Wonder Woman

Spillet går ud på at få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER DU

VÆLG DIN INDSATS

Tryk på knappen INDSATS for at vælge din indsats.

LINJER

• Denne måler viser antallet af linjer, der spilles på.
  • Der spilles altid på alle linjerne.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der satses pr. spillerunde.

START SPILLET

• Klik på SPIL (knappen med en pil) for at starte dit spil.
  • Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spil, der spilles automatisk efter hinanden, skal du vælge det ønskede antal spil ved at klikke på nummerknapperne, der vises, når du trykke på AUTOSPIL
  • Klik på den samme knap for at annullere autospil.
  • En bonus standser autospil.

SAMLET GEVINST

Denne måler viser det samlede beløb, der er vundet pr. spillerunde.

GEVINSTER

• Alle gevinster undtagen spreder-gevinster vises ved siden af en aktiv spillelinje.
  • Alle gevinster undtagen spreder-gevinster vises fra venstre mod højre på en aktiv spillelinje fra hjulet længst til venstre.
  • spreder-gevinster udløses af symboler, der kan vises på enhver position på hjulene.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. linje. Kun den højeste spreder-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil.
  • Spreder gevinster er foruden linjeudbetalinger.
  • Gevinsttabellen er dynamisk og viser gevinster baseret på spillerens aktuelle indsats.
  • Gevinster fra forskellige linjer lægges sammen, og eventuelle spreder-gevinster føjes til spillelinje-gevinster.
  • Spreder-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Alle gevinster udbetales i den valgte valuta. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Mystery Stacked Reels

• Hvert hjuls har samlede mysterie symboler, som er erstattet med et tilfældigt symbol før hver hjul drejes.
  • Alle mystiske symboler er erstattet med det samme symbol ved hvert spil.
  • Mystiske symboler kan blive erstattet med med alle tilgængelige symboler udover WILD, FREE GAME, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT, og MEGA JACKPOT
  • Mystery Stacked Reels fremkommer kun i hovedspillet.

Expanding Wild Feature

• WILD vises på hjul 2, 3 eller 4 , vil udvide sig til at blive en Expanding Wild Reel.
  • WILD udvider sig kun hvis Expanding Wild Reel er en del af den gevinstgivende kombination.
  • Efter alle WILD har udvidet sig til Expanding Wild Reel, vil alle vindende kombinationer blive evaluerede og udbetalt og Expanding Wild Feature slutter.
  • Et eller flere Expanding Wild Reel i en gevinstgivende kombination på en aktiv spillelinje er Joker og erstatter alle andre symboler undtagen FREE GAME, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT og MEGA JACKPOT
  • Under gratis spil er et eller flere Expanding Wild Reel i en gevinstgivende kombination på en aktiv spillelinje er jokere og erstatter alle andre symboler.
  • WILD forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Jackpot Bonus Feature

• MINI JACKPOT på hjul 1 og 5 udløses Mini.
  • MAJOR JACKPOT på hjul 1 og 5 udløses Major.
  • MEGA JACKPOT på hjul 1 og 5 udløses Mega. Jackpot Bonus Feature er tilgængeligt på alle niveauer.
  • Jackpot-præmierne og sandsynligheden for at udløse jackpot-præmierne øges med indsatsen.
  • Det overliggende symbol, som viser sig på MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT, eller MEGA JACKPOT erstatter det oplyste symbol og udbetaler, som beskrevet på udbetalingstabellen.
  • Jackpot Bonus Feature fremkommer kun i hovedspillet.
  • MINI JACKPOTMAJOR JACKPOT, og MEGA JACKPOT forekommer kun på hjul 1 og 5.

Free Games Bonus Feature

• Tre spredte FREE GAME, eller på hjul 1, 3 og 5 starter Free Games Bonus Feature. 1x Indsatsen udbetales.
  • For at begynde vælges én af de følgende gratis spil-scenarier, som skal spilles:
    • 8 Gratis spil med GOLD DIANA, som erstatter de 4 nederste symboler: ACEKING, QUEEN, og JACK på hjulene, under hele det gratis spil.
    • 16 Gratis spil med GOLD DIANA, som erstatter de 3 nederste symboler: KINGQUEEN, og JACK på hjulene under hele det gratis spil.
    • 25 Gratis spil med GOLD DIANA, som erstatter de 2 nederste symboler: QUEEN og JACK på hjulene for under hele det gratis spil.
  • Alle gratis spil spilles med samme indsats som den gældende indsats, da de gratis spil blev påbegyndt. Gratis spil slutter, når der ikke er flere gratis spil. Der kan ikke vindes yderligere gratis spil under Free Games Bonus Feature. Free
  • Games Bonus Feature bruger bonus hjul, som er anderledes en hovedspillets hjul. Mystery Stacked ReelsFREE GAME, DIANA, MINI JACKPOT, MAJOR JACKPOT, og MEGA JACKPOT fremkommer ikke under gratis spil.
  • GOLD DIANA fremkommer kun under Free Games Bonus Feature. Expanding Wilds Feature er tilgængelig under gratis spil.
  • WILD forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Under Free Spin Bonus forekommer FREE GAME kun på hjul 1, 3 og 5.

Buy A Bonus Feature

• Tryk BUY A BONUS knappen for at sætte indsatsen på din skærm.
  • Buy A Bonus indsatsen kan blive justeret ved at trykke ''+'' eller'-' knapperne.
  • Tryk START for at få adgang til “Buy a Bonus Free Games Bonus Feature” eller klik ''NEJ TAK'' knappen for at afslutte.
  • Alle regler for Free Games Bonus Feature kan gælder de gratis spil, som du har fået gennem Buy A Bonus.
  • "Buy a Bonus Free Games Bonus Feature" bruger et alternativt sæt hjul.

Juridiske Oplysninger

“The Wonder Woman” Words and Music by Charles Fox, Norman Gimbel

© SONGS OF UNIVERSAL, INC. ON BEHALF OF WARNER-BARHAM MUSIC LLC. Used by Permission – All Rights Reserved.

“Wonder Woman Theme” Performed by London Music Works, Michigan Music Works & Keith Ferreira. Courtesy of Silva Screen Music America.

WONDER WOMAN and all related characters and elements © & ™ DC Comics. (s16)

©2016 SG interactive. All rights reserved.

Seneste opdatering: 16-05-2018