Lucky Rabbit Fortunes


Om dette spil

Dette er et slotspil med 3 hjul og 1 række. Spillet indeholder 1 fast gevinstlinje.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for indsats og udbetaling


Du kan satse op til tre mønter pr. spin.

Din samlede indsats afhænger ud fra antallet af mønter spillet og indsatsstørrelsen. For eksempel 1 mønt x 0,01 indsatsstørrelse = 0,01 samlet indsats.

Det samlede antal af jetoner vundet afgøres ud fra antal vundne mønter multipliceret med den samlede indsats. For eksempel 10 mønter vundet x 0,01 indsatsstørrelse = 0,10 jetoner.

Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination.
Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv gevinstlinje. Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul. Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. gevinstlinje.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du behøver at interagere med spillet. Autospil spiller med det sidste indsats, du valgte, så du skal vælge en indsats-beløb, før du starter autospil.
 
Du kan vælge antallet af spin, du vil spille.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. Du kan vælge at stoppe autospil når som helst i løbet af sessionen. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit indsats-beløb

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder.
Mønter: Antallet af mønter, du vil satse.

Indsats-størrelse: Placerer den samlede indsats-beløb, du vil satse pr. spin.

Hurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge din samlede indsats. Maks. indsats: Placerer det maksimalt tilladte indsats.

Spilstyring

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. Feltet Jetoner: Viser din saldo.
Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.

Feltet Indsats: Viser din samlede indsats-beløb pr. spin.

Indsats-knap: Viser dine indsats-muligheder.

Spin-knap: Starter dit spil.

Stopknap: Viser resultaterne af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
 
Autospil-knap: Viser autospil-indstillinger.

Autospil Stopknap: Viser det resterende antal spin og kan stoppe spilsessionen. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Hurtigt spin-knap: Øger spillets hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Menu-knap: Viser spillets indstillinger.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet. Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.
 
Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
TBP med 1 eller 2 spillede mønter: 95,81 %.

TBP med 3 spillede mønter: 95,94 %.

Seneste opdatering: 18-01-2023