Beat The House

SPILREGLER

• Linievinster skal vises på spillede linjer.
  • Linjevinstsymboler skal vises på tilstødende hjul, begynder med den venstre hjul.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på hver linje.
  • Liniegevinster ganges med indsatsen pr. Linje.
  • Sejre vises i kreditter, medmindre de markeres som valuta.

BASE SPIL

• En aktivatorboks, der lander hvor som helst på hjulene, tilføjer en ramme til den position, hvis den ikke allerede havde en.
  • Enhver kombination af linjegevinst inklusive en eller flere positioner med en rammetildeling dobbelt så stort som det normale antal kreditter. Når alle gevinster er betalt, fjernes enhver ramme på en position, der er inkluderet i en hvilken som helst liniegevinstkombination.
  • Ved at placere en indsats med en anden indsats pr. Linje end den forrige indsats pr. Linje fjernes alle rammer fra hjulene.
  • Efter sejre er blevet betalt, men før eventuelle rammer fjernes, hvis alle 4 positioner på alle hjul indeholde en aktivator kasse eller en ramme derefter en vild er låst på plads på at rulle i de næste 3 spins og alle rammer på denne spole er fjernet.
  • Enhver rulle, der modtager en låst vild, aktiveres, hvis den ikke allerede var. Aktiverede hjulet viser en hoppende farve bar bag symbolerne på det hjul.
  • Ved starten af den anden efterfølgende centrifugering , den vilde skifter fra grøn til gul. Ved starten af det tredje efterfølgende omdrejning ændres vildt fra gul til rød. Den farve af naturen har ingen anden effekt end at angive antallet af spins, hvor det forbliver låst.
  • GRATIS SPIL BONUS- FUNKTION
  • I løbet af grundspillet, aktivering alle 5 hjul med hoppende farve barer starter gratis spil bonus og deaktiverer alle hjul.
  • Præmier 10 gratis spil.
  • Den gratis spil bonus bruger forskellige hjul.
  • Gratis spil spiller automatisk ved samme indsats pr. Linje som det spil, der indledte bonusen til gratis spil.
  • Under bonusen til gratis spil erstattes en eller flere hjul på hver spin tilfældigt med et vildt for det spin. Naturen dækker alle positioner på sin rulle og erstatter alle symboler.
  • Derudover kan en vild på hver spin tilfældigt modtage en 2x multiplikator. Alle kombinationer af liniegevinster, der passerer gennem en vild med en 2x multiplikatorpræmie, fordobler det normale antal credits.
  • Free Games Bonus tildeler ikke yderligere gratis spil.
  • Gratis spil bonus slutter, når der er 0 gratis spil tilbage.

PICK BONUS- FUNKTION

• Under basisspillet starter 3 eller flere plukbonus-symboler, der vises i en hvilken som helst position på hjulene, Pick-bonusen
  • Pick Bonus er en multi-lags pick bonus.
    • 3 symboler tildeler en 4-lags pick-bonus.
    • 4 symboler tildeler en 5- lags pick-bonus.
    • 5 symboler tildeler en 6- lags pick-bonus.
  • Pick Bonus starter på det første niveau.
  • Hvert niveau indeholder fire valgmuligheder. Vælg indstillinger på det aktuelle niveau, indtil spillet går videre til næste niveau eller bonusen slutter.
  • Hvis du vælger en valgmulighed på et hvilket som helst andet niveau end det endelige niveau, afsløres en af følgende priser:
    • Tildel den viste kreditværdi.
    • Præmier den viste kreditværdi og bevæger spillet videre til næste niveau.
  • Hvis du vælger en mulighed på den sidste række afsløres en af følgende priser:
    • Afslutter bonus.
    • FORDOBLER VÆRDIEN AF ALLE TIDLIGERE VALGTE PRISER OG AFSLUTTER BONUS.
  • RTP: 9 6 . 0 %

• FLYGTIGHED: 11,2 - HØJ