Fire Joker

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Der kan gå ild i hjulene hvornår som helst i Fire Joker, der er et videoslotspil med 3 hjul og 5 faste gevinstlinjer. En kombination af tre ens symboler langs enhver af gevinstlinjerne udløser en gevinst.

Den djævelske Ildjoker er et wild-symbol, der kan forekomme alle steder på alle tre hjul. Det erstatter alle normale symboler for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Udløser BRANDVARMT EKSTRA SPIL-funktionen, når stablede symboler vises på to vilkårlige hjul uden vindende gevinstlinjer. Der tildeles så et gratis spil på det tredje hjul! De stablede symboler bliver, hvor de er, under det ekstra spil. Hvis der var mulighed at spille to forskellige hjul igen, så ville hjulene, der giver dig den største potentielle gevinst, blive hvor de er!

Spil det fyrige Multiplikatorhjul, når det samme symbol forekommer på alle hjulpositioner, hvor din samlede gevinst kan øges med en tilfældig værdi op til maks. x10!

Tilbagebetalingsprocenten er 96.15%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 16-05-2018