Dungeons & Dragons: Crystal Caverns

Sådan spilles Dungeons & Dragons: Krystalgrotterne

Introduktion
Led din gruppe af helte på et frygtløst eventyr ind i det mystiske rige Dungeons & Dragons: Krystalgrotterne . Myter beskriver enorme, spektakulære grotter med glimtende ædelsten og juveler uden sidestykke. Besejr horder af trolde, uhyrer og skeletter, og høst gevinster bestående af utrolige skatte.

Spil 20 linjer fyldt med spænding, og nyd det unikke underværk, Tumbling Reels™-funktionen. Med Tumbling Reels™-funktionen falder symbolerne ned øverst fra skærmen i stedet for at spinne ned ad hjulet. Vindende symbolkombinationer forsvinder, og nye symboler tumler ned for at erstatte de forsvundne symboler. Du kan vinde igen og igen og igen på samme spin!

Vind dig adgang til de fantastiske Krystalgrotter ved at få tre bonussymboler på en betalingslinje. Inde i grotterne kan du nyde Tumbling Treasures-bonussen, der starter med 6 gratis spins på rigere hjul og chancen for at genudløse bonussen utallige gange.

Efterhånden som du bekæmper bølge efter bølge af monstre, høster du gevinsterne fra super scatter-funktionen. Alle monstersymboler udbetaler som scatter-gevinster, der kan føre til flere tumbles og større præmier. Med rigere hjul og flere måder at vinde på vil du tage på dette eventyr igen og igen.

Eventyret og skattene venter på dig i Dungeons & Dragons: Krystalgrotterne.

[ til toppen ]

Hvordan spiller man
Dungeons & Dragons: Krystalgrotterne har 20 betalingslinjer fyldt med spænding. Du vælger selv, hvor meget du vil satse pr. linje. Du kan også bruge Auto Spin, som vil spille spillet for dig.

LINJEINDSATS
Viser din nuværende indsats pr. linje i valuta Klik på pilen til venstre (med et minus-tegn) for at reducere indsatsen pr. linje. Klik på pilen til højre (med et plus-tegn) for at øge indsatsen pr. linje. Klikker du på pilene til venstre og til højre, reduceres eller øges din indsats pr. linje ikke nødvendigvis på lineær vis. Din indsats pr. linje reduceres eller øges nærmere efter forudindstillede forøgelsestrin, som repræsenterer de mest populære indsatsbeløb.

LINJER
Viser aktuelle antal gevinstlinjer, som er fastsat til 20 gevinstlinjer.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og sende din indsats

[ til toppen ]

Funktionen Auto Spin
Auto Spin spiller spillet automatisk i et givet antal spil til det nuværende antal linjer og linjeindsatser. Når du har valgt det ønskede antal linjer og indsats pr. linje, skal du klikke AUTO SPIN og vælge, hvor mange spil, du ønsker at spille. Auto Spin vil fortsætte med at spille det angivne antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus, eller din saldo ikke længere er tilstrækkelig til at kunne dreje igen.

[ til toppen ]

Tumbling Reels™-funktionen
Alle symbolkombinationer angivet i udbetalingstabellen udløser Tumbling Reels™-funktionen under normalt spil og gratis spinbonusspil. Alle vindende symbolkombinationer evalueres, og værdierne føjes til på gevinstmåleren.

Alle symboler i vinderkombinationerne forsvinder. Alle symbolpositioner på hvert hjul bliver fyldt op med symboler, der i rækkefølge tumler ned ovenfra, for at fylde alle tomme pladser. Spilleskærmen evalueres igen for symboler i vinderkombinationer, og værdier er tilføjet til gevinstdisplayet.

Tumbling Reels™-funktionen forbliver aktiv, indtil der ikke længere dannes symbolkombinationer, som anført i udbetalingstabellen, af de nye symboler, der tumler ned fra oven.

[ til toppen ]

Tumbling Treasures-bonus med Super Scatter
Du kan udløse Tumbling Treasures-bonussen ved at få tre bonussymboler på en betalingslinje. Du kan kun udløse bonussen én gang på et givet spil af hjul.

Efter at have udløst Tumbling Treasures-bonussen modtager du 6 gratis spins.

Under Tumbling Treasures-bonussen kan du udløse bonussen adskillige gange. Din Tumbling Treasures-bonus fortsætter, indtil du har 0 spins tilbage, eller indtil du har spillet 300 gratis spins. For at genudløse Tumbling Treasures-bonussen skal du opnå 3, 4 eller 5 bonussymboler hvor som helst på Tumbling Treasures-bonushjulene.

Hvis du får 3 bonussymboler, kan du vinde ekstra 2, 3 eller 4 gratis spins.

Hvis du får 4 bonussymboler, kan du vinde ekstra 4, 6, 8 eller 10 gratis spins.

Hvis du får 5 bonussymboler, kan du vinde ekstra 6, 8,10, 12 eller 15 gratis spins.

Din indsats per linje i bonussen er lig med indsatsen pr. linje på det hjuldrej, der udløste bonussen.

I Tumbling Treasures-bonussen er hjulene rigere, og der er flere måder at vinde på. Foruden at udbetale på linjer giver alle monstersymboler en super scatter-præmie. For disse super scatter-symboler skal du blot opnå 3 eller flere af samme symbol hvor som helst på Tumbling Treasures-bonushjulene for at vinde! Se udbetalingstabel for yderligere oplysninger.

[ til toppen ]

Valgmuligheder
Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.
  • BEDST - grafik ser bedst ud, men ydelsen kan være påvirket.
  • HØJ (standard) - optimale indstillinger for grafik og ydelse.
  • MELLEM - lavere kvalitet, men bedre ydelse.
  • LAV - forringet grafik, men mere problemfri animation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Alle betalingslinjesymboler skal vises på en spillet linje og på hjul, der står i rækkefølge, begyndende på det yderste venstre hjul.

Alle betalingslinjer gevinster sker kun på indsatslinjer.

Kun den højeste vinder udbetalt for hver betalingslinje.

Kun én gevinst udbetales per betalingslinje.

Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på vinderlinjen.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen. Scatter gevinster er uafhængige af gevinstlinjegevinster og lægges også sammen med det samlede udbetalte beløb.

Præmier vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et loft for præmier i én enkelt transaktion. Se udbetalingstabel for yderligere oplysninger. En transaktion inkluderer resultaterne for Tumbling Treasures-bonussen plus resultatet, som startede bonussen. Hvis loftet for præmier nås under bonussen, kan bonussen slutte tidligere, inden alle gratis spins er blevet fuldført.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger
Foruden de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan spilles det, viser bjælken med knapper nederst på spillets display den aktuelle saldo i den valgte valuta, det udbetalte beløb, hvis en gevinst forekommer og indsatsens størrelse for det sidste/nuværende forslag.

DUNGEONS & DRAGONS, WIZARDS OF THE COAST og deres respektive logoer er varemærker tilhørende Wizards of the Coast LLC i USA og andre lande. © 2011 Wizards of the Coast LLC. Licenseret af Hasbro.

Copyright© 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.
Alle varemærker er registrerede varemærker eller afventende varemærker som ejes af IGT og/eller dets licensgivere i USA og/eller andre lande.