Rabbit Royale

Rabd1 

Spilbeskrivelse

I en baghave følger vi overlever-parret Marlene og Jethro, mens enden på et grøntsagsbeds levetid nærmer sig. En yderst sjælden høst tiltrækker en lokal kaninkoloni, som vil gøre alt for at få fat i de sidste gulerødder, der nogensinde vil blive dyrket.

Rabbit Royale er en spillemaskine med 5 hjul, 5 rækker og 259 forbundne udbetalingslinjer. Spillets primære funktion er indsamlere og mønter, der repræsenteres af kaniner og gulerødder. Kaninsymbolet driver spillet og tildeler respins, når det indsamler gulerødder eller stjæler fra andre kaniner.

Wild-symboler forvandles til gulerødder, når de er del af en gevinst, og kan udløse en indsamling.

Tre bonussymboler udløser Free Spins-bonusspillet, der starter med en sticky kanin. Hvis bonusspillet udløses med flere bonussymboler, garanteres der flere sticky kaniner.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller.

rabd2

Udbetalingslinjer

Rabbit Royale har 259 forbundne udbetalingslinjer. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme og er defineret i spillets regler.

rabd3

rabd4

Spilfunktioner

rabd5

rabd6

Bonusspil

Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med Free Spins. Tre bonussymboler tildeler 3 Free Spins og 1 kanin til at starte med i bonusspillet, fire bonussymboler tildeler 4 Free Spins og 2 kaniner til at starte med, fem bonussymboler tildeler 5 Free Spins og 3 kaniner til at starte med.

Alle kaniner er sticky i bonusspillet.

De kaniner, der er på hjulene, når bonusspillet udløses, bringes ind i bonusspillet sammen med de kaniner, der tildeles af bonusudløseren. Bonusspillet starter øjeblikkeligt efter eventuelle udbetalingslinjegevinster og indsamlinger.

rabd7

Spilleregler

 

Rabbit Royale er en spillemaskine med 5 hjul, 5 rækker med snurrende hjul og 259 forbundne udbetalingslinjer.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre til højre på tilstødende hjul. Ingen mellemrum er tilladt. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere autospilsfunktionen. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Rabbit Royale spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Spins.

Alle spins i normaltilstand starter med 5 rækker og 259 forbundne udbetalingslinjer.

Wild-symbolet udskiftes med et vilkårligt symbol, dog ikke bonus-, kanin- og gulerods-symboler. En udbetalingslinje med ene wild-symboler giver det samme som symbolet af den højeste værdi.

Et wild-symbol, der bidrager til en gevinst, forvandles til en gulerod med en tilfældig værdi. Forvandlingen finder sted efter udbetalingsgevinsten, men kun hvis der er mindst en kanin i syne.

Gulerodssymboler er blokeringer. Alle kaniner i syne indsamler individuelt værdien af gulerødderne efter potentielle udbetalingslinjegevinster. Indsamlingerne tildeler et respin uafhængigt af det involverede antal gulerødder og kaniner.

Kaninsymboler er blokeringer. De indsamler værdier fra alle gulerødder i syne og fra vertikalt og horisontalt tilstødende kaniner. Indsamlingen tildeler et respin, hvor kaninerne kan flytte sig til nye placeringer.

Indsamlingen af gulerødder og mellem kaniner finder sted efter potentielle udbetalingslinjegevinster. Et respin tildeles uanset antallet af involverede kaniner og gulerødder, så længe en værdi er blevet indsamlet. Kaninernes værdier udbetales ved spilrundens afslutning, når der ikke er flere respins.

Alle kaniner i syne indsamler individuelt alle gulerødder i syne, før de indsamler fra hinanden. Kaniner interagerer ikke med hinanden, hvis de ikke har nogen værdi. En kanins værdi kan aldrig mindskes og beholdes indtil spilrundens slutning.

En kombination af 3 eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med gratis spin.

  • bonussymboler tildeler 3 Free Spins og 1 kanin i det første Free
  • bonussymboler tildeler 4 Free Spins og 2 kaniner i det første Free 5 bonussymboler tildeler 5 Free Spins og 3 kaniner i det første Free Spin.

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra Free Spins og flere kaniner. Antallet af ekstra Free Spins og kaniner afgøres på samme måde, som da bonusspillet først blev udløst. Enkelte bonussymboler tildeler et ekstra Free Spin.

Respin stopper og bonusspillet starter øjeblikkeligt, når potentielle udbetalingslinjegevinster og indsamlinger i tilfælde af bonusspil udløses i et respin. De kaniner, der er i syne, bringes ind i bonusspillet sammen med de kaniner, der tildeles af bonusudløseren.

Der kan aldrig være mere end 5 kaniner i syne på samme tid i nogen spiltype. Bonusudløsere og -genudløsere tildeler kun ekstra Free Spins,

når det maksimale antal kaniner nås.

Free Spins-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen gratis spin tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Rabbit Royale er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

rabd8

 

rabd9

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til et superbonusspil med 5 Free Spins og 3 kaniner på bekostning af 500x den valgte indsats.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Dobbelt bøvl:

1 spin med mindst 2 kaniner og en garanteret indsamling af en gulerod på bekostning af 25x den valgte indsats.

Kanin-respins:

1 spin med en garanteret kanin og en indsamling af en gulerod på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonus-jagt:

Et spin med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Rabbit Royale er 94,0 %.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 04-04-2023