9 Bass

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker. l Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • lDette spil indeholder et aborre-symbol, der tildeler en pengepræmie, når der

fremkommer 3 eller flere symboler på hjulene.

Regler for udbetaling

• lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Gevinstlinje-regler

• lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
  • lGevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Dette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.

Indsats-regler

• lDen samlede indsats er baseret på startindsatsen ganget med antallet af spillede gevinstlinjer.
  • lStartindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.
  • lStartindsatsen er også kendt som indsatsen per gevinstlinje. l Hvert spillet spin koster det satsede beløb.

Wild-symbol l Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen aborre- og Gratis Spin-symboler.

Aborre-symbol

• l3 eller flere aborre-symboler spredt ud over hele skærmen udbetaler.
  • lKun den højeste belønning udbetales pr. vinderkombination. l Udbetalinger for aborre-symbolet ganges med den samlede indsats. l Aborre-symbolgevinster lægges til linjegevinster og Gratis Spin-symbolgevinster.

Gratis spin-hjul

• l3 gratis spin-symboler spredt ud over hjulene udløser Gratis Spin-funktionen. l Hvert felt på Gratis Spin-hjulet indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
  • lMultiplikatoren gælder for alle gevinster under Gratis Spin undtagen aborresymbolgevinster. l Vælg hjulet for at starte spin.
  • lNår hjulet stopper tildeles det felt, som pilen peger på. l Vælg Spin-knappen for at starte Gratis Spin.
  • l3 Gratis Spin-symboler spredt ud over hjulene hvor som helst genudløser Gratis Spin.
  • lAntallet af tildelte gratis spin ved en genudløsning er lig med det oprindelige udløste antal. l Gratis Spin-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

• lJetoner: Viser de nuværende saldoer.
  • lIndsats: Indstiller den nuværende indsats-værdi l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• lSpin-knap: Starter et hjulspin. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
  • lVed at vælge spilskærmen kan spinnet stoppes hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • lHold ned for turbo-spin: Hold spin-knappen nede for at aktivere turbo-spin. Turbospin slutter, når trykket på spin-knappen hæves. Dette har ikke indflydelse på spinresultaterne.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• lStartknappen: Afslutter spillet. l Afslutknap: Afslutter spillet.

• lHjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilindstillinger

l Musik: aktiverer spilmusik. l Lyd: Slår spillyd til. l Startskærm-knappen: Aktiverer spilreklamer under indlæsningen af spillet. l Knappen Venstrehåndstilstand: Aktiverer venstrehåndstilstand. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

• lBetværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi. l Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Tilbagebetalingsprocent l Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

• lOverordnet TBP: 96,24 %.

Yderligere oplysninger

• lSaldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lDriftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Seneste opdatering: 18-08-2022