Crazy Mix

Om spillet

Crazy Mix er en videospilleautomat med 5 almindelige hjul og et Frugt-hjul med 15 linjer fra venstre til højre. Spillet har:

• 8 almindelige symboler (4 lavværdi symboler, 2 mellemværdi symboler og 2 højværdi symbol);

• 2 forskellige Wild symboler, der erstatter alle symboler:

• Chuck Wild symbol, der kan kaste og gribe en boomerang;

• Aneka Wild symbol, der ikke interagerer med boomerangen;

• 4 frugt symboler på Frugt-hjulet.

Boomerang Respins

• Boomerang respin udløses, når Chuck Wild vises på hjulene i basisspillet.
  • Kun 1 Chuck Wild symbol kan dukke op på et enkelt spin.
  • Chuck Wild kaster boomerangen ind i Frugt-hjulene, rammer frugter på en lige linje, hvor de dukker op, og tilføjer dem til cocktailen.
  • Frugter, der er indsamlet i cocktailen, overføres ikke mellem hvert almindeligt spin og gemmes ikke for hvert indsatsniveau.
  • Boomerangen kan gribes af alle Chuck Wild på hjulene, og udløser et nyt respin.
  • Når boomerangen er kastet, øges den progressive multiplikator med 1.
  • Hvis der er mindst 4 frugter i cocktailen, udløses Cocktail Free Spins.
  • Respins bliver spillet med samme indsats som i runden, der aktiverede dem.

Cocktail Free Spins

Det oprindelige antal spin er 5.

Den oprindelige multiplikator er lig med respin-multiplikatoren, som udløste Cocktail Free Spins.

Hver frugt i cocktailen gør Cocktail Free Spins bedre:

• Rød Quandong - +1 tilfældig Wild;

• Jackfrugt - +1 Cocktail Free Spin;

• Blå Quandong - +1/3 af indsatsen;

• Finger lime - +1 til den progressive multiplikator.

Frugtbonusser er tilsætningsstoffer og udløses i hvert free spin, undtagen Jackfrugt, som udløses én gang ved starten af Cocktail Free Spin.

Blå Quandong-gevinster ganges med den progressive multiplikator.

Cocktail Free Spins spilles med samme indsats som i runden, der aktiverede dem.

Cocktail Free Spins kan ikke genudløses.

Så snart en spiller samler 15 Røde Quandong frugter i Cocktailen, stopper måleren på 15 og øges ikke længere, selvom Røde Quandongs stadig rammer ned på Frugt-hjulet. Yderligere gevinster for ekstra røde frugter gives ikke.

Ikke-oversat terminologi

Engelsk begreb

Oversat begreb

Big win

Stor gevinst

Super win

Super gevinst

Epic win

Episk gevinst

Multiplier

Multiplikator

4+ fruits = cocktail

4+ frugter = cocktail

Respin

Genspil

Max bet

Maks indsats

Red quandong

Rød quandong

Blue quandong

Blå quandong

Finger lime

Finger lime

Jackfruit

Jackfrugt

Sådan spiller man

• Vælg dit indsatsniveau.

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan udregner du gevinster på en gevinstlinje

• For at udregne din samlede gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen;

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen startende fra venstre mod højre;

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk - for alle symboler. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst;

• Hvis den vindende kombination starter med tre Wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst;

• Samtidige og sammenfaldende gevinster tilføjes og giver gevinst;

• Fejl annullerer alle gevinster og spil.

Spilmuligheder

• Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen;

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne;

• Spilregler – Åbner Spillets Regler;

• Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger;

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiv på spiludbyderens hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder;

• Fuldskærm – Tænd eller sluk fuldskærmstilstand;

• Deaktiver lyde – Slukker eller tænder for lyden.

Spilpanel

• Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres;

• Indsatsniveau – Ændrer indsatsbeløbet ved at ændre indsatsniveauet;

• Indsats – Indsatsværdien i valuta;

• Maks Indsats – Indstiller indsatsværdien til det højst mulige;

• Spin Knap – Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme;

• Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på Spin-knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle spilklienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospil;

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde;

• Saldo – Viser spillernes saldo.

Tastaturgenveje

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

Enter – Tryk på Enter for at spinne.

Tilbagebetalingsprocent (RTP)

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96.35%.

Maks. gevinsten i en enkelt spilrunde er begrænset til 25.000 gange den nuværende indsats.

Den maksimale registrerede gevinst er 25.000 indsatser og det skete 10 gange i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

Tilfældighed

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg https://truelab.games/about

Yderligere Information

I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede spil vil blive tilbagebetalt.

Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 10-06-2021