Viking Runecraft: Apocalypse

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Vinderkombinationer udbetales kun, når symboler er forbundet vandret eller lodret og uden huller. Vinderkombinationer kan starte fra et hvilket som helst punkt på gitteret. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

VIKING RUNECRAFT APOCALYPSE er en videospillemaskine med 7x7 kaskader.

Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

Loki giver 5 til 8 mysteriesymboler, der afslører en tilfældig type symbol, undtagen WILDS. Det kan kun skabe en gevinst, hvis der findes et tilstødende symbol af samme type som det afslørede symbol. Funktionen kan kun udløses én gang pr. spillerunde.

Spirit-WILD skabes, når et symbol danner en vindende klynge. Den vises tilfældigt på den tomme plads efter en gevinst, og hvis den er en del af en gevinstklynge, bliver den indsamlet. Indsaml 4 for at udløse én af Gudernes gave-funktionerne.

1 af 4 WILD-funktioner vælges tilfældigt og anvendes på gitteret. Funktionen aktiveres, når der ikke opnås flere gevinster i løbet af runden. Spirit-WILDS efter funktionen kan ikke indsamles, da funktionen Gudernes gave kun kan udløses én gang pr. spillerunde.

• Heimdalls syn: Giver 2 til 4 par WILDS i diagonale mønstre.

• Freyas magi: Giver 2 til 4 par WILDS i vandrette eller lodrette mønstre.

• Thors torden: Giver 6 til 10 WILDS.

• Odins styrke: Giver 1 til 3 sæt af 3 WILDS i tilstødende vandrette eller lodrette mønstre.

Alle gevinster i en spillerunde (undtagen Spirit WILD og Gudernes gave-WILDS) bidrager til at øge opladningsmåleren. Når opladningsmåleren er opladet med 35 symbolgevinster, og der ikke er flere kaskader, aktiveres Aesirs styrke, og 1 af de 4 funktioner vælges tilfældigt og anvendes:

• Trompetens hvin: Ødelægger eller omdanner symboler omkring 3 tilfældige symboler.

• Folkvangs styrke: Opgraderer 1 type symbol ved at omdanne til det næste højere symbol.

• Mjølners angreb: Ødelægger og omdanner 6 til 10 tilfældige symboler.

• Himlens spyd: Våbensymboler omdannes til de samme symboler. Våbensymbolerne er det røde spyd, den blå hammer, det lilla kranie og den grønne trompet.

Når opladningsmåleren er inden for 5 symboler fra at nå RAGNAROK-FREE SPIN og der ikke er flere gevinster, kan Efterchok-funktionen udløses, så det giver en gevinst. Symboler vælges og forbindes derefter ved at blive omdannet mellem symbolerne. Hvis der er mysteriesymboler på gitteret, vil det valgte Efterchok-symbol matche mysteriesymbolet.

Når opladningsmåleren er opladet med 65 symbolgevinster, og der ikke er flere kaskader, aktiveres RAGNAROK-FREE SPIN. Alle 4 Aesirs styrke-funktioner tildeles i rækkefølge for 1 FREE SPIN. Hver af Aesirs styrke-funktionerne anvendes, hver gang der ikke er flere kaskader. RAGNAROK-FREE SPIN slutter, når alle funktionerne er opbrugt.

Under RAGNAROK-FREE SPIN kan Spirit-WILD-indsamleren ikke udløse Gudernes gave-funktionen, men der kan indsamles op til 20 Spirit-WILDS. De indsamlede Spirit-WILDS bliver føjet til gitteret igen ved slutningen af FREE SPIN, når der ikke er flere gevinster, for en chance for at fortsætte kaskaden. Kaskaden fortsætter som normalt, men de efterfølgende Spirit-WILDS indsamles ikke.

Under RAGNAROK-FREE SPIN erstattes opladningsmåleren med MULTIPLIER-opladningsmåleren. Hvis du indsamler 25, 50, 75 og 100 symbolgevinster giver en MULTIPLIER på henholdsvis x2, x3, x5 og x10. Den opnåede MULTIPLIER anvendes på den samlede FREE SPIN-gevinst.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

RTP: 96.50%

Handlinger

  • Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 01-06-2023