Eye of the Panda

OM SPILLET

Kom og nyd en snack i Pandaens køkken... hvis du tør! Eye of the Panda er et strømmende spil med et 5x5 gitter og vindende gevinstlinjer. Spillet har et Wild Panda Multiplikator-symbol, der erstatter andre udbetalende symboler og ganger dine gevinster. Den maksimale gevinst i dette spil, som kan nås i alle spiltilstande, er 10.000 gange din indsats!

FUNKTIONER

SUPERSTRØM

Når der opstår en gevinst, fjernes alle symboler af den eller de vindende typer fra hjulene, og nye symboler falder ned for at indtage deres plads.

WILD PANDA-MULTIPLIKATORER

Panda-symbolet er en Wild-multiplikator med de mulige værdier: x2, x3, x4, x5, x10.

Panda-symbolet erstatter andre udbetalende symboler og påfører deres multiplikatorer på enhver gevinstkombination, som Panda-symbolet indgår i. Hvis mere end ét Panda-symbol indgår i den samme gevinstkombination, ganges multiplikatorerne med hinanden, inden de påføres gevinsten.

Ramte Wild Panda Multiplikatorer forbliver under runden, indtil de indgår i en gevinstkombination. Når et Panda-symbol har deltaget i en gevinst, fjernes det i den næste strøm sammen med de vindende symboler.

SIG ALDRIG NEJ TIL EN PANDA! BONUS

Ram 3 Gratis Spins Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere bonusfunktionen SIG ALDRIG NEJ TIL EN PANDA! med 10 gratis spins.

Når et Panda-symbol ikke indgår i en gevinstkombination, gemmes det i et af de 5 Pandaindsamlingsfelter uden for hjulet. Hvis ikke der er nogen tomme felter i Indsamleren, når der lander et Panda-symbol på et ikke-vindende spin, bliver Pandaen ikke gemt.

Når der opstår en gevinst på mindst én gevinstlinje, hopper Pandaer fra Pandaindsamlingen ind på hjulene igen, til tilfældigt udvalgte eksisterende gevinstpositioner, i en gevinstkombination og påfører deres multiplikator på alle gevinster, de indgår i, på samme måde som i grundspillet. Kun det antal Pandaer, der er plads til i de eksisterende gevinster, hopper ned fra Pandaindsamlingen. Hvis der ikke er flere vindende positioner, som kan udfyldes, gemmes Pandaerne i Pandaindsamlingen.

Fordi Pandaer er Wild-symboler, kan de skabe nye gevinster, når de hopper ud af Pandaindsamlingen. Disse gevinster ganges også med multiplikatoren.

På det sidste spin i funktionen hopper alle gemte Pandaer, der ikke indgik i nogen gevinst, ind på tilfældigt udvalgte tabende positioner på hjulene. Hvis de skaber gevinstkombinationer, bliver disse gevinster ganget med Pandaernes multiplikatorer, hvorefter de forsvinder i en strøm.

HOPPENDE PANDA-BONUS

Ram 4 Gratis Spin Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere HOPPENDE PANDAER-bonusfunktionen med 10 gratis spins.

Funktionen beholder alle grundspillets mekanismer, men de første 5 Wild Panda Multiplikator-symboler, der lander, bliver klæbende og forbliver på hjulene, indtil funktionen slutter. De klæbende Pandaer hopper til en ny tilfældig position på hvert gratis spin, hvorefter de strømmer og får tildelt en ny multiplikatorværdi på hvert hop. Panda-multiplikatoren aktiveres, når Panda-symbolet indgår i en gevinstkombination.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.26%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 27. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber PANDA-LÆKRE FEATURESPINS™ er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SIG ALDRIG NEJ TIL EN PANDA! er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber HOPPENDE PANDAER er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-08-31 09:55 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.116

Seneste opdatering: 26-10-2023