinde et antal Gratis Spil og aktive vinduer.

Joker

• Wild-symbolet (Grav) kan hjælpe til at skabe en linjegevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet er også scatter-symbolet i dette spil.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

GRATISSPIL

• Først i hvert gratis spin vælges et tilfældigt specialsymbol. Hvis der er nok specialsymboler på hjulene under gratis spins, udvider de sig og dækker alle placeringer på hjulet, og de udbetaler fra alle placeringer på gevinstlinjen og tildeler straks en gevinst på alle gevinstlinjer.
  • Specialsymbolet er tilgængeligt i alle aktive vinduer og kan blive udløst i et hvilket som helst antal vinduer under hvert spin.
  • Gratis Spins kan blive genudløst med 5 ekstra tildelte gratis spins. Hver genudløsning låser op for et ekstra vindue (op til maksimalt 4).

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien, der blev satset på den vindende linje (Samlet indsats er 4 x indsatsen pr. vindue).
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 10 aktive linjer i hvert vindue). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratis spins spilles med samme indsats pr. vindue som det udløsende spin.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 28-01-2021