Starsign Clusters

STARSIGN CLUSTERS

SPILLEREGLER

Enhver kombination af 4+ matchende symboler, der rører vandret eller lodret er en vinderkombination.

Efter udbetaling vil alle vinderkombinationssymboler eksplodere, så symbolerne over dem falder ned.

MAKSIMAL UDBETALING

Der er et maksimalt gevinstloft på 5.000 gange din indsats på spillet. Dette gælder for en individuel runde, men kan inkludere alle originale symboludbetalinger, kaskademultiplikatorer, gratis drops og hjul i den enkelte runde.

MULTIPLIKATOR I KASKADER

Der lægges en gevinstmultiplikator til, som øges for hver kaskade. Gevinsterne kan blive meget høje, men er begrænsede til den maksimale gevinstgrænse.

GRATIS DROPS-SYMBOL & GRATIS DROPS

Under GRATIS DROPS vil hver gevinst øge den stigende multiplikator med 1. Denne kaskademultiplikator vil fortsætte med at opbygges for hver gevinst og nulstilles ikke før slutningen af GRATIS DROPS-sessionen.

4 matchende gratis spins-symboler giver 12 GRATIS DROPS.

5 matchende gratis spins-symboler giver 14 GRATIS DROPS.

6 matchende gratis spins-symboler giver 18 GRATIS DROPS.

7+ matchende gratis spins symboler giver 22 GRATIS DROPS.

GRATIS DROPS kan også tildeles fra et spin på Jackpot Wheel-spillet, når du aktiverer et element.

BONUSSYMBOL OG BONUSSPIL

At matche en kombination af bonussymboler vil føre spilleren til en galakse af Stjernetegn. Spilleren kan vælge 2-5 tegn. Antallet af tegn, som spilleren kan vælge, er baseret på, hvor mange symboler de aktiverede bonusspillet med, vist i tabellen nedenfor. Hvert tegn vil afsløre en kontant værdi. Spilleren vinder den samlede akkumulerede værdi af deres valg.

MATCHENDE SYMBOLER BONUSVALG TILDELT
4 2
5 3
6 4
7+ 5

Større multiplikatorer fås når spilleren kommer til bonusspillet med et højere antal bonussymboler. Hvis man kommer til bonusspillet med en aktiv gevinstmultiplikator, øges alle bonusværdier ligeledes af multiplikatormængden.

COMET-SYMBOL

En matchende kombination af kometer vil forårsage en stor eksplosion på hjulene. Ethvert symbol, der berører kometsymbolet ved siden af, vil blive ødelagt.

Symboler ødelagt af en kometeksplosion tæller med til at låse op for strømtilstand eller tilføje yderligere strøm til en måler under strømtilstand.

POWER MODE-FUNKTION

Der er 5 strømmålere, der kan aktiveres ved at udfylde eller matche det tilsvarende antal symboler vist på måleren.

Hver Power Meter fører til en særskilt ny galakse, hjemsted for et af fem elementer.

Power Up ved at matche symboler, indtil det eksploderer. Alle symboler tilføjer kraft (undtagen bonus- og gratis drop-symboler). Hvis du besejrer bossen får du Jackpot Wheel Feature.

Bemærk: Spillets progression mod funktioner i strømtilstand, og funktioner i strømtilstand gemmes og overføres til næste spil, så spillerne kan fortsætte deres fremskridt på et senere tidspunkt. Spillets progression er dog bundet til den anvendte indsats. Dette betyder, at en spiller kan gå ind i power-tilstand ved at samle symboler fra spillet med en indsats på 1,00, men hvis de ændrer deres indsats til 2,00, vil spillets fremskridt blive nulstillet (eller genoptaget til det i deres sidste spil, der blev spillet med den indsats). Hvis der er spillet med en indsats på 2,00, og spilleren beslutter at vende tilbage til den tidligere indsats på 1,00, vil deres tidligere fremskridt på den indsats blive genoptaget (og deres fremskridt ved 2,00 gemt til senere).

JACKPOTFUNKTION

Når du tænder for et element, aktiveres denne funktion. Et 5-lags præmiehjul bestående af Hyper-, Super-, Giant- og Dwarf-præmier sammen med GRATIS DROPS vil blive vist på hjulene.

Spilleren får 1 spil på hjulet. De tilgængelige præmier stiger i værdi for hver boss og vises nedenfor:

BOSS HYPER SUPER GIANT DWARF FREE DROPS
BOSS 1 X4 - X8 X10 - X20 X50 X250 12
BOSS 2 X4 - X8 X10 - X20 X100 X500 12, 14
BOSS 3 X4 - X8 X10 - X20 X150 X1000 12, 14, 18
BOSS 4 X4 - X8 X10 - X20 X200 X1500 12, 14, 18, 22
BOSS 5 X4 - X8 X10 - X20 X250 X2000 12, 14, 18, 22

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg væddemål  
Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
Autospil - Konfigurerer og starter autospil.
Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud. Når du har nået det mindste / maksimale antal linjer, deaktiveres den tilsvarende knap.
Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

Tryk på Turbo Switch-knappen for at skifte mellem normal- og turbospil.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i en eller anden jurisdiktion

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 97.5%

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
Spilregler - Åbner spillets regler.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.