Assasin Moon

Wild-symbol

• Wild-symbolet er et wild-symbol.
  • Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen Hyperhold™-symboler og scatter-symboler.
  • Wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

Scatter-symbol

• Scatter-symbolet er et scatter-symbol.
  • Scatter-symboler vises kun på række 2, 3, og 4.
  • 3 scatter-symboler på basishjulene udløser gratis spin og udbetaler 1 gange det samlede bet.
  • Scatter udbetales i alle positioner.
  • Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.
  • Scatter-symbolgevinster tilføjes linjegevinster. Hvis du har en scattersymbol-gevinst og en linjegevinst, udbetales begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.
  • Scatter-symboler kan ikke erstattes af wild-symboler.

Win Booster™-regler

• Win Booster™ føjer yderligere Hyperhold™-symboler til basishjulene, hvilket øger chancen for at udløse Hyperhold™-funktionen.
  • Du kan vælge at aktivere eller deaktivere Win Booster™ i basisspillet.
  • Det boostede bet består af dit nuværende bet + et ekstra bet.
  • Det ekstra bet svarer til 1,5 gange dit nuværende bet.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Hyperhold™

• Hyperhold™-funktionen udløses, når 6 til 14 Hyperhold™-symboler lander.
  • Hyperhold™ kan udløses både i basisspillet og gratis spin.
  • Alle udløsende Hyperhold™-symboler fastlåses på hjulene.
  • Respin har særlige hjul, der kun har Hyperhold™-symboler og blanke positioner.

- Confidential -

• Hyperhold™ begynder med 3 respin.
  • Hver oplåst position drejer uafhængigt.
  • Alle ekstra Hyperhold™-symboler fastlåses på hjulene.
  • Hvis yderligere Hyperhold™-symboler lander, sættes antallet af respin til 3.
  • Hvert Hyperhold™-symbol afslører en kontantpræmie eller en jackpot.
  • Hyperhold™ slutter, når der ikke er flere respin, eller når Hyperhold™-symboler er fastlåst på hjulene.
  • Megajackpotten føjes til summen af præmier, som Hyperhold™-symbolerne har udløst.
  • Mini-, mindre og større jackpots udløses for hvert Hyperhold™-symbol, de optræder på.
  • Hvis hjulene fyldes med 15 Hyperhold™-symboler, udløses megajackpotten.
  • Hyperhold™-symboler kan ikke erstattes af wild-symbolerne.

Gratis spin

• 3 scatter-symboler udløser 10 gratis spin.
  • De midterste 3 hjul kombineres til en 3x3-jumboblok.
  • En scatter-jumboblok giver 10 yderligere gratis spin og 1 gange det samlede bet.
  • Hyperhold™-jumboblokke fungerer som 9 individuelle symboler.
  • Win Booster™-tilstand er den samme som det spin, der udløste gratis spin. Win Booster™-tilstand kan ikke ændres under gratis spin.
  • Alle bets under gratis spin er de samme som det udløsende spin.

Linjeudbetalinger

• Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.
  • Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.
  • Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
  • Linjebet er det samlede bet divideret med 25.
  • Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en gevinstlinjekombination.
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinevinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
  • Der udbetales kun linjegevinster for den højestgivende kombination på hver linje.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.
  • Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.
  • Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Spiludbetalinger

• Gevinster udbetalt på spillemaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vinderkombination.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

• Autospil

• Hovedmenu

• Tilbage

• Dekrement

• Inkrement

• Bet

• Hurtigt spin

• Dæmp / Fjern dæmp

• Ansvarligt spil

• Spillerbeskyttelse

• Loyalitet

• Spilhistorik

• Transaktionshistorik

• Bank

• Indstillinger

• Udbetalingstabel / Information

• Hjælpefiler

• Lobby

• Kassér
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination.

Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

• Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • Vælg dit bet på en mobilenhed ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.
  • Vælg dit bet via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken.
  • Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • Hvis du har aktiveret det i indstillingerne, kan du trykke på space for at spinne eller stoppe.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
  • Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.

Bet-valg

• Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området. Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af betikonet.
  • Vælg dit bet på en mobilenhed eller ved at trykke bet på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.

Indstillinger

• PaneletIndstillingergiver adgang til flere spilindstillinger.
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
  • Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.
  • Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet.
  • Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.
  • Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Baggrundsmusik-indstillingenstyrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en RTP på 96,08 %.
  • Når Win Booster™ er aktiveret, er UTS 96,33 %.

Seneste opdatering: 08-12-2020