Agent Blitz: Mission Moneymaker

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

• l Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.
  • l Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • l En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner

en linie på hjulene.

• l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

• l Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • l Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
  • l Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

• l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • l Den viste vind over-værdi rundes ned og er næsten den højest mulige gevinst, der kan vindes på et enkelt spin.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • l Wilds kan erstatte alle symboler undtagen Scatter-, Skilt-, Genudløser- og Jeton-

symboler.

Scatter-symboler

• l Scatter vises kun på række 2, 3 og 4. l Symbolet viser sig kun i basisspillet.
  • l Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander

på hjulene.

Epic Strike™-funktion

• l Skilte-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. l 3 eller flere Skilte-symboler giver en kontant præmie.
  • l Gevinster fra Skilte-symbol lægges til gevinstlinje-gevinster.
  • l Epic Strike™-funktionen er tilgængelig i basisspillet og Mission Sticky Wilds gratis spin.

Gratis spin-valg

• l 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
  • l 2 gratis spin-funktioner kan vælges. l Efter valg bliver en af følgende gratis spin-muligheder valgt tilfældigt. l Mission Sticky Wilds – 6 gratis spin med klæbende Wild-symboler. l Mission Moneymaker – 3 gratis spin med Moneymaker-funktion. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin med Mission Sticky Wilds

• l Når et Wild-symbol lander, positioneres det markeret som Wild, til gratis spinsessionen er ovre.
  • l Hver Genudløser-symbol, der lander, giver 1 ekstra gratis spin.
  • l Genudløser-symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4. l Genudløser-symboler har ikke nogen individuel udbetaling. l Genudløser-symbol vises kun under Mission Sticky Wilds gratis spin.

Gratis spin med Mission Moneymaker

• l Når du starter, har det første niveau en præmie på 1x nuværende indsats. l Funktionen starter med 3 gratis spin. l Udover startniveauet er der 8 niveauer, du kan nå. l Når du gennemfører et niveau, får du en kontant præmie. l For at gennemføre et niveau skal en vis mængde jetoner indsamles. l Niveau 1: 5 jetoner skal indsamles for at vinde 5x nuværende indsats.
  • l Niveau 2: 10 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 15x nuværende indsats.
  • l Niveau 3: 15 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 40x nuværende indsats.
  • l Niveau 4: 20 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 100x nuværende indsats.
  • l Niveau 5: 25 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 500x nuværende indsats.
  • l Niveau 6: 30 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 1.000x nuværende indsats.
  • l Niveau 7: 35 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 5.000x nuværende indsats.
  • l Niveau 8: 40 jetoner skal indsamles for at forøge gevinsten til 10.000x nuværende indsats. l Efter hver 5. indsamlede jeton nås et booster-punkt (med undtagelse af niveau 1).
  • l Ved et booster-punkt bliver en af følgende belønninger givet: op til 10 jetoner, op til 3 ekstra spin eller Sikker Zone.

I Sikker Zone bliver den nuværende præmie forøget til et niveau mellem den nuværende præmie og præmien for næste niveau.

• l Når niveauets sidste Booster-punkt nås, bliver gevinsten forøget i overensstemmelse med det niveau, der er blevet aktiveret.
  • l Når niveauets sidste Booster-punkt nås, er andre præmier (ekstra jetoner, spin eller Sikker Zone) ikke tilgængelige.
  • l Når et niveau er afsluttet, angives mængden af indsamlede jetoner til 0, og spin angives til 3.
  • l Funktionen fortsætter, indtil alle spin er spillet, eller alle niveauer er gennemført.
  • l Hvis det højeste niveau ikke gennemføres, er belønningen præmien for det opnåede

niveau eller for den sidste Sikker Zone.

Autospil

l Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Indstillinger for autospil

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.
  • l Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Indsats-indstillinger

l Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi. l Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

• l Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Fortsæt-knap: Gå videre til næste skærm.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder. l Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.
  • l Startknappen: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

• l Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • l Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Overordnet TBP: 96,40 %.

Seneste opdatering: 25-01-2023