Joystick Generation

Joystick

Spillets mål:

Joystick Generation er en spilleautomat med 5 hjul, uten gevinstlinjer, men 1024 mulige Veier hvor man kan vinne i hovedspillet, samt gratisspinn. Matchende symboler på linje fra venstre til høyre gir gevinst, inkludert hjul 1, bortsett fra scattersymbolene (Joystick Generation) som gir gevinst uansett hvor de vises. Når du får 3 eller flere scattersymboler (Joystick Generation) hvor som helst på hjulene, aktiveres bonusrunden 'Bucket Head'.

Information om spillet:

• Innsatsgrensene vises tittelbaren på spillskjermen.

Sådan spiller du:

• Velge 'BETS' (innsats): Når du begynner å spille, er en standardinnsats per gevinstlinje innstilt. Du kan øke eller redusere totalinnsatsen ved å klikke på knappene ◄ og ► til henholdsvis venstre og høyre for 'BET'-indikatoren på spillskjermen.
  • Maks. innsats: For å spille med maksimalt tillatt innsats, klikker du på 'MAX BET'. Hvis du ikke har nok spillesaldo, vil dette alternativet deaktiveres.
  • Totalinnsatsen vises i 'TOTAL BET'-måleren nederst til venstre på spillskjermen under knappene 'Rules' og 'Paytable'.
  • REGLER: Du kan se spillets regler ved å klikke på knappen 'RULES' som er rett under 'PAYTABLE'-knappen.
  • GEVINSTTABELL: Du kan se gevinsttabellen ved å klikke på knappen 'PAYTABLE' plassert over 'RULES'-knappen.
  • BEREGNING AV GEVINST: Matchende symboler på linje fra venstre til høyre gir gevinst på alle mulige Veier, bortsett fra scattersymbolene (Joystick). Kun kombinasjonen med høyest gevinst på hver Vei gir utbetaling. Gevinsten gis i henhold til symbolene som vises på hjulene etter hverandre, inkludert hjul 1.

Hvis du f.eks. får et ess på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 (på henholdsvis plassene 0, 1, 2, 3 og 4), vil du kun få gevinst for de 5 essene.

Hjulstrukturen for vinnerkombinasjoner i hovedspillet og gratisspinnrunden er som følger:
    Hovedspillet:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Gratisspinnrunden:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

• Hvis det samme symbolet lander på hjul 1 og 2, og dette symbolet også lander tre steder på hjul 3, vil du ikke få gevinst for 5 Veier med symbolkombinasjoner. Du vil imidlertid få gevinst for 3 ulike Veier ved at symbolene på de to første hjulene kombineres med de tre symbolene på hjul 3.

Hvis f.eks. ett Tier-symbol lander på hjul 1 og 2 og tre Tier-symboler lander på hjul 3, vil Tier-symbolet gi gevinst på tre ulike Veier. Hver Vei vil gi gevinst med tre Tier-symboler på rad.
Hjulposisjonen for gevinstene for Veiene som beskrevet over er:
0, 1, 2
0, 1, 7
0, 1, 12

• SPINN: Klikk på 'SPIN' for å starte å spinne hjulene. Etter at hjulene slutter å spinne, vil en eventuell vinnerkombinasjon på hjulene gi gevinst i henhold til gevinsttabellen.
  • RESULTAT: Hvis symbolkombinasjonen på hjulene gir gevinst på Veiene med 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre til høyre), vinner du. Alle symbolene som gir gevinst blir markert og animert. Det totale gevinstbeløpet vises i meldingsområdet under hjulene.
  • Repetere/endre spill: Hvis du allerede har spilt én gang, vil innstillingene for dette spille automatisk beholdes til neste spinn, hvis du har stor nok saldo. Klikk helt enkelt på 'SPIN' for å spille det samme spillet en gang til. For å endre spillet, må du bruke knappene ◄ og ► for å endre innsatsen under 'BETS' som beskrevet over.
  • SPILLESALDO: Din gjenstående spillesaldo, etter at du har satt ønsket spill, vises i 'TOTAL CREDITS'-måleren, dvs. din nåværende spillesaldo minus totalinnsatsen du har satt.
  • Din nåværende spillesaldo er summen av beløpene som vises i 'TOTAL CREDITS'-måleren og 'TOTAL BET'-måleren.
  • 'AUTOSPIN': Du kan bruke denne funksjonen til å velge mellom ulike alternativer for å spille automatisk. Tilgjengelige alternativer med denne funksjonen er:
    • Antall spinn: Spillet spinner automatisk det antall spinn du velger fra en rullegardinmeny. Du kan velge et hvilket som helst antall spinn og spille helt til saldoen din er mindre enn den totale innsatsen.
    • Spinn helt til gevinsten er lik eller større enn: Spillet spinner automatisk helt til gevinsten er lik eller større enn det beløpet du velger fra en rullegardinmeny.
    • Spinn til neste gevinst: Spillet spinner automatisk helt til neste gevinst.
    • Spinn til neste bonusrunde: Spillet spinner automatisk helt til neste bonusrunde aktiveres.
    • Spinn helt til spillesaldoen er lik eller større enn: Spillet spinner automatisk helt til spillesaldoen din er større eller lik beløpet du taster inn. Beløpet du taster inn må være større eller lik spillesaldoen din for at autospinnvinduet skal bli aktivert når du klikker på 'START'-knappen. Vær oppmerksom på at spillesaldoen er summen av beløpene som vises i 'CREDIT'-måleren og 'TOTAL BET'-måleren.
    • Spinn helt til spillesaldoen er lik eller mindre enn: Spillet spinner automatisk helt til spillesaldoen din er mindre eller lik beløpet du taster inn. Beløpet du taster inn må være mindre eller lik spillesaldoen din for at autospinnvinduet skal bli aktivert når du klikker på 'START'-knappen. Vær oppmerksom på at spillesaldoen er summen av beløpene som vises i 'CREDIT'-måleren og 'TOTAL BET'-måleren.
    • Spill raskere: Dette alternativet gjør at du kan spille raskere enn normalt ved å redusere ventetiden. Du må velge minst ett av de andre autospinnalternativene før du velger dette alternativet.
  • For å bruke autospinnfunksjonen, må du klikke på knappen 'AUTOSPIN' nederst til høyre på spillskjermen. Velg ønskede alternativer på avkrysningsrutene på skjermen som kommer opp. Noen steder må du velge fra en rullegardinmeny.
  • Hvis spillesaldoen din ikke dekker de valgte alternativene, vil du få opp et ‘Buy-in’-vindu, hvor du kan hente mer penger fra din konto.
  • Klikk på 'Start' for å aktivere de valgte alternativene og starte spinnene. Klikk på ‘Cancel’ for å avbryte autospinnfunksjonen og gå tilbake til spillskjermen.
  • Du kan deaktivere autospinnfunksjonen ved å klikke på knappen 'STOP SPIN'. Hvis et spinn er i gang, vil autospinnfunksjonen stoppes etter at dette spinnet er fullført. Hvis ikke, vil autospinnfunksjonen stoppes umiddelbart.
  • Når du spiller med flere autospinnalternativer, vil den betingelsen som oppfylles først bli fulgt og de andre alternativene bli ignorert. Du kan så velge mellom å bruke de samme alternativene igjen eller velge nye alternativer og fortsette med autospinnfunksjonen.
  • Merk! Autospinnfunksjonen er ikke tilgjengelig når du spiller med virtuelle penger.
  • Klikk på 'GAME LOGS' for å se loggene til spillene du har spilt. Her kan du se loggene til de se siste spillene du har spilt, bortsett fra det aller siste spillet du spilte.
  • Klikk på 'GAME RULES' for å se detaljert informasjon om spillet som en nettside.
  • Klikk på 'REBUY' for å hente mer penger til spillesaldoen din fra din konto.
  • Klikk på 'EXIT GAME' for å forlate spillet og gå tilbake til lobbyen.
  • Klikk på 'QUICK DEPOSIT' for å innbetale penger til din konto.
  • Spillereglene er de samme når du spiller med ekte penger og virtuelle penger.
  • Funksjonene "GAME LOGS" og "REBUY" gjelder kun når du spiller med ekte penger.

Spilleregler:

• Dette er en spilleautomat uten gevinstlinjer, men 1024 mulige Veier hvor man kan vinne i hovedspillet, samt gratisspinn.
  • Spilleautomaten har 5 hjul med 4 rader både i hovedspillet og i gratisspinnene.
  • Utbetalinger blir gjort i henhold til gevinsttabellen.
  • 'BET' (innsats)-beløpet kan endres med knappene ◄ og ►.
  • Ved å trykke på SPIN, starter du spillet med den for tiden valgte innsatsen (BET).
  • Ved å klikke på 'MAX BET' spiller du med maksimal innsats.
  • Gevinstene vises i PAYTABLE.
  • Gevinstene på hver Vei multipliseres med den totale innsatsen.
  • Kun den høyeste gevinsten på hver mulig Vei blir utbetalt.
  • Gevinster på ulike Veier legges sammen til din totalgevinst.
  • Alle mulige vinnerkombinasjoner legges sammen til din totalgevinst.
  • Alle gevinster gjelder kun på Veier, bortsett fra scattersymbolene (Joystick Generation-symbolet) som gir gevinst uansett hvor de vises.
  • Kun matchende symboler på linje fra venstre til høyre gir gevinst, bortsett fra scattersymbolene (Joystick Generation-symbolet) som gir gevinst uansett hvor de vises.
  • Wild-symbolene erstatter alle andre symboler og gir kun gevinst sammen med andre symboler, bortsett fra scattersymbolene (Joystick Generation-symbolet).
  • Wild-symbolutvidelse kan også skje under gratisspinn.
  • Gevinster på Veier utbetales kun etter WILD-utvidelse.
  • Feilfunksjon ugyldiggjør alle gevinster og spill.

Wild-symbol:

• Det er 5 Wild-symboler som gir utvidelse: Reginald B. Munch, Ba Boom, Veronica the Cow, Superdom og Squid pig. De vises på hjul 1 til 5 i nevnte rekkefølge. Wild-symbolene vil gjøre hvilket som helst symbol til Wild etter utvidelsen, inkludert scattersymbolene. Wild-symbolet Reginald B vises kun på hjul 1. Når Reginald B vises hvor som helst på hjul 1, vil han flytte over de andre hjulene i et tilfeldig mønster og spise opp noen av de andre symbolene og gjøre dem til Wild-symboler.
  • Wild-symbolet Ba Boom vises kun på hjul 2. Når Ba Boom vises hvor som helst på hjul 2, vil han flytte til symbolet øverst på hjul 1 og gjøre det til Wild-symbol. Han vil så rulle vannmeloner ned skjermen i et tilfeldig mønster. Disse vannmelonene vil stoppe på ulike symboler og gjøre dem til Wild-symboler.
  • Wild-symbolet Veronica the Cow vises kun på hjul 3. Når Veronica the Cow vises hvor som helst på hjul 3, vil det komme et romskip øverst på hjul 3 og suge henne opp. På vei opp til romskipet, vil Veronica gjøre den ruten hun selv landet på og alle symboler over seg på det hjulet til Wild-symboler.
  • Wild-symbolet Superdom vises kun på hjul 4. Når Superdom vises hvor som helst på hjul 4, vil han flytte over de andre hjulene i et tilfeldig mønster, slå noen av de andre symbolene og gjøre dem til Wild-symboler.
  • Wild-symbolet Squid pig vises kun på hjul 5. Når Squid pig vises hvor som helst på hjul ¨5, vil han flytte til symbolet øverst på hjul 5. På veien vil han slippe blekkbomber som lander på tilfeldige symboler og gjør dem til Wild-symboler.
  • Du kan kun få ett av de 5 Wild-symbolene i ett spinn. Min. antall Wild-symboler før utvidelse er kun 1.
  • Når Reginald B. Munch, Ba Boom, Superdom eller Squid pig vises på hjulene, er min. antall symboler som kan gjøres til Wild INKLUDERT DET OPPRINNELIGE WILD-symbolet 2 og maks. antall symboler som kan gjøres til Wild INKLUDERT DET OPPRINNELIGE WILD-symbolet 16, under både hovedspillet og under gratisspinn.
  • Når Veronica the Cow vises på hjul 3, er min. antall symboler som kan gjøres til Wild INKLUDERT DET OPPRINNELIGE WILD-symbolet 1 og maks. antall symboler som kan gjøres til Wild INKLUDERT DET OPPRINNELIGE WILD-symbolet 4, under både hovedspillet og under gratisspinn.
  • Når Veronica the Cow vises øverst på hjul 3, er maks. antall symboler som kan gjøres til Wild 1.

Bonusrunden 'Bucket Head':

• Når du får 3 eller flere scattersymboler (Joystick Generation) hvor som helst på hjulene, aktiveres bonusrunden 'Bucket Head'.
  • Skjermen for bonusrunden Bucket Head vises. Bonusrunden Bucket Head vil foregå på hvilket som helst av de 5 tilfeldige nivåene.
  • De fem nivåene er Daytime, Night time, Desert, Underwater og Space.
  • På skjermen for bonusrunden kan du bruke venstre- og høyre-pilene på tastaturet ditt til å flytte Superdom over skjermen så han samler tjuvgods i bøtten sin.
  • Hvis du skaffer deg tjuvgods:
  • HVER GANG SUPERDOM samler tjuvgods, får du et tilfeldig antall gratisspinn eller en multiplikator.
  • Gratisspinn eller gratisspinnmultiplikator legges sammen for hvert tjuvgods som samles.
  • Når bonusrunden Bucket Head er over, vil gratisspinnene starte. Melanie the Cow vil kommer og Superdom vil forsvinne. På neste skjerm vil du se totalt antall gratisspinn og multiplikator som du har vunnet. Start gratisspinnene ved å klikke på knappen 'Continue'.
  • Gratisspinnene spilles med multiplikatoren som du vant i bonusrundene i Bucket Head.
  • Du begynner så gratisspinnene. De vises på 5 hjul med 4 rader.
  • Alle gevinster på Veier under gratisspinnene multipliseres med multiplikatoren.
  • Du kan ikke vinne nye gratisspinn på gratisspinn. Når alle gratisspinnene er over, begynner du å spille hovedspillet igjen.
  • Gratisspinnene spilles med samme innsats som i det spinnet som aktiverte gratisspinnet.
  • Antall gratisspinn og multiplikatoren som angis i indikatoren er tilfeldige.
  • Antall gratisspinn som tildeles varierer mellom 6 og 30, og multiplikatoren som tildeles varierer mellom 2 og 8.
  • Gevinster under gratisspinn legges til spillesaldoen og vises i meldingsområdet etter gratisspinnene.
  • Matchende symboler på linje fra venstre til høyre gir gevinst, inkludert hjul 1, bortsett fra scattersymbolene som gir gevinst uansett hvor de vises.
  • Du kan få Wild som gir utvidelse under gratisspinn.
  • Feilfunksjon ugyldiggjør alle gevinster og spill.

GEVINSTOVERSIGT:

• Klikk på knappen 'PAYTABLE' i spillskjermen, du vil da komme til 'PAYTABLE'-skjermen.
  • Gevinsttabellen består av to ulike sider.
  • Når du klikker på knappene NEXT/ PREVIOUS i gevinsttabellen, går den henholdsvis fra venstre til høyre og høyre til venstre.

joystick

joystick

REGLER:

• Klikk på knappen 'RULES' i spillskjermen, du vil da komme til skjermen for regler.
  • Den består av 7 ulike sider.
  • Når du klikker på knappene NEXT/ PREVIOUS i skjermen for regler, går den henholdsvis fra venstre til høyre og høyre til venstre.
  • Når du går til en ny side, vises den oppå den forrige.

Den teoretiske tilbakebetalingen til spillerne for dette spillet er 99.00%.

Indbetal penge på din konto

For å betale inn mer penger til din konto, må du klikke på 'DEPOSIT' i menyen 'Cashier'. Hvis du spiller med en nedlastbar klient, finner du dette på venstre side i hovedlobbyen. Du kan også betale inn mer penger til kontoen din ved å klikke på 'REBUY' på spillskjermen og så klikke på 'DEPOSIT NOW'. Tiden det tar før pengene blir overført og hvilke avgifter du blir belastet avhenger av hvilken innbetalingsmåte du velger.

Hvad hvis jeg når indsatsgrænserne?

Hvis spillesaldoen din går under minimumsinnsatsen, kommer buy-in-vinduet automatisk opp. For å betale inn mer penger til din konto, må du klikke på 'DEPOSIT' i menyen 'Cashier'. Hvis du spiller med en nedlastbar klient, finner du dette på venstre side i hovedlobbyen.

Jeg kunne ikke fuldføre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du blir frakoblet midt i hovedspillet, vil programvaren automatisk fullføre spillet for deg. Du kan se resultatet ved å klikke på 'Game Logs' når du har logget deg på igjen.

Hvis du blir frakoblet etter at et gratisspill er aktivert eller du er midt i et gratisspinn, vil programvaren automatisk starte gratisspinnet på nytt når du logger deg på igjen fra der du var da du ble frakoblet. Etter å fullført gratisspinnene, kan du begynne å spille det samme hovedspillet igjen, eller du kan velge et annet spill. Hvis du blir frakoblet etter at et Wild-symbol vises, men før utvidelsen, vil utvidelsen skje neste gang du logger deg på og gevinstene på Veiene vil vises. Hvis du blir frakoblet etter utvidelsen, vil ikke gevinstene på Veiene vises. Du må da finne ut resultatet selv under 'Game Logs'.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte vår kundeservice som er tilgjengelig døgnet rundt.

Seneste opdatering: 29-03-2018