Amazing Link Poseidon

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Den samlede indsats bygger på det startindsats, der blev placeret på hver spillet gevinstlinje.
Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.
Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.
Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Knappen Vælg-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i Vælg-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Startknappen: Afslutter spillet.
Bank-knap: Viser banksiden.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
Lyd: Slår spillyd til.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Wild-symboler

Poseidon-symboler er wild-symboler.
Poseidon-symboler kan erstatte alle symboler undtagen bonus- og enestående symboler.
Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Amazing Link™-funktion

6 eller flere enestående symboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion.
3 gratis re-spin tildeles.
Udløsende enestående symboler bliver låst fast, mens alle andre symbolpositioner genspinner.
Alle andre enestående symboler, der lander, låses fast og nulstiller de resterende re- spin til 3.
Funktionen slutter, når alle positioner er fyldt, eller re-spin er slut.
Enestående symbolpræmie-værdier er baseret på samlet indsats.
Alle præmier tildeles ved slutningen af funktionen.
MEGA-præmien tildeles, når alle positioner er fyldt med enestående symboler.

Poseidon-funktion

På hvert spin er der en chance for, at Poseidon-funktionen bliver udløst tilfældigt.
Wild enestående symboler placeres tilfældigt på hjulene.
Enestående wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler.
Gratis spin kan ikke udløses på det samme spin som en Poseidon-funktion.

Gratis spin

Bonussymboler optræder på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.
Bonussymboler har ikke en udbetaling.
3 bonussymboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
10 gratis spin tildeles.
Poseidon-funktionen udløses oftere under gratis spin.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Valgfunktion

Denne funktion kan kun udløses efter ethvert spin eller Amazing Link™-funktion i basispillet.
Enestående symboler, der lander under basisspillet, indkasseres over hjulene.
Indsamlede symboler kan tilfældigt udløse valgfunktionen.
Match 3 ikoner for at vinde den pågældende pris.
Hvis funktionen Amazing Link™ udløses under basisspil, indkasseres alle enestående symboler, når funktionen gennemføres.

Spilterminologi

Det følgende er oversættelser af spiludtryk, der kan forekomme på engelsk i spillet.
MEGA = MEGA
MAJOR = STØRRE
MINOR = MINDRE
MINI - MINI

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,43 %.
Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 21-11-2022