Chronos Joker

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Chronos Joker er et videoslotspil med 3 symboler på hvert af de 3 hjul. Alle symboler kan lande i stakke, og der kan blive aktiveret en MULTIPLIER under et hvilket som helst spin. En MULTIPLIER anvendes på alle det pågældende spins gevinster.

Hvis der lander stakke med 3 identiske symboler på 2 vilkårlige hjul, udløses funktionen Re-Spin. Den udløste type Re-Spin-funktion afhænger af, hvilken MULTIPLIER der er aktiv. Et Re-Spin kan kun dreje det hjul, som ikke har en stak med 3 identiske symboler. En WILD kan tage alle andre symbolers plads. Hvis der er mulig for Re-Spin på to forskellige hjul, er det hjulet med den laveste symbolværdi, der får et Re-Spin.

Et Re-Spin udløses på det tilbageværende hjul, hvis der ikke er en aktiv Multiplier. Under dette Re-Spin er der mulighed for at aktivere en MULTIPLIER. Dette udløser en type Re-Spin-funktion, som afhænger af den aktive MULTIPLIER under dette Re-Spin.

Spins of the Future udløses med en MULTIPLIER på X2. Med hvert efterfølgende Re-Spin øges spillets MULTIPLIER op til en maksimalværdi på X10 i følgende rækkefølge: X3, X4, X5, X10. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Spins of the Present udløses med en MULTIPLIER på X3, X4 eller X5. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Spins of the Past udløses med en MULTIPLIER på X10. Med hvert efterfølgende Re-Spin mindskes spillets MULTIPLIER ned til en minimumsværdi på X2 i følgende rækkefølge: X5, X4, X3, X2. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Super Spins of the Future udløses med en SUPER MULTIPLIER på X4. Med hvert efterfølgende Re-Spin øges spillets SUPER MULTIPLIER op til en maksimalværdi på X20 i følgende rækkefølge: X6, X8, X10, X20. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Spins of the Present udløses med en SUPER MULTIPLIER på X6, X8 eller X10. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Super Spins of the Past udløses med en SUPER MULTIPLIER på X20. Med hvert efterfølgende Re-Spin mindskes spillets SUPER MULTIPLIER ned til en minimumsværdi på X4 i følgende rækkefølge: X10, X8, X6, X4. Der udløses Re-Spins, indtil der er gevinst.

Der er kun chance for at udløse funktionen Super Spins, når alle MULTIPLIERS fra starten af et spin eller Re-Spin; SUPER MULTIPLIER.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 28-11-2019