Dr Watts Up

Om Dr Watts Up

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker. l Dette spil indeholder 9 faste gevinstlinjer.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige

kombinationer.

• lGevinstkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en

gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for indsats og udbetaling

• lDin indsats pr. gevinstlinje er din samlede indsats pr. spin divideret med antallet af gevinstlinjer. l Alle gevinstlinjer er permanent aktiveret ved hvert spin.
  • lAlle udbetalingstabeller viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på din nuværende indsats.
  • lKun en almindelig vinderkombination udbetales pr. betalingslinje, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • lKun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst. l Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • lHvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke

har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• lAlmindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige vinderkombinationer på aktive gevinstlinjer. l Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv gevinstlinje.
  • lAlmindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul. l Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. gevinstlinje.

Wild-symbol

• lDette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • lHvis du lander på en Wild under en beholder i Funktionsrøret, vil den tilhørende præmie blive tildelt. l Dette symbol danner sin egen vinderkombination.

Funktionsrør

• lEt funktionsrør vises over alle 5 hjul.
  • lI løbet af basisspillet vil beholdere tilfældigt blive tilføjet til røret over hjul 5. l Beholderne tildeler præmier tilfældigt. l Der er i alt 4 mulige beholdere. l *Wild Hjul-beholder: Denne beholder udvides for at gøre op til 3 hjul til wild.
  • l*Pengebeholder: Denne beholder tildeler en tilfældig pengepræmie op til 100x din indsats. l *Gratis Spin-beholder: Denne beholder indeholder 10 gratis spin.
  • l*Mystisk beholder: Denne beholder tildeler tilfældigt en af de andre beholderes

præmie.

• lHvis du lander på en Wild under en beholder, vil den tilhørende beholders præmie blive tildelt. l Flere gevinster kan tildeles pr. spin.
  • lHvis flere beholdere aktiveres samtidig, vil Wild Hjul-beholderen blive tildelt først, efterfulgt af Pengebeholderen, og derefter Gratis Spin-beholderen.
  • lFor hvert spin vil beholderne bevæge sig et hjul mod venstre. l Yderligere beholdere kan dukke op over hjul 5 ved efterfølgende spin.
  • lHvis en beholder når hjul 1 uden en præmie tildelt, vil den blive fjernet fra det efterfølgende spin.
  • lBeholderes positioner er gemt for hvert indsatsniveau. Ændring af din indsats vil

rydde alle beholderne.

Gratis spin l Hvis du lander på en Wild under en Gratis Spin-beholder, vil 10 gratis spin blive tildelt.

• lGratis Spin starter med en beholder over hvert hjul. l For hvert spin vil en tilfældig beholder blive tilføjet over hjul 5.
  • lHvis du lander på en Wild under en beholder, vil den tilhørende beholders præmie blive tildelt.
  • lEn Gratis Spin-beholder kan genudløse 10 yderligere gratis spin. Et maksimum på 50

gratis spin kan udløses samtidig.

• lNår denne funktion slutter, vil funktionsrøret og beholderne vende tilbage til den tilstand, de var i, da funktionen blev aktiveret.
  • lGevinstkombinationer udbetales fra venstre mod højre, og fra højre mod venstre startende på det første eller femte hjul. l De viste gevinstbeløb er allerede ganget med din samlede indsats. l Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats-beløb i gratis spin. l Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.

Tilbagebetalingsprocent (TBP)

• lTilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af

den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. l Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
  • lOverordnet TBP: 96,61 %.

Autospil

• lAutospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du

behøver at interagere med spillet.

• lAutospil spiller med den samlede indsats, du placerede. Vælg et indsatsbeløb, før du starter Autospil. l Du kan vælge antallet af spin, du vil spille. l Antallet af tilbageværende spin i din Autospil-session vises i spillet. l Du kan vælge at stoppe autospil når som helst i løbet af sessionen. l Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit indsats-beløb

• lIndstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. l Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder.
  • lMaks. indsats: Vælger den maksimalt tilladte indsats. l Indsatsstørrelse: Placerer det samlede beløb, som du vil satse per spin.
  • lHurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge din

samlede indsats.

Spilstyring

• lIndstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. l Feltet Jetoner: Viser din saldo. l Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.
  • lFeltet Indsats: Viser din samlede indsats-beløb pr. spin. l Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder.
  • lSpin-knap: Starter dit spil. Et tryk på mellemrums- eller enter-tasten kan også starte spillet.
  • lAutospil-knap: Viser autospil-indstillinger. l Menuknap: Viser spilindstillinger og udbetalingstabeller.

Seneste opdatering: 12-12-2022