Iron Bank

Spiloversigt

“Iron Bank” er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Regulament joc

Spilleregler

• “Iron Bank” er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.
  • Full Reel Wilds kan lande på hjulene 2 - 5 og dække hele Disse wilds har en multiplikator på mellem 2 – 10, og vil multiplicere med hinanden, når mere end en bidrager til en gevinst.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger
  • Matchende symboler i enhver position på tværs af tre eller flere tilstødende hjul, begyndende fra hjulet yderst til venstre, resulterer i en
  • Kun den længste, matchende kombination per symbol på en matchende linje, bliver udbetalt.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Wild-symboler findes på hjul 2-6 og de erstatter alle normale
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.20%.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spiller for køb-featuren er 97 %.
  • Gevinster vises i brugerens
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har

Random Feature-spilleregler

• Random bonus symbols, Full Reel Wilds og random mystery symbols-funktionen kan tildeles ved begyndelsen af ethvert spil i
  • 1 - 3 random bonus symbols kan tilføjes til hjulene før de stopper, hvilket øger chancen for at udløse free spins eller tildele dem når der lander
  • Mystery symbols kan tilføjes til hjulene ved begyndelsen af hvert spil, hvilket indikeres ved at spilleområdes dæmpes, og de mystery symbols kan ses visuelt mens de drejer gennem hjulene, før de stopper. Når hjulene stopper, vil alle synlige mystery symbols blive forvandlet til det samme

Free Spins-spilleregler

• Hvis du får 3 eller flere bonus symbols tildeles der free 3 free spins-tilstande kan vælges: Sticky Mystery Symbol Free Spins, Expanding Re-Spin Wild Free Spins og Progressive multiplier Wilds Free Spins.
  • 4, 5 eller 6 BONUS symbols der lander, tildeler en gevinst på 20x, 200x og 000x din indsats.

Sticky Mystery Symbol Free Spins-regler

• 8 free spins
  • Før de free spins starter, vil et symbol tilfældigt blive valgt til at være mystery symbol. Når det valgte symbol lander alle vegne på tværs af hjulene 2 - 6, vil det sidde fast, og forvandle sig til et vedvarende mystery
  • Alle mystery symbols forvandles til samme symbol, når de afsløres efter hvert
  • Hvis et symbol der vælges til at være et sticky mystery symbol er del af en vindende kombination, når det oprindeligt lander, vil gevinsten blive betalt før forvandlingen, og en anden gevinstbedømmelse udføres efter
  • Hvert hjul der er fyldt med mystery symbols tildeler 1 yderligere free

Expanding Wild Free Spins-regler

• 10 free spins
  • Wilds der lander på hjulene 3 og 4, udvider så de fylder hele hjulet, og tildeler et spil igen, wild-multiplikatoren øges med 1 hver gang der er en gevinst, inklusive den udvidende
  • Spil igen fortsætter så længe der er gevinst, eller hvis et ekstra wild lander på hjulene 3 eller
  • Gevinster der inkluderer begge udvidende wilds multipliceres med begge multiplikatorer som er indikeret på

Progressive Multiplier Wilds-regler

• 12 free spins
  • Hjulene 2 - 5 er specielle hjul som indeholder kokosnødde-symboler og progressive multiplier
  • Kokoskasser som lander, giver 1 - 3 kokosnødder til kokosskyderen over hvert hjul 2 -
  • For hver 2 kokosnødder der indsamles, øges multiplikatoren som er relateret til dette hjuls wild-symbol, og bidrager med 1 hak på den røde fremgangsmåler.

Wild-multiplikatorværdien vises over hjulet, og på selve wild-symbolet.

• Når alle 3 røde hakker i fremgangsmåleren er fyldt, vil 3 yderligere free spins blive tildelt, og fremgangsmåleren
  • Gevinster der inkluderer flere wilds multipliceres med hver af de viste multiplikatorværdier.
  • Et wild med en multiplikator, vil effektivt fungere som en stak af samme antal wilds, som multiplikatornummeret.

Features

Funktioner i Basisspil

1

Random Bonus Symbols

Ved begyndelsen af ethvert spil, kan 1 - 3 BONUS-symboler blive tilføjet til hjulene før de stopper, hvilket øger chancen for at udløse free spins.

Random Mystery Symbols

Ved begyndelsen af ethvert spil kan mystery symbols blive tilføjet til hjulene. Når alle hjulene stopper, vil alle synlige mystery symbols forvandle sig til samme symbol.

Full Reel Wilds

Full Reel Wilds kan lande på hjulene 2 - 5 og dække hele hjulet. Disse wilds har en multiplikator på mellem 2 – 10, og vil multiplicere med hinanden, når mere end en bidrager til en gevinst.

Gratis spin

2

Ved at få 3 eller flere BONUS-symboler, tildeles der free spins. Der er 3 forskellige free spin-tilstande at vælge blandt.

Når 4, 5 eller 6 BONUS-symboler lander, vil en gevinst på 20x, 200x og 2.000x din indsats blive tildelt.

Sticky Mystery Symbols

8 Free Spins tildeles - et symbol vælges tilfældigt i begyndelsen af runden, som bliver sticky mystery symbol.

Hver gang disse symboler lander på de markerede hjul 2 - 6, forvandles de til et mystery symbol og forbliver på deres position, hvormed de afslører det samme symbol under hvert spil.

Ved at fylde et helt hjul med sticky mystery symbols tildeles der 1 yderligere free spin.

Expanding Re-Spin Wilds

10 Free Spins tildeles - når wilds lander på hjulene markeret med 3 og 4, udvider de sig til at fylde hele hjulet, og tildeler et spil igen.

Enhver gevinst øger multiplikatoren med 1, på hvert udvidet wild der er til stede.

Når begge udvidende wilds er del af en vindende kombination, vil gevinsten blive multipliceret med hver af de synlige multiplikatorer.

Spil igen fortsætter så længe der er gevinst, eller hvis et ekstra wild lander i det markerede område.

Progressive Multiplier Wilds

12 Free Spins tildeles - når du får kokoskasser på tværs af hjulene 2 - 5, vil multiplikatoren blive tilføjet til wild på de hjul, som de lander på.

Hver 2 kokosnød der tildeles, øger multiplikatoren på wilds på det hjul, med 1. Den nuværende multiplikator er indikeret over hvert hjul, og er synlig på wild-symbolet.

Gevinster der inkluderer flere wilds multipliceres med hver wild-multiplikator, som er inkluderet i gevinsten.

Hver kokoskasse som lander tildeler 1 - 3 kokosnødder til fremgangsmåleren over det relevante hjul. Hver gang den røde fremgangsmåler fyldes, vil 3 yderligere free spins blive tildelt.

Køb af "Free Spins"

3

Købsfunktionen tildeler free spins for 100 gange størrelsen af referenceindsatsen. Når de købes, vises free spin-valgskærmen, og du kan vælge den tilstand du ønsker.

Game Symbols

4

5

Paytable and win probabilities

6

Pay Lines

7

Matchende symboler i enhver position på tværs af tre eller flere tilstødende hjul, begyndende fra hjulet yderst til venstre, resulterer i en udbetalingslinje.

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte. For at bruge autospil skal du

trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant. Under spillet kan du altid se,

hvor mange autospilspin du har tilbage. Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 05-11-2020