Adventures in Wonderland

aliceswonderland_thumb

Alice's Wonderland er en spilleautomat med fem hjul og 20 betalingslinjer. Spillet indeholder et jokersymbol, hvid kanin-bonus, den gale hattemagers teselskab-bonus og kaninhulbonus. Bonusspillet med hvid kanin-bonus (klæbende jokersymboler og gratis spin) udløses, når tre spredte hvid kanin-symboler vises hvor som helst. Bonusspillet med den gale hattemagers teselskab-bonus udløses, når tre spredte gale hattemager-symboler vises hvor som helst. Bonusspillet med hvid kanin-bonus udløses, når et spredt kaninhulsymbol vises hvor som helst på det midterste hjul. Alice-jokersymboler træder i stedet for alle andre symboler bortset fra spredte symboler (spredte gale hattemager-, kaninhul- og hvid kanin-symboler).

Spiloplysninger

• Du kan satse på op til 20 linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 20 linjer. Du kan ændre linjer ved at klikke på knappen Select Lines, som findes under tickerområdet midt på spilskærmen. Valgte linjer fremhæves, mens ikke-valgte linjer ikke fremhæves. Spilleren kan også vælge eller fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer i slutningen af linjen. Hvis spilleren vil spille på 20 linjer, kan han eller hun klikke på knappen Select 20 Lines til venstre for knappen Select Lines. Antallet af valgte linjer vises i måleren "TOTAL LINES", som er placeret nederst til venstre i spilskærmen.
  • Angivelse af 'INDSATS': Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 1 DKK pr. linje for alle 20 linjer, hvilket giver en samlet indsats på 20 DKK. Indsatsen pr. linje vises i måleren "STAKE", som er placeret nederst til højre i spilskærmen under hjulene. Du kan vælge at forøge eller reducere din indsats pr. linje ved at klikke på knapperne Stake Up og Stake Down ved siden af knappen 'Select Lines'. Hvis din spilsaldo er mindre end 20 DKK, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje, og det samlede indsatsbeløb vises i måleren 'TOTAL STAKE', som er placeret nederst til højre i spilskærmen under måleren 'STAKE'.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': Du kan gennemse spillereglerne ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT' nederst til venstre i spilskærmen. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'BACK TO REELS' på skærmen 'GEVINSTOVERSIGT'. Du kan få vist 'GEVINSTOVERSIGT' ved at klikke på knappen 'NEXT', der er placeret i højre side af skærmen 'GEVINSTOVERSIGT'. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil udregne udbetalingen for de spredte symboler, skal du gange den samlede indsats med den pågældende gevinst.
  • SPIL: Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer og/eller eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver oplyst og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af spredte gevinster ved, at de spredte symboler bevæger sig. Den samlede gevinst vises i måleren 'WIN TOTAL', som vises i øverste højre side over hjulene. De individuelle linjegevinster vises i måleren 'WIN', som vises i øverste venstre side over hjulene. Gevinstbeløbet vises efterfulgt af gevinstlinjenummeret i parentes.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin, hvis din saldo er stor nok. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. For at ændre indsatsen kan brugeren anvende: knapperne SELECT LINES, STAKE DOWN og STAKE UP.
  • Saldo: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises i måleren 'BALANCE'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår i målerne 'BALANCE' og 'TOTAL STAKE'.
  • 'AUTO PLAY': Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge det tilgængelige antal spin for "håndfri" betjening af spillet. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • 10 spin: Spillet gennemløber automatisk 10 spin, hvis der er klikket på knappen 10 SPINS.
    • 25 spin: Spillet gennemløber automatisk 25 spin, hvis der er klikket på knappen 25 SPINS.
    • 100 spin: Spillet gennemløber automatisk 100 spin, hvis der er klikket på knappen 100 SPINS.
    • 250 spin: Spillet gennemløber automatisk 250 spin, hvis der er klikket på knappen 250 SPINS.
    • 500 spin: Spillet gennemløber automatisk 500 spin, hvis der er klikket på knappen 500 SPINS.
  • Hvis du vil gøre brug af auto-spin-funktionen, skal du klikke på knappen 'AUTOPLAY OFF' nederst til venstre i spilskærmen til venstre for knappen PLAY. Når autoplay-dialogboksen åbnes, skal du klikke på den mulighed, du vil vælge. Knappen 'AUTOPLAY ON' vises (i stedet for knappen 'AUTOPLAY OFF'). Klik på 'PLAY' for at starte drejningen.
  • Du kan deaktivere 'AUTOPLAY' ved at klikke på knappen 'STOP AUTOPLAY' under tickerområdet i midten af spilskærmen. Hvis et spin er i gang, stoppes 'AUTOPLAY', når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes 'AUTOPLAY' med det samme.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTOPLAY' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på knappen 'GAME RULES' for at få vist de detaljerede spilleregler som hjemmeside.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på 'EXIT GAME' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på knappen 'QUICK DEPOSIT' for at indskyde penge på din konto.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 20 linjer.
  • Linjer kan ændres ved hjælp af knappen SELECT LINES.
  • Maks. antal linjer kan ændres ved at klikke på knappen SELECT 20 LINES.
  • INDSATSBELØB kan ændres ved hjælp af knapperne STAKE UP og STAKE DOWN.
  • PLAY starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgte betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige fremhævede linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Alle gevinster forekommer på valgte betalingslinjer med undtagelse af spredte gale hattemager-, spredte kaninhul- og spredte hvid kanin-symboler, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Alle symboler giver gevinster fra venstre mod højre med undtagelse af spredte gale hattemager-, spredte kaninhul- og spredte hvid kanin-symboler, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Alice-jokersymboler træder i stedet for alle andre symboler bortset fra spredte gale hattemager-, spredte kaninhul- og spredte hvid kanin-symboler.
  • Alle tre bonusspil kan udløses samtidig i følgende rækkefølge: Kaninhul, gale hattemagers teselskab, hvid kanin.
  • Alice-jokersymboler forekommer på alle hjul.
  • Det spredte gale hattemager-symbol forekommer kun på hjul et, tre og fem.
  • Det spredte kaninhul-symbol forekommer kun på hjul tre.
  • Det spredte hvid kanin-symbol forekommer kun på hjul to, fire og fem.
  • Spilleren kan vinde 4x til 1000x som gevinst i gale hattemager-bonusrunden.
  • Spilleren kan vinde 8x til 22x som gevinst i kaninhul-bonusrunden.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilfunktioner

Hvid kanin-bonusspil:

• Hvid kanin-bonusspillet (klæbende jokersymboler og gratis spin) udløses, når tre spredte hvid kanin-symboler vises hvor som helst.
  • Lommeursbonus: En animeret kanin vil dukke op i forgrunden (foran hjulene) fra siden af skærmen.
    • Han vil vise spilleren sit lommeur med tal fra 1 til 12.
    • Den ene hånd vil være på uret, som vil dreje hurtigt rundt og stoppe på et tal.
    • Det tal, det stopper på, vil være antallet af gratis spin.
    • Hånden vil dreje et vilkårligt antal gange (5-8) og hver gang øge antallet af gratis spin.
  • Klæbende jokertegn: Den hvide kanin vil så hoppe tilfældigt over hjulene.
    • Der, hvor han lander, vises et klæbende Alice-jokersymbol.
    • Jokersymbolerne vil blive siddende under alle de gratis spin, og de vil træde i stedet for alle betalingslinjegevinster under gratis spin.
    • Det mindste antal klæbende jokersymboler, som kan tildeles, er tre, og det højeste antal er fem.
    • Det spredte hvid kanin-symbol forekommer kun på hjul to, fire og fem.
  • Gratis spin: Der bruges et udvidet sæt hjul til gratis spin.
  • Den gevinstoversigt, der bruges i gratis spin, er den samme som i et normalt spil.
  • Den gale hattemagers teselskab-bonus, kaninhulbonus og hvid kanin-bonus kan ikke udløses under gratis spin.
  • Det mindste antal gratis spin, som kan tildeles, er syv, og det højeste antal gratis spin, der kan tildeles, er 20.
  • Gevinster i gratis spil lægges til betalingslinjegevinsterne og spredte gevinster.
  • Alle gratis spin spilles med den samme indsats pr. linje og det samme antal linjer som det udløsende spil.

Kaninhul-bonusspil:

• Kaninhul-bonusspil udløses, når et spredt kaninhul-symbol forekommer HVOR SOM HELST på hjul tre. Symbolet udvides, så det fylder hele hjulet, og Alice vil falde ned i kaninhullet og samle præmier, indtil hun lander.
  • Præmierne er baseret på tilfældige multiplikatorer, ganget med den samlede indsats. Det spredte kaninhul-symbol forekommer kun på hjul tre.
  • Spilleren kan vinde 8x samlet indsats til 22x samlet indsats som gevinst i kaninhul-bonusrunden.

Gale hattemager-bonusspil:

• Bonusspillet med den gale hattemagers teselskab-bonus udløses, når tre spredte gale hattemager-symboler vises hvor som helst.
  • Der skal vælges fire gæster, som der serveres te for. Jo mere de drikker, jo flere præmier vinder de.
  • Bliv ved med at vælge gæsterne, indtil de har fået fyldt op (når de anbringer hånden over koppen).
  • Præmierne er baseret på tilfældige multiplikatorer, ganget med den samlede indsats.
  • Det spredte gale hattemager-symbol forekommer kun på hjul et, tre og fem.
  • Spilleren kan vinde 4x samlet indsats til 1000x samlet indsats som gevinst.

Gevinstoversigt

Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen GEVINSTOVERSIGT i hovedspilskærmen.

aliceswonderland_paytable

Med et klik på knappen Next i skærmen med GEVINSTOVERSIGTEN kommer du videre til den næste skærm med gevinstoversigt.

aliceswonderland_paytable1

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

Betalingslinjer:

aliceswonderland_paylines

Sådan sætter du penge ind på din konto

Hvis du vil sætte penge ind på din konto, skal du klikke på 'DEPOSIT' i menuen 'Cashier' og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (for kunder, der spiller i browseren). Du kan også klikke på 'DEPOSIT' under valgmuligheden 'Cashier' i det venstre panel i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (for kunder, der har downloadet softwaren). Du kan også sætte penge ind på din konto ved at klikke på 'RE-BUY' på spilskærmen og derefter klikke på 'DEPOSIT NOW'. Varigheden af pengeoverførsler og de dermed forbundne omkostninger varierer i overensstemmelse med den indskudsmulighed, du vælger.

Hvad gør jeg, hvis jeg når mine indsatsgrænser?

Hvis din saldo ryger under det mindste indsatsbeløb, vises vinduet 'Buy-in' automatisk.
Hvis du vil sætte penge ind på din konto, skal du klikke på valgmuligheden 'DEPOSIT' i menuen 'Cashier' i hovedlobbyen (for kunder, der spiller i browseren). Du kan også klikke på 'DEPOSIT' under valgmuligheden 'Cashier' i det venstre panel i hovedlobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmetode (for kunder, der har downloadet softwaren). Ellers kan du klikke på knappen 'DEPOSIT NOW' i vinduet 'Buy-in' i ethvert spil.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Når du er logget ind igen, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogger'.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i en af bonusrunderne (den gale hattemagers teselskab-bonus, kaninhulbonus, hvid kanin-bonus), vil softwaren automatisk starte bonusrunden, når du er logget på igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusspillet er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, skal du kontakte vores døgnåbne kundeservice.

Seneste opdatering: 06-07-2022