Phoenix Graveyard

Spilbeskrivelse

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Phoenix Graveyard er en spillemaskine med 5 kolonner, 3 rækker og udvidende måder, der starter med 243 måder at vinde på.

Alle symbolpositioner på hjulet kan skæres ud for at udvide gevinstmåderne, som vises med en gravsten og antallet af gevinstmåder på den position. Gravstenene med udvidede gevinstmåder forbliver hen over respin, ind i og under Free Spins, indtil spilrunden slutter. Udsnittene udløses af Grim Reaper-angreb og Sudden Death-begivenheder. Det maksimale antal gevinstmåder pr. symbolposition er 10.

Bonusspillet udløses af, at 3, 4 eller 5 bonussymboler lander et sted på hjulene.

Spilvisning

Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Symbolbetaling vises i mønter.

Gevinstlinjer

Alle gevinster begynder med det venstre hjul og betaler kun venstre mod højre på efterfølgende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Bonusspillet udløses af, at 3, 4 eller 5 bonussymboler lander et sted på hjulene.

-3 bonussymboler udløser 6 Free Spins med 1 Phoenix Wild-symbol

- 4 bonussymboler udløser 8 Free Spins med 2 Phoenix Wild-symbol.

- 5 bonussymboler udløser 10 Free Spins med 3 Phoenix Wild-symbol.

Knapafklaringer

Spilleregler

1. Phoenix Graveyard er en spillemaskine med 5 kolonner, 3 rækker og udvidende måder, der starter med 243 måder at vinde på.

2. Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr.

3. Hver indsats er 100 mønter.

4. Alle gevinster begynder med det venstre hjul og betaler kun venstre mod højre på efterfølgende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'

6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Spillet spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Spins.

10. Wild-symboler erstatter ethvert gevinstsymbol, undtagen andre Wild-funktions- eller -bonussymboler. En udbetalingslinje med ene Wild-symboler giver det samme som symbolet med den højeste værdi.

11. Bonussymboler kan lande hvor som helst på hjulene, bortset fra i positioner, der har et sticky Wild- eller bonussymbol. Bonussymboler er sticky på deres hjulpositioner under respin. 3 eller flere bonussymboler udløser bonusspillet Free Spins.

12. Alle symbolpositioner på hjulet kan skæres ud for at udvide gevinstmåderne, som vises med en gravsten og antallet af gevinstmåder på den position. Gravstenene med udvidede gevinstmåder forbliver hen over respin, ind i og under Free Spins, indtil spilrunden slutter. Udsnittene udløses af Grim Reaper-angreb og Sudden Death-begivenheder. Det maksimale antal gevinstmåder pr. symbolposition er 10.

13. Et udbetalende symbol på en gravsten bliver udvidet, så det fylder hver af de udvidede gevinstmåder. Det gælder kun for den position, og påvirker ikke det underliggende hjul, når det spinner.

14. Et Wild-symbol har en Wild-multiplikator på x1, første gang det optræder på hjulene. Multiplikatoren tæller som antallet af Wilds på den position.

15. Et Wild-symbol på en gravstensposition får sin Wild-multiplikator multipliceret med de måder, gravstenen giver mulighed for, for at finde det samlede antal Wilds på den position.

16. Phoenix Wild er et Wild-symbol med springfunktion. Det forbliver på hjulene gennem respin og mellem Free Spins. Ved hvert af sådanne spin springer det til en ny position. Før det første spring          får det en Wild-multiplikator, der er lig med gevinstmåderne vist på gravstenen i den position, hvis der er en.

17. Grim Reaper Wild er et Wild-symbol, der optræder på hjul 3-5 med en gåfunktion, der udløser respin, udvidende gevinstmåder og kampe med Phoenix Wilds.

18. Efter en gevinstevaluering angriber Grim Reaper alle tilstødende (over, under, til venstre og højre) symbolpositioner, der indeholder en karakter med høj værdi eller et Phoenix Wild-symbol. Så            udløser det et respin og går et hjul til venstre. Før det går første gang, får det en Wild-multiplikator lig med gevinstmåderne på gravstenen på den position, hvis der er en. Dette gentager sig, indtil        den er gået ud af hjulet længst til venstre. Grim Reaper kan dukke op tilfældigt igen på hjul 5 og give yderligere respin.

19. Adskillige Grim Reaper-symboler kan optræde på hjulene på samme tid. Respin varer, indtil det sidste symbol er forsvundet

20. Når Grim Reaper angriber et af de tre karaktersymboler med høj værdi, bliver symbolpositionen skåret ud og får udvidede gevinstmåder, der vises med en gravsten. De udvidede gevinstmåder         forbliver i hele spilrunden gennem respin, ind i og mellem Free Spins.

21. Når Grim Reaper angriber et Phoenix Wild-symbol, opstår der en kamp med et af følgende udfald:- Grim Reaper Wild får en fordoblet Wild-multiplikator, eller- Phoenix Wild får en fordoblet Wild-         multiplikator, eller- Phoenix Wild springer til en ny placering og efterlader en Feather Wild.

22. Et Feather Wild er et Wild-symbol, der forvandler sig til et Phoenix Wild-symbol ved et følgende respin eller Free Spin, hvor det også får sin Wild-multiplikator fra gravstenen på sin position, hvis          der er en, før den springer til en ny position.

23. Sudden Death. Enhver symbolposition, der ikke holder et sticky symbol (Phoenix Wild, Grim Reaper Wild, Feather Wild eller bonus) kan skæres ud og få udvidende gevinstmåder, der vises med       en gravsten på et tilfældigt tidspunkt under spin.

24. Bonusspillet udløses af, at 3, 4 eller 5 bonussymboler lander et sted på hjulene.

- 3 bonussymboler udløser 6 Free Spins med 1 Phoenix Wild-symbol.

- 4 bonussymboler udløser 8 Free Spins med 2 Phoenix Wild-symbol.

- 5 bonussymboler udløser 10 Free Spins med 3 Phoenix Wild-symbol.

25. De tildelte Phoenix Wild-symboler placeres på enhver position med et udløsende bonussymbol og får en Wild-multiplikator, der er lig med antallet af gevinstmåder på den position, før de springer        til nye positioner. Phoenix Wild- symboler bliver på hjulene under hele bonusspillet og springer til nye positioner for hvert respin og Free Spin.

26. Alle gravsten på hjulene i basisspillet bliver der i bonusspillet. Phoenix Wild- symboler i basisspillet bliver ikke i bonusspillet.

27. Bonusspillet kan genudløses. Hvilket giver yderligere Free Spins og Phoenix Wild-symboler. Eksisterende Phoenix Wild-symboler bliver.

28. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

29. Gevinster udbetales i slutningen af spilrunden.

30. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spilrunde.

31. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0 %.

32. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen.

33. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Sidst opdateret 24-02-2022

X-iter

X-iter-funktionen lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper. En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-tilstanden, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper.

• SUPERBONUS: Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet med 5 bonussymboler, hvilket resulterer i 10 Free Spins og 3 Phoenix Wild-symboler fra starten. Prisen er 500x indsatsen.

• BIG BONUS: Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet med mindst 4 bonussymboler, hvilket resulterer i 8 Free Spins og 2 Phoenix Wild-symboler fra starten. Prisen er 200x indsatsen.

• BUY BONUS: Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet med mindst 3 bonussymboler, hvilket resulterer i 6 Free Spins og 1 Phoenix Wild-symbol fra starten. Prisen er 100x indsatsen.

• GRIM REAPER & PHOENIX BATTLE: Køb en spilrunde, hvor et Phoenix Wild- symbol og et Grim Reaper-symbol udløser kampen mellem dem. Prisen er 25x indsatsen

.• SUDDEN DEATH: Køb en spilrunde, hvor alle symbolpositioner på en række får en Sudden Death-begivenhed, der skaber udvidende gevinstmåder for alle rækkens symbolpositioner. Den kan            udløses for 1, 2 eller 3 rækker. Prisen er 10x indsatsen.

En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge

X-iter-typen, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 95,0 %.

Minimumprisen for X-iter er 20,00 kr, maksimumprisen for X-iter er 500 000,00 kr.

Alle spilleregler gælder for X-iter-spil

Sidst opdateret 24-02-2022

Seneste opdatering: 01-05-2022