Forest Fortune

OM SPILLET

Træd ind i den fortryllede og magiske lykkeskov! FOREST FORTUNE er en 5x5 klyngebaseret spillemaskine fyldt med wilds og multiplikatorer! Den maksimale gevinst i dette spil er 5.000 gange din indsats!

SPREDENDE WILDS

Hver gang der lander et WILD symbol på et hjul i hovedspillet, udløses vindfunktionen. Vinden blæser i tilfældig retning, og alle WILD-symboler på gitteret spreder sig i den retning. WILD-symbolerne spreder det samme antal positioner, som der er WILD-symboler på gitteret. Eksempel: Et gitter indeholder to WILD-symboler. Vindstødet er til venstre, så begge WILD-symboler spreder sig to gange til venstre og efterlader 6 WILDs på gitteret.

Gevinster tildeles, efter WILDS spredes. Hvis du fylder hele gitteret med WILD-symboler, tildeles du en gevinst på 1.000 gange din indsats!

Hvis du lander tre eller flere Sommerfugl FS-symboler, så starter spillet sin gratis spin-tilstand. Denne funktion starter med 3 gratis spins. Gratis spins fortsætter, indtil du har fået tre ikke-vindende spin i træk. Hver gang du får et vindende symbol, bliver antallet af gratis spins nulstillet til 3. Måleren ved siden af gitteret viser antallet af resterende spins.

Hvert hjul har en multiplikator samt en fremskridtsbjælke over sig. Sommerfugl-symboler påvirker multiplikatoren, og Humlebi-symboler fylder fremskridtsbjælken op. Sommerfugl-symboler aktiveres fra venstre mod højre, ovenfra og ned.

Når gratis spin-funktionen er slut, svarer den samlede gevinst til det aktuelle indsatsniveau ganget med alle multiplikatorer.

Symboler, der forekommer under gratis spins, er beskrevet nedenfor:

Det blå sommerfuglesymbol tilføjer det afslørede tal til det aktuelle hjuls multiplikator. De mulige multiplikatorer er 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x.

Det grønne sommerfugl-symbol ganger hjulets samlede multiplikatorværdi med den afslørede multiplikatorværdi. De mulige afslørede multiplikatorer er x2, x3, x5, x10, x25, x50.

Humlebi-symbolet tilføjer et trin til fremskridtsbjælken oven over det hjul, hvor det lander. Hvis alle fremskridtsbjælker er fyldt op, så bliver maks. gevinsten på 5.000x straks tildelt!

Tornado-symbolet påvirker alle symboler, som landede på hjulene i det spin, sådan at deres værdier tilføjes alle hjul. Dette gælder både for Sommerfugl-symboler og Humlebi-symboler.

Disse symboler er ikke-vindende.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre betalende symboler på gevinstoversigten.

SYMBOLUDBETALINGER

 Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.37%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.37%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5,000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-08-24 14:16 UTC

Spilversion 1.0.0.0
Serverversion 2.0.59

Seneste opdatering: 01-09-2022